Am un director web cu o interfata simpla.
Va astept sa va inscrieti siteurile.
Multumesc
Am un director web cu o interfata simpla.
Va astept sa va inscrieti siteurile.
Multumesc
Ultima modificare făcută de acsa; 28th February 2010 la 15:48.
pe cat de simplu, pe atat de inutil.
Foloseste redirectari, chiar nu am idee cine o sa piarda timpul cu asa ceva
1. subdomeniu gratuit ( e 1,14$ la godaddy un .info)
2. nu e seo friendly
3. foloseste redirectari
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Din cate stiu nu am cerut feedback.
Finalitate o rugaminte te rog:stai in banca ta...nu permit unui pusti iesit din matca sa ma ia peste picior.
Multumesc celor care si-au inscris siteurile.
Sunt foarte curios de ce l-ai facut, ce speri sa realizezi cu el? Bani m-as mira sa faci, pe altii nu-i ajuti... Ce mai ramane?
Atata vreme cat nu oferi ceva in schimb (un link folositor in acest caz) de ce si-ar pierde cineva timpul inscriind site-ul in directorul tau ?
Tu ti-ai inscrie site-urile intr-un asemenea director ?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Un director pe langa pagerank mai ofera si trafic.Apoi pagerankul unui director creste mai repede daca nu transfera pagerank.
Repet:nu am cerut feedback,putin respect cer.
Treaba mea ce fac,conteaza ca voi reusi.
un director..trafic? Fii serios.
Tu cate vizite ai primit vreodata dintr-un director? Ce vizite vrei sa primesti de pe un director pe subdomeniu gratuit si care nici macar nu e seo friendly? Cine-l viziteaza?
La 50 vizitatori cat ai tu in total pe siteul ala, cati ma vor vizita si pe mine daca imi inscriu siteul? Presimt ca numarul tinde spre zero.
Si apropo, termina cu jignirile, eu macar nu imi prezint siteurile pe subdomeniu gratuit(nici ca as avea asa ceva)
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Pagerankul nu valoreaza nimic daca nu aduce vizitatori care indirect aduc profit din reclama.Asta nu ati inteles.
Nu am zis ca transfer pagerank ci am zis ca transfer trafic.
Multumesc,dar chiar nu am solicitat feedback si nici atacuri la persoana finalitate
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)