Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: Murfi.com - Director Web

eugen este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Locaţie
    RO
    Posturi
    436
    Putere Rep
    37

Implicit

Am patit-o si eu cu codul de validare si nu mi-a placut ca a trebuit sa introduc de la capat toate datele.

A 2-a oara mi-a afisat pagina goala dupa validarea formularului.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Problema cu codul de validare a fost rezolvata (cred)... Rog daca mai sesizeaza cineva problema sa imi spuna...

Urmeaza retinerea datelor in caz ca inscrierea esueaza, astfel incat sa nu mai fie nevoie de reintroducerea lor... Va multumesc pt feedback.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Intr-adevar nu mai sunt probleme cu codul de validare dar vezi ca la mine site-ul din semnatura este de doua ori, sterge-l pe cel care n-are nici o descriere... Merci !

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

La categoria Internet sunt putine subcategorii.
    Eu unde as putea sa imi insriu siteul? (portal)

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

@tataraseni - Rezolvat
    @Netul - Subcategoria "Portal" a fost realizata...

Se retin datele din formular pentru o adaugare ulterioara, daca din x motive prima incercare a esuat...

eRwin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    5th August 2005
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    460
    Putere Rep
    39

Implicit

Din pacate problema cu codul persista. Cel putin cand folosesc Firefox.

CMF
    CMF este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

CMF, tot respectul pentru ceea ce a ajuns federal.ro ... Dar, totusi, nu crezi ca mergi cam departe si de acum, toate directoarele romanesti il copiaza pe al vostru?

Chiar ma intrebam cand o sa spui public sau privat ca si murfi.com este o copie a federal.ro ?! Uite ca ai facut si acest lucru, pe privat ce-i drept, cum ai facut si cu cel de care ai spus mai sus... Nu crezi ca te cam supraevaluezi? Chill out man... Chiar asa de disperati sunteti dupa linkuri directe?? Vreti ca toate directoarele romanesti sa puna link pe toate paginile lor catre voi? Mai bine o ceri umil si prieteneste, nu cu amenintari de justitie...

Mai bine concentreaza-te pe dezvoltare.. Ia-o ca pe un sfat... Nimic personal...
    toto, in acel mesaj consider ca am folosit un limbaj civilizat si este intemeiat 100%.
    Te asteptai cumva sa treci neremarcat?

Da, vreau ca oricine imi copiaza munca (fara acord) sa spuna public acest lucru si sa nu-si asume meritele.
    Ce te face pe tine "cel mai bun Director Web Romanesc"?
    Reclama ta poate fi aici cu doar 7 RON / luna. Rezerva-ti acum un loc in cel mai bun Director Web Romanesc. Doar 5 spoturi disponibile in fiecare categorie.
    Structura? Template-ul? Engine-ul?

Nu m-am supraevaluat singur, cei ca tine au facut-o. Aveai la dispozitie n variate de structura. Ai ales-o pe cea de la federal.ro, probabil din motivele intemeiate.

La paragraful cu justitia ce te asteptai sa-ti scriu? Ma duc sa te spun lui mama?
    Ultima modificare făcută de CMF; 17th April 2007 la 21:33.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de CMF Vezi Post
    toto, in acel mesaj consider ca am folosit un limbaj civilizat si este intemeiat 100%.
    Te asteptai cumva sa treci neremarcat?
    Cred ca am raspuns la fel de civilizat, si desi observ ca sustii in continuare ca
    murfi.com este o copie a federal.ro, pot sa am dreptul sa nu fiu de acord. Pentru ca exact cum ti-am raspuns si in e-mail, structura unuii director este data de denumirile categoriilor si subcategoriilor sale, care, odata cu trecerea timpului inevitabil sufera modificari.

La fel de inevitabil, categoriile dintr-un director pot semana cu cele din oricare alt director, fara sa fie incalcare a dreptului de autor. Pe ce ai tu drept de autor? Pe denumirea "Asigurari" ? Pe "Sport" Pe "Locuri de munca" ??? Sau poate pe ordicea de afisare a lor?? Fii serios, esti cel putin penibil, ce Dumnezeu, sunteti copii??

Da, vreau ca oricine imi copiaza munca (fara acord) sa spuna public acest lucru si sa nu-si asume meritele.
    Foarte bine, asa si trebuie... Si eu as face la fel cu munca mea, insa, din nou, nu poti cere drept de autor pe structura categoriilor unui catalog web sau de orice alta natura, nu conteaza... Crezi ca altii nu se vor uita si la murfi, si la federal sau smarty, si la dmoz si vor avea categorii similare tuturor?? Asta ce inseamna, sa ii amenint pe toti ca eu sunt autorul??? Ia sutele de directoare de pe web si vei gasi in toate asemanari de categorii izbitoare.. Da-i in judecata pe toti ca te-au copiat... c'mon..

Ce te face pe tine "cel mai bun Director Web Romanesc"?
    Aici esti offtopic si nu are legatura cu subiectul... Cum imi cataloghez eu directorul sau ce cred eu sau alti despre el nu cred ca face subiectul acestei discutii sau al vreunui proces...

Nu m-am supraevaluat singur, cei ca tine au facut-o.
    Deja incepi sa fii nesimtit si sa jignesti... si nu cred ca este pozitia care iti sta cel mai bine. Eu zic sa pastram limitele bunului simt...

Aveai la dispozitie n variate de structura. Ai ales-o pe cea de la federal.ro, probabil din motivele intemeiate.
    Omule, revino-ti la realitate.. Nu exista o structura anume.. Exista structura dictata de siteurile inscrise in director... PUNCT. Din acest motiv, in toate directoarele gasesti 90% aceleasi categorii si deci aceeasi structura..

La paragraful cu justitia ce te asteptai sa-ti scriu? Ma duc sa te spun lui mama?
    Nu, ma asteptam sa fii un pic mai realist, cu capu pe umeri, si sa nu incepi cu amenintari de justitie...

In fine, inevitabil am raspuns si a degenerat acest topic, insa as propune sa nu ne mai spalam rufele in public... decat daca vrei transparenta in acest caz...

Si daca tot suntem aici, rog pe cei care citesc sa isi dea cu parerea.. Credeti ca exista problema copierii structurii federal.ro pe murfi.com ??

CMF
    CMF este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca unui moderator ii este permis sa insulte un user care nici macar nu a invocat public faptul ca interesele i-au fost atinse de catre acesta si acest moderator foloseste acest forum ptr a-si legitima PLAGIATUL, intregul forum se descalifica.

Am explicat faptul ca esenta unui director web este structura categoriilor! Fara o structura organizata intr-un mod (original) atractiv si intuitiv ptr vizitatori, acesta este o adunatura de link-uri.

Multumesc celor care au avut ceva pertinent de spus.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

CMF, intregul forum nu e descalificat ptr. ca un user e de o parte sau alta a unei baricade.

Te rog sa nu implici forumul in murdariile voastre, mai ales ca esti nou pe forum si nu ar trebui sa iti permiti asa ceva.

Daca nici acest subiect nu continua pe subiectul propus si devierea de la subiect e evidenta, topicul nu isi mai are rostul.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Www.murfi.ro
    De Toto în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 152
    Ultimul Post: 17th September 2011, 09:29
  2. www.top-director.com Director Web Gratis
    De voidcode în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th September 2009, 10:18
  3. Murfi - motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 2