Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 36

Subiect: Adaugare Site In Directoare Romanesti

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de bobu @ Feb 1 2006, 03:54 PM) [post=9562
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Cred ca Roportal este unul din ele.
    Nu adaugam site-uri mediocre cu toate ca la inceput am mai adaugat daca puneau link spre noi, asa ca ceva rebuturi s-ar putea sa existe.
    In orice caz fiecare descrierea este editata si chiar daca nu a fost facuta corect ea va fi corectata (daca site-ul merita asta).
    Incercam sa verificam si site-urile vechi dar ne e greu sa facem fata si noilor insrieri (50-100/zi)
    Singurul rost pt care eu mi-as inscrie website-urile proprii sau cele ale clientilor, ar fi pt transfer de keyword weight si PR.

Roportal nu transfera nici una nici alta.

Este inutil (din punctul meu de vedere) pt SEO. Util p]
    Cred ca Roportal este unul din ele.
    Nu adaugam site-uri mediocre cu toate ca la inceput am mai adaugat daca puneau link spre noi, asa ca ceva rebuturi s-ar putea sa existe.
    In orice caz fiecare descrierea este editata si chiar daca nu a fost facuta corect ea va fi corectata (daca site-ul merita asta).
    Incercam sa verificam si site-urile vechi dar ne e greu sa facem fata si noilor insrieri (50-100/zi)
    [/QUOTE]

Singurul rost pt care eu mi-as inscrie website-urile proprii sau cele ale clientilor, ar fi pt transfer de keyword weight si PR.

Roportal nu transfera nici una nici alta.

Este inutil (din punctul meu de vedere) pt SEO. Util pentru click visibility. Atat.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Unhappy

Citat Postat în original de Krumel &#064; Jan 31 2006, 07&#58;17 PM) [post=9503
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Ati adaugat in ultimul timp vreun site in directoarele romanesti?

Mi se pare ca webmasterii de la noi testeaza publicul al proba "inscriere in director cu rabdare, tact si calm desavarsit"..necastigata de mine inca.

Ori nu gasesti link-ul de adaugare, ori nu merge, ori nu se specifica faptul ca nu se mai fac adaugari...si multe altele.

Multumesc Krumel.
    Incepusem sa ma complexez ca imi lua foarte mult timp la inscrieri in directoare romanesti motiv pt care am si intrebat aici
    Reiau ideea: are cineva liste mai bune unde se poate ins] Ati adaugat in ultimul timp vreun site in directoarele romanesti?

Mi se pare ca webmasterii de la noi testeaza publicul al proba "inscriere in director cu rabdare, tact si calm desavarsit"..necastigata de mine inca.

Ori nu gasesti link-ul de adaugare, ori nu merge, ori nu se specifica faptul ca nu se mai fac adaugari...si multe altele.

[/QUOTE]
    Multumesc Krumel.
    Incepusem sa ma complexez ca imi lua foarte mult timp la inscrieri in directoare romanesti motiv pt care am si intrebat aici
    Reiau ideea: are cineva liste mai bune unde se poate inscrie un site in limba romana?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Este o categorie dedicata in DMOZ.
    Chiar zilele trecute am observat ca editorul ce detine aceasta categorie se ocupa bine de ea. Vazusem niste link-uri eronate acum cateva zile si nu apucasem sa le editez. A facut-o el.
    Cred ca e bobu . Daca ma insel imi cer scuze. Daca am dreptate as dori un PM* cu un Id de mess. Scopul e o comunicare mai buna si anuntarea unor evenimente din cadrul ODP.
    * doar daca doreste.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Este reala problema cu "durutul la basca" si altele, dpdv al meu; am simtit-o si eu clar in urma cu 1-2 luni, cand "bagam&#39; la ce gaseam; acum mai putin, din diverse motive (incertitudine personala...), asa ca nu am mai incercat.

Pe de alta parte, adevarul este ca nu mai tin minte exact (in a le posta aici) site-urile respective, dar sigur au fost destule si nu accidental...

p.s. cand o sa imi reiau munca si o sa intalnesc, prom.ca o sa le postez aici.

vladimir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    4th November 2005
    Locaţie
    Cork
    Posturi
    234
    Putere Rep
    38

Implicit

am facut si eu un director, nu e romanesc dar il puteti gasi aici http://www.pixeltomorrow.com/directory

am zis sa incerc, si pare-se ca lumea mi-a adus cam 150 de link-uri... ceea ce e bine,

deci pentru link exchange, sunteti bine veniti, nu e musai sa ma puneti pe prima pagina de pe site, chiar si in propriul director.

succes&#33;

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de vladimir &#064; Feb 3 2006, 03&#58;03 AM) [post=9638
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>nu e musai sa ma puneti pe prima pagina de pe site, chiar si in propriul director.
    Adica avem voie sa te punem CHIAR SI in director nu ?

Nu e musai pe pri]nu e musai sa ma puneti pe prima pagina de pe site, chiar si in propriul director.[/QUOTE]

Adica avem voie sa te punem CHIAR SI in director nu ?

Nu e musai pe prima pagina ?

