Salutari.
Abia i-am dat drumu', e un director mic, modest, sper sa fie util celor de aici.
xwire.ro
Este gratuit, transfera rank.
Daca gasiti bug-uri rog sa le raportati.
Cya,
R.
Salutari.
Abia i-am dat drumu', e un director mic, modest, sper sa fie util celor de aici.
xwire.ro
Este gratuit, transfera rank.
Daca gasiti bug-uri rog sa le raportati.
Cya,
R.
Imi place. Arata bine.
Succes cu el, si pe viitor cand o sa mai creasca, fii te rog atent la spam. Nu include orice website, cu orice titlu si descriere.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
la mine nu se incarca site-ul... rds si romtelecom oradea
E prea negru peste gustul meu , parerea mea e sa incerci o culoare mai deschisa . In rest numa' bine si asa cum au spus si baietii incearca sa adaugi numai site-uri de calitate si fereste-te sa pui linkuri catre site-uri ce practica spam pentru poti fi deavantajat de motoarele de cautare .
:)
Parerea mea ar fi sa adaugi si o pagina sitemap unde baga link catre toate paginile din site
Ovi
De ce man ? E atat de mic directorul incat prima pagina e un sitemap![]()
Asta e mesajul de confirmare adaugare site:
"Salut,
Siteul trimis de tine, a fost adaugat in Directorul xwire.ro.
Nu uita, daca ti-a placut Directorul nostru, trimite un link reciproc.
Multumesc,
Admin xwire.ro"
daca inscrii 10 siteuri si dai aceeasi adresa de email o sa primesti 10 mesaje ca acesta identice
nu ar fi frumos sa scrii si tu ce site a fost adaugat ?
la naiba, sint atitea directoare web si apar altele noi si oamenii nu sint in stare sa invete nimic de la cele dinaintea lor
Ba da man, ar fi frumos, numai ca scriptul care introducea si siteul si adresa si descrierea si ce mai vrei tu e bushit. Nu am timp sa-l repar acum, dar va fi ok. Chestia e ca aceste confirmari vin de ieri, pana acum nu era nici o confirmare... incet incet le fac pe toate. Merci pentru obs. anyway.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)