Rezultate 1 la 10 din 70

Subiect: Bani online 2014-2017

Vizualizare arbore

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Tom, hai sa nu fim aroganti. Please.

De ce mi-as bate capul? Insa referitor...

Nu ma ajuta 5 pagini de prostii (si repet, am zis din start ca nu sunt de acord cu el), dar nu ma ajuta nici Cerga cu absolut nimic. Nici prin reply-urile care le-o dat, nici prin urechelile lui. Si decat sa vad reply-uri in genul asta, prefer in ultima instanta sa vad postari ca ale lui adetm - cu bune cu rele. (Un raspuns tot cu maroniu si cu bold)
    Sa inteleg ca daca intreb, sunt arogant? Daca te rog pe tine sa explici, pentru ca tu apreciezi stilul asta de sfaturi, sunt arogant?

Sau ca sa fim si noi "baieti", trebuie sa zicem, lasa ma, e bine ca adauga contint fresh, ce treaba am eu cu forumul asta?

Forumul este apreciat pt continut, si nu pentru prostii. Cand balanta inclina catre prostii, atunci e o pata mare pentru toti. E foarte probabil ca un post sa fie corect, de aceea e nevoie de argumente, si in unele cazuri si niste dovezi.

Daca nimeni nu zice nimic, o sa umplem forumul de posturi de genul: ce prosti sunteti voi, ca nu faceti X, iar X nu exista!

Nu exista "cu rele'. Pentru "cu rele" unii pierd bani si timp.

Topicul oricum e un pic fortat, cand net-ul = google, cel putin pentru un inca 3-4 ani (2017), nu isi permite nimeni sa dea sfaturi. Iar daca o faci, trebuie sa argumentezi, cu niste cifre, analize si nu cu ce ai citit tu "pe-afara". Dpmdv este un post foarte slab, inutil, si creat pentru reclama ascunsa.

Suntem in 2013, unde sfaturile se ofera argumentate, cu date si analize. Doar ca sunt foarte multi care inca merg la vrajitoare sa le ghiceasca viitorul, isi citesc horoscopul, si cred ca tot ce zboara se mananca!

@ Kidu & George. Tipicul asta este despre PREVIZIUNI pentru urmatorii 3-4 ani, nu despre cum ati facut primii bani in online. Pt asta a facut Dan aseara un topic Cum ai facut primii bani online?
    Ultima modificare făcută de Tom; 8th June 2013 la 14:28.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Conferință online - Bani Online
    De wurgut în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 6th July 2011, 23:35
  2. Ce te impiedica sa castigi bani mai multi (online)?
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 42
    Ultimul Post: 7th December 2010, 18:47
  3. Script site bani online
    De steff în forumul Continut web
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th March 2008, 12:17
  4. #1 - Cum sa fac bani?
    De vladimir în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th July 2006, 00:02
  5. Cum Se Arunca Bani Pe Publicitate Online
    De myamar în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th January 2006, 12:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •