seoads.org si advertoriale.net
se pare ca nu trimit mail de confirmare pentru activarea contului. testat pe 2 adrese de mail diferite cu si fara spam.
a mai intimpinat cineva problema?
seoads.org si advertoriale.net
se pare ca nu trimit mail de confirmare pentru activarea contului. testat pe 2 adrese de mail diferite cu si fara spam.
a mai intimpinat cineva problema?
Am verificat si la mine pare ok.
S-ar putea sa fi blocat email-urile cei de la mxhost .. n-ar fi prima oara .. si nici nu anunta ca fac asa ceva ..
Verific si la mxhost si revin cu vesti..
Update:
Le-am trimis email, le-am explicat situatia si au zis asa:
"In acest caz scriptul dumneavoastra incearca sa trimite emailuri cu userul nobody si aceste emailuri sunt blocate pe toate serverele.
Va trebui sa implementati autentificarea smtp pentru trimiterea de emailuri prin scripturi php."
Eu nu ma pricep la asta, credeti ca asa se intampla? Daca DA, ma poate ajuta cineva cu implementarea asta smtp?
Cu aceasta ocazie, toti cei ce sunt la mxhost si nu au asa ceva implementat, sa stiti ca nu va mai functioneaza site-urile cum trebuie ..
Macar de ar avea astia bunul simt sa anunte cand iti "schimba mersu" .. da' e greu ..
Ultima modificare făcută de AntonioTony; 2nd September 2013 la 22:49.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
da. pt Seoads.org am cerut resetare parola la contul deja creat si a trimis parola acum. deci este functional.
de advertoriale.net aveti idee cine se ocupa?
seopedia nu e "site de support" pentru advertoriale.net.
Nu inteleg legatura. De ce n-ai scris pe forumul de la ziare.com despre problema asta?
Please use the following format for email addresses: name@example.com. If you're using category names or nicknames, make sure you don't have any typos. Unknown names: contact [at] advertoriale.net
Pai daca adresa de contact e stricata, omul s-a panicat si nu avea la cine sa apeleze :]
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
a apelat, dar lumea mai are si concediu...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)