Am vazut dupa, cand am vrut sa fac un cont. Cel mai mic cont 100 ron/an dar parca merita.
Am vazut dupa, cand am vrut sa fac un cont. Cel mai mic cont 100 ron/an dar parca merita.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Lovely, am notat, desi sper sa nu fie cazul.
La cate resurse gratuite ofera doar seopedia, e totusi indicat ca orice firma sa ajute cat de cat si portalurile specializate ca ele sa existe si maine.
Mi se spunea 1nesco
Structura unui astfel de website este foarte importanta. In luna Mai, anul acesta am pus si eu online un catalog de firme cu trei sectiuni - prezentarea firmei, anunturi si evenimente. Website-ul este gratuit si sper sa ajunga binisor. Exista firme inscrise care au adaugat si 20, de produse sau servicii. Iata o scurta prezentare:
1. Sectiunea firme pe judete cu URL, de genul - /promovare/firme-bucuresti/numele-firmei.html
2. Sectiunea anunturi pe domenii de activitate - /anunturi-firme/anunturi-imobiliare/numele-firmei.html
3. Sectiune evenimente - /evenimente/expozitii/nume-eveniment.html
... se pot adauga imagini, video, prezentare text. Exista modul de comunicare intre utilizatori, harta cu locatia, etc. Anunturile se adauga instant si se pot modifica oricand.
Promovare Firme
@cristi_kenzo: catalogdeservicii.info
Inteleg ca lucrezi la el, dar chiar jos de tot?
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)