Pagina 4 din 7 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 70

Subiect: Bani online 2014-2017

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de adetm Vezi Post
    cATALIN , cu tot respectul pe care nu ti-l port, de unde naiba vrei sa-ti zic informatie??? daca nu "de pe net" "de-afara". N-am inventat apa calda nici eu nici vre-unul de-aici de pe forum, bani din online se fac de prin 97-98, in acest topic vorbim de evolutie, nici eu nici vre-unul de aici nu e academician si magna cum laude in marketing Afiliat sau Bani online. Carti nu prea exista (cred ca de loc in Romania) iar romanii sunt egoisti si zgarciti in a-si imparte succesul si metodele succesului lor in online pe forumurile romanesti...nu ne ramane decat sa "citim pe net" informatie valoroasa si sa avem bun simt si sa transmitem mai departe ce am citit "pe net pe-afara"... Aici ne spunem experientele si parerille argumentat...cred ca e de ajuns...

Nu doresc sa ma iau la cearta cu tine, pentru ca nu vreau sa stric un topic interesant, care pe mine ma intereseaza...chiar ma intereseaza!

On topic: Oameni tineri si mai putin tineri care au facut bani in online in .com si de la care ma inspir: George Brown, John Chow (Ion Chow), Peng Joon, James Schramko, Gideon Shalwick, si mai sunt multi...spor, eu ma retrag din discutii insa voi urmari in continuare cu interes...
    Ideea mea era ca astept cu interes o reteta cand o sa ai si rezultate. Daca ar publica fiecare membru cu comsioane modice sfaturi despre afiliere nu ar fi tocmai relevant, nu zici?
    Dar tu in loc sa intelegi o idee te grabesti sa sari cu "prost", drept pentru care am incheiat orice discutie.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    OFF: Nu-i dau dreptate lui, dar tie ti-am dat un negativ. Pana sa lasi 2 reply-uri total inutile, omul a scris unul mult mai ok decat ale tale. Daca te simti fustrat ca el a incercat sa fie constructiv, spunei-o pe PM. Nu suntem obligati sa tot intram pe thread-uri pentru a vedea atentionarile voastre asupra anumitor utilizatori. Nu-l cunosc, nu te cunosc.. dar din al6lea simt imi pot da seama ca si cu acele comisioane modice are experienta mai mare ca a ta.

Sper ca nu te simti atacat, nu vreau sa dezvoltam subiectul asta, insa ti-am argumentat negativul dat de mine.
    PS: Hai sa lasam thread-ul curat si eventual spune-ne o poveste de-a ta care face referire la tema acestuia, "bani online".
    Auzi Dragos. Cu ce te ajuta 5 pagini de prostii? E de apreciat cand scrii prostii? Eu NU cred.

Care e diferenta intre a spune sec:

Ceea ce vreau sa spun e ca in momentul in care in Romania comisionul pentru vanzarea unui produs va fi de 30-75 la suta din valoarea lui, atunci vom vedea miscare si dezvoltare in preocuparea romanului de a face bani din .ro...

Si a scrie 5 pagini?

Tot o tampenie este! Pe deasupra ne mai crezi si prosti, daca consideri ca asta lipseste din online.

30% valoare comision pt cine? Afiliat? Deci adaos de ? 300%? Asa se dezvolta online?

Cand nisa de it are adaos de 5%, in care pe langa sales, te incarci si cu retur si service, noi vb de 75?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

adetm este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th October 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

3 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Interesant e faptul ca doar am vrut sa ajut cu o parere si cu o experienta...si anume ca am facut mai mult in .com vanzand produse deigitale decat as fi facut in .ro vanzand laptopuri sau tablete de la emag...
    ...imi pare rau ca voi care aveti totusi atat experienta in online (sau poate ma insel) va cramponati de .ro, de produsele fizice si ca nu luati in considerare