Geez
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Am incercat azi sa imi inscriu site-ul in directoarele romanesti. (care si cate or mai fi ele)
    Multe dintre ele, nu au categorie ptr. ce imi trebuia mie (nimic impresionant) dar nu au categorii nici macar apropiate.

legaturi.ro/index.php?page=subcategory&id=98
    links.ro/internet.asp

Dar ma astept la un email spam masiv din partea multor site-uri romanesti, in schimb.

Jos palaria.

:mellow:

In concluzie, multe "directoare" nu sint ptr. catalogarea netului .ro, ci ptr. trafic si scopuri personale.
    Ma intreb daca stiu ce inseamna a cataloga netul.....

No offense. Sintem de vina noi...nu voi.

Editat: am gasit director gazduit pe lx.ro care era mai bine organizat decat multi dintre "monstrii sacrii".

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Thumbs down

Citat Postat în original de Krumel &#064; Feb 11 2006, 02&#58;21 PM) [post=10058
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Am incercat azi sa imi inscriu site-ul in directoarele romanesti. (care si cate or mai fi ele)
    Multe dintre ele, nu au categorie ptr. ce imi trebuia mie (nimic impresionant) dar nu au categorii nici macar apropiate.

links.ro/internet.asp

Dar ma astept la un email spam masiv din partea multor site-uri romanesti, in schimb.

Jos palaria.

In concluzie, multe "directoare" nu sint ptr. catalogarea netului .ro, ci ptr. trafic si scopuri personale.

Editat: am gasit director gazduit pe lx.ro care era mai bine organizat decat multi dintre "monstrii sacrii".
    In "concluzie la concluzie"? Sunt sau nu prea sunt liste de directori romanesti cat de cat stabile unde se poate inscrie un site in RO? Pe moment ma uit unde se inscriu altii, chiar daca au alta categorie, in speranta ca inca voi putea inscrie si eu acolo intr-o categorie apro] Am incercat azi sa imi inscriu site-ul in directoarele romanesti. (care si cate or mai fi ele)

links.ro/internet.asp

Jos palaria.

Editat: am gasit director gazduit pe lx.ro care era mai bine organizat decat multi dintre "monstrii sacrii". [/QUOTE]
    In "concluzie la concluzie"? Sunt sau nu prea sunt liste de directori romanesti cat de cat stabile unde se poate inscrie un site in RO? Pe moment ma uit unde se inscriu altii, chiar daca au alta categorie, in speranta ca inca voi putea inscrie si eu acolo intr-o categorie apropiate de cea pe care o am eu.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Concluzia era la ceea ce scrisesem in postul ala. In fine.
    Mie nu mi se par directoarele romanesti ca acopera cat de cat netul romanesc. Macar ca structura si organizare.
    Fara pretentii de transfer PR sau macar trafic.

overload este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    9th July 2004
    Posturi
    53
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Krumel &#064; Feb 1 2006, 06&#58;45 AM) [post=9530
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    In nici un caz nu as adauga un site cu o asemenea desciere.
    Asta e si problema..multi confunda DMOZ-ul cu directoarele romanesti in care poti adauga orice, oricum.
    nu doar la noi e problema asta, eu am cateva directoare in engleza si sunt multi dumberi
    care cred ca sunt pe tarlaua virtuala a mamicii lor, baga titluri aiurea ca si cum io as
    sta gata sa le dau lor link super optimizat pe jdemii de cuvinte

pe punctcom.com eu am incercat sa fac ceva curat, mai am de lucru insa la categorii.

adevarul este insa ca in ro nu exista un director de referinta, in afara de trafic.ro
    eu nu as recomanda nimic altceva, desi ocazional am dat peste cateva directoare
    care promit insa care]
    In nici un caz nu as adauga un site cu o asemenea desciere.
    Asta e si problema..multi confunda DMOZ-ul cu directoarele romanesti in care poti adauga orice, oricum.[/QUOTE]

nu doar la noi e problema asta, eu am cateva directoare in engleza si sunt multi dumberi
    care cred ca sunt pe tarlaua virtuala a mamicii lor, baga titluri aiurea ca si cum io as
    sta gata sa le dau lor link super optimizat pe jdemii de cuvinte

pe punctcom.com eu am incercat sa fac ceva curat, mai am de lucru insa la categorii.

adevarul este insa ca in ro nu exista un director de referinta, in afara de trafic.ro
    eu nu as recomanda nimic altceva, desi ocazional am dat peste cateva directoare
    care promit insa care momentan au trafic irelevant

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Un site NOU se vrea inscris in directoare Romanesti
    De marcos29 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th November 2009, 12:29
  2. Inscriere site in 400 de directoare romanesti
    De matican în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 3rd December 2008, 01:51
  3. Care e cel mai complet program de adaugare pe directoare
    De orio777 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 41
    Ultimul Post: 20th April 2007, 13:04
  4. Caut persona care sa inscriere niste site-uri in directoare romanesti
    De Marius Cristian în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th February 2007, 10:06
  5. Inscriere site-uri in directoare romanesti
    De Marius Cristian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 3rd February 2007, 13:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.