si www.director-web.santamia.ro este un director 100% free cu link-uri SEO
si www.director-web.santamia.ro este un director 100% free cu link-uri SEO
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
aici ai inca un director: LinkulTauAici.info / ofera la alegere inscriere gratuita, cu link reciproc sau recomandate.
cat de des se actualizeaza lista asta cu directoare? directorul meu din semnatura, are pagerank 3 si acolo in lista apare cu 0 (zero). nu mai retin, dar cred ca am trimis la un moment dat un mail sa anunt ca trebuie facuta actualizarea, dar n-am primit raspuns.
numai bine
keep dreaming...
Lista e actualizata saptamanal, PR se modifica doar dupa ce se face PR update.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
ok, am inteles.. si totusi, conform ultimului PR update, directorul meu are PR 3, iar in lista respectiva apare cu 0. se poate corecta cumva chestia asta, sau trebuie sa astept urmatorul PR si sa sper ca atunci va afisa corect PR-ul?
merci
keep dreaming...
Fiind vorba despre un "centralizator" de directoare web, in care este inscris si directorul meu si cu atat mai mult, informatiile pe care le-am cerut sunt legate strict de pr-ul directorului meu... da, ma intereseaza!
pana la urma n-am dat la nimeni in cap, am pus doar o intrebare, nu?
keep dreaming...
Si ce ti-am spart eu capul?
Si eu am facut doar sa-ti spun.
PS: cand citesti in gand, nu striga.
ca sa lamuresc o data pentru totdeauna problema asta:
n-am acuzat pe nimeni de nimic, am vrut sa stiu doar asa.. pentru cultura mea generala. sa mor yo ca unii dintre voi va comportati ca niste copii de clasa a IV-a. toti sunteti buni de dat sfaturi si de luat apararea fix ca nu va cere nimeni ajutorul.
keep dreaming...
Multumesc mmariusel pentru lista. Mi-a fost de mare ajutor.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)