am facut o aplicatie pentru lista de directoare pe ro. Aplicatia e facuta in delphi, deci e un executabil. Puteti sorta directoarele dupa pr, link reciproc, seofriendly si puteti exporta lista in format .txt, insa valorile sunt separate prin ";" pentru a putea fi importate in Excel sau Open Office. Cine vrea sa o foloseasca, e free. A fost scanata cu AVG Professional.
Am dat actualizeaza, imi da o eroare, nu o pot inchide, ma forteaza sa ii dau ok, insa de fiecare data cand dau ok imi adauga cate un site, asta ar insemna ca trebuie sa repet procesul de cateva sute de ori, nu mi se pare!
da-i end task, apoi incearca sa ii dai click dreapta pe program Properties - > Compatibility si sa incerci sa alegi windows Xp. Daca iti da aceiasi eroare, ma voi uita prin sursa sa vad.
Am aplicat instructiunile precizate de tine si functioneaza, insa sunt de parere ca ar trebui sa pui o prima coloana care sa numeroteze.
Am dat "Salveaza lista" se pare ca imi salveaza nimic.
O optiune pentru a ne importa fiecare dintre noi propria lista o sa pui?
Lista se salveaza in locul unde ai aplicatia si fisierul salvat se numeste "listadirectoare.txt". Nu o sa mai adaug nimic Analiza. E doar un programel simplu. Daca vrei sa adaugi coloane de numerotat, deschizi fisierul rezultat dupa ce dai salveaza lista in Excel sau Open Office si-ti adaugi acolo ce coloane vrei si stergi ce coloane vrei.
Lista se salveaza in locul unde ai aplicatia si fisierul salvat se numeste "listadirectoare.txt". Nu o sa mai adaug nimic Analiza. E doar un programel simplu. Daca vrei sa adaugi coloane de numerotat, deschizi fisierul rezultat dupa ce dai salveaza lista in Excel sau Open Office si-ti adaugi acolo ce coloane vrei si stergi ce coloane vrei.