pai si directoarele cum mai isi fac PR daca nu pune nimeni link catre ele?![]()
pai daca vrei un link, da si tu unu inapoi
si e prostie sa te inscrii ca sa adaugi un link
Nu sunt de aceeasi parere cu voi (asta ca sa evit sa spun ca ati gandi gresit). Eu cel putin nu astept sa vina Xulescu sa imi puna link ca sa facem link exchange pentru a imi imbunatati PR-ul sau situatia in SERP. Mi se pare o mare tampenie. Un director web il promovezi ca pe orice site. Nu scrie nicaieri ca ar fi deplasat sa inscrii un director in alte sute de directoare. Pe de alta parte sunt linkuri (cele realizate prin link exchange cu site-urile inscrise in director) cu o relevanta scazuta, care nu stiu daca te ajuta cu ceva la SERP, poate doar la PR daca sunt si ele cotate bine.
............... un catalog firme si companii structurate pe domenii de activitate. Totodata, un director web cu stiri, anunturi si oferte.
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 17th July 2007 la 14:37.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Am postat o astfel de lista de directoare .ro pe un alt forum. Stiu care e treaba cu backlink-urile cerute si cu nofollow, dar cu ele ne jucam. Incercati sa obtineti link-uri (cu sau fara plata) dinspre site-uri relevante domeniului dvs de activitate, si totodata care sa aiba un trafic "generos".
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)