Daca sunt mai multi interesati de aceasta aplicatie, vom mai adauga cate ceva optiuni la ea....
Daca sunt mai multi interesati de aceasta aplicatie, vom mai adauga cate ceva optiuni la ea....
merge ok pe win 7 64x
Merge ok aplicatia insa este cam simpla, incearca sa mai adaugi ceva functii
Felicitari pentru munca depusa!
Ofer servicii de WebDesign si Coding pe forum insa am si un portofoliu .
Spuneti ce functii si eu incerc sa le implementez.
Nu vad cum pot crea si printa o facutura, sau este doar un demo?
@inscaun: Facturierul e aici http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/2...-new-post.html . Postul asta e pentru aplicatia de directoare romanesti. Intra in postul ala si vezi primul treader
Salut,
Ma gandesc sa creez versiunea 2 pentru aceasta aplicatie.
Ce va fi nou in versiunea 2:
- Adaugare numerotare directoare
- Urmareste lista dirpedia si afiseaza directoarele noi aparute, permite salvarea acestei liste
- Afiseaza directoarele eliminate din dirpedia.
- Permite aplicarea anumitor filtre pe lista dirpedia (ex: exclude directoarele cu link reciproc si care nu dau link direct)
- Comparatie intre lista voastra de directoare si lista de pe dirpedia (adica afiseaza directoarele din dirpedia care nu sunt regasite in lista voastra).
Interesanta, multumim!
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Test. Vreau sa testam aplicatia pe mai mult windows-uri. Deci apelez la voi. Am nevoie de:
1. Win 7 64 biti
2. Win 7 32 biti
3. Win Vista 64 biti
4. Win vista 32 biti
5. Win XP
Aplicatia se descarca de aici. Veti primi un mesaj de confirmare: "Nu aveti licenta pentru acest software".
Incercati si cu compatibility. Click dreapta pe aplicatie -> Properties -> Compatibility -> Run this program in compatibility mode with: si alegeti din lista unul dintre sistemele de operare.
Astept rezultatele la teste.
Am incercat sa descarc aplicatia dar eset-ul imi arata ca este virusata aplicatia si implicit nu ma lasa sa descarc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)