Multumesc foarte mult de raspuns.
Multumesc foarte mult de raspuns.
GTXR, acum am observat topicul asta. Serviciul de inscriere in 1000 directoare cu plata la 6 luni despre care ai scris in primul post este o mare teapa. Daca vei analiza atent toate acele 1000 directoare (majoritatea subdomenii ale acelorasi cateva domenii) vei observa ca toate sunt gazduite pe vreo 4-5 ip-uri diferite. Asta trecand peste faptul ca au o baza de date comuna, deci aceleasi descrieri, titluri, etc.
Cel mai sanatos e sa inscrii cu manuta ta 5-10 directoate de calitate pe zi.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Sincer de asta am si deschis acest topic,si mie mi sa parut dubuios mai ales ca toate seamana intre ele ca aspect,schimbate culorile,toti vor sa faca bani din magarii...multumesc de sfaturi,asta o sa fac,zilnic usor usor...ma bate gandul sa imi fac si eu un director web profesional daca tot am 5 subdomenii gratis sa le folosesc,dar mai trebuie sa ma documentez,as vrea sa fie ceva care sa ajute pe cei care isi inscriu siteul nu ca toate de pe net care mai mult ii ajuta pa ei,ba cu link reciproc si alte magari.Daca apreciati acest lucru si vreti sa ma ajutati ma puteti contacta.Eu am siteul facut in joomla.
Linkuri nofollow sau (și) dinspre pagini neidexate valorează ZERO
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
<lipsa text>
Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 03:24.
<lipsa text>
Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 03:24.
Poti da un director de afara, fara link.
Trebuie adaugat ca cu cat un director este mai bogat in categorii si subcategorii cu atat serveste mai mult SEO.
Deci nu trebuie uitata de fapt finalitatea.
Sa-ti dau un exemplu:
Daca ai un site de muzica pop, de la director sarac iti vine backlinkul din categoria director.ro/Divertisment
Nu cred ca te ajuta kw divertisment
Daca directorul e mai bine structurat iti vine backlinkul din categoria director.ro/Divertisment/Muzica si kw Muzica se potriveste cu kw-ul pe care vrei sa-l targetezi
iar daca directorul este foarte bogat backlinkul vinde din director.ro/Divertisment/Muzica/Muzica_pop
Daca n-ar exista aceasta regula ai putea sa postezi site-ul tau si la categoria director.ro/Sanatate/Medicina/ fara nici o problema![]()
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)