Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 41

Subiect: Directorul selectiv Ponturi Fierbinti

palex1988 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    344
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu as spune sa mai lasati supararea orgoliul si mofturile...Mereu inscriu in ponturifierbinti.com cam 2-3 site-uri la saptamana, dar incepe sa se smechereasca din ce in ce mai tare. Linkuri reciproce, bani .... In cazul asta nu mai isi are rost inscrierea in el. Mai sunt si alte directoare care au pagerank si mai mare ca el si pentru asta nu au reciprocal sau plata.

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de palex1988 Vezi Post
    Eu as spune sa mai lasati supararea orgoliul si mofturile...Mereu inscriu in ponturifierbinti.com cam 2-3 site-uri la saptamana, dar incepe sa se smechereasca din ce in ce mai tare. Linkuri reciproce, bani .... In cazul asta nu mai isi are rost inscrierea in el. Mai sunt si alte directoare care au pagerank si mai mare ca el si pentru asta nu au reciprocal sau plata.
    Iti inteleg punctul de vedere insa aveam foarte multe inscrieri, vreo 50 pe zi, in timp spatiul pe server tot crestea (cu cat ocupam mai mult cu atat eram trecut la un alt plan tarifar), asa ca am decis sa creez doua planuri, unul premium si unul gratuit cu link-reciproc. Asa nu mai sunt aglomerat cu aprobarea linkurilor si am timp si de celelalte sectiuni (blog, articole). Acum decide fiecare daca se merita sa ai un link in topul unei pagini cu PR 3 sau 4 pt 3 $ pe an (fara sa te temi ca vei pica in pagini secundare fara PR) ori pt un link reciproc, sau nu....

ibaldazar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th June 2007
    Locaţie
    falticeni
    Vârstă
    45
    Posturi
    214
    Putere Rep
    35

Implicit

LOL ma, crestea spatiu pe server? cu cat? 1gb/saptamana?
    50x7=350 inregistrari noi in baza de data. sa zicem cu indulgenta 10kb spatiu. hai 60 daca aveti thumbnail si un 50 cu cache (nu am deschis site-ul). 3.5mb/saptamana adica in medie 200 mb/an.

prietene, fii sincer, nu incerca sa vinzi castraveti gradinarilor ca nu tine spune ca ai vrut sa faci si tu de o paine alba cu mac ca nu se supara nimeni. Nu fi copil
    compara preturi si viziteaza forumul wow romania

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de ibaldazar Vezi Post
    LOL ma, crestea spatiu pe server? cu cat? 1gb/saptamana?
    50x7=350 inregistrari noi in baza de data. sa zicem cu indulgenta 10kb spatiu. hai 60 daca aveti thumbnail si un 50 cu cache (nu am deschis site-ul). 3.5mb/saptamana adica in medie 200 mb/an.

prietene, fii sincer, nu incerca sa vinzi castraveti gradinarilor ca nu tine spune ca ai vrut sa faci si tu de o paine alba cu mac ca nu se supara nimeni. Nu fi copil
    Am trecut succesiv prin aproape toate planurile oferite de firma respectiva de hosting (consum in media 30 000 spatiu de banda pe luna si sincer nu inteleg nici eu de ce e atat de mult), cand voi rezolva cu problema spatiului s-ar putea sa revin la inscrierile gratuite. Zic s-ar putea pentru ca mai sunt si alte aspecte cum ar fi timpul alocat aprobarii si mobilitatea continutului.

Pe masura ce sunt inscrise site-uri noi, site-urile vechi sunt impinse in pagini obscure, fara PR, ceea ce nu e prea bine nici pentru mine si nici pentru cei care au inscris site-urile respective. E un aspect care cred ca ar merita un topic separat.

Adica ce e mai bine, un director unde stii ca site-ul tau va ajunge relativ rapid pe o pagina secundara, fara PR, sau unul unde nu inscrie oricine si linkul ramane multa vreme pe o pagina cu PR 3 sau chiar 4? Recunosc ca nu stiu cum e mai bine, de aia am incercat mereu sa ofer pe site si alte aplicatii decat simpla inscriere in director, cum ar fi blogul sau articolele. Probabil ca nu voi reusi niciodata sa multumesc pe toata lumea dar macar ma straduiesc, de aceea apreciez toate comentariile si sugestiile legate de site.

maneaalin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th November 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    70
    Putere Rep
    0

Implicit

Am adaugat si eu un articol sa vedem daca va fi aprobat sau nu

domd2u este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th April 2008
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

se poate inregistra un sexshop in director? sau un link la Recomandari?

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de domd2u Vezi Post
    se poate inregistra un sexshop in director? sau un link la Recomandari?
    Din pacate nu, astfel de site-uri nu sunt acceptate.

In alta ordine de idei profit de ocazie pentru a anunta ca am revenit asupra inscrierilor platite, adica inscrierile sunt din nou gratuite si fara link reciproc obligatoriu (un link reciproc va fi apreciat si site-ul respectiv va fi favorizat in director).
    Site-ul a fost mutat pe un alt server, cu un spatiu adecvat, la un pret rezonabil, motiv pentru care nu mai exista constrangerea legata de spatiu si pret de pe vechiul hosting. Deci liber la inscrieri din nou .

P.S.: pentru cei care au achizitionat linkuri Premium, ele isi vor pastra statutul privilegiat in fata linkurilor reciproce sau simple

katalin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th February 2008
    Posturi
    86
    Putere Rep
    0

Implicit

Azi am postat si eu un articol, sper sa fie aprobat.

katalin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th February 2008
    Posturi
    86
    Putere Rep
    0

Implicit

Se pare ca nu raspunde nimeni aici si nici articolul nu apare pe site.

Giovanni este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd September 2006
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    56
    Putere Rep
    0

Implicit

La nici 24 de ore tu vi si ceri socoteala ca nu ti-a fost aprobat articolul, tu esti consitent ca probabil exista sute in pending.
    Uita-te la ultimele adaugate si ai sa vezi ca nu au mai fost aprobate in ultimele 2 zile altele.
    Ai rabdare.

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer gratis ponturi domenii
    De StarNET în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3224
    Ultimul Post: 18th February 2023, 00:57
  2. Directorul web Alexoo.ro
    De Lungu în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 22nd November 2009, 20:38
  3. 23 ponturi Google Analytics
    De thefan în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 22nd June 2009, 16:47
  4. Directorul meu
    De bubu07 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 25th December 2008, 09:38
  5. Directorul Web CLink.ro
    De murphy în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th September 2007, 17:57

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.