Inscrierea in directoarele romanesti si cele straine imi garanteaza un PR de macar 4? Si daca da, in cat timp? Multumesc
Inscrierea in directoarele romanesti si cele straine imi garanteaza un PR de macar 4? Si daca da, in cat timp? Multumesc
Sper sa te ajute ca si raspuns la intrebarile tale urmatoarele doua experimente. Am facut un experiment cu inscrierea de directoare:
How to get from PR0 to PR4 using only Directory Submission - Submit Suite Blog
si cu publicarea de articole:
Article submission experiment - Submit Suite Blog
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
vad ca nu s-a mai postat aici de ceva vreme...
1. multumesc pentru eforturi tale ( care ne ajuta pe toti ) si cele 2 experimente m-au socat... pot spune ca momentan revizuiesc ideea de inscriere in directoare!
2. este evident ca ai muncit ( si muncesti ) enorm la lista de directoare - sper sa nu te deranjeze urmatoarea intrebare: ce parere ai despre lista de pe dirpedia.ro? ( intreb deoarece am vazut disconcordante intre lista ta si cea de acolo si dupa niste verificari de pr imi pun problema daca lista de pe dirpedia.ro este depasita... trebuie inteles ca pana acum m-am luat numai dupa lista de pe dirpedia! ).
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Testul e destul de vechi atunci era putin situatia diferita. Adevarul e ca desi nu este recunoascuta de toata lumea, in Romania inscrierea in directoare ramane o metoda ieftina de a creste puterea cuvantelor folosite in titlu. Lista mea este mult mai complexa ca numar. Este posibil ca PR paginilor sa nu e fie tot timpul actualizat, este adevarat.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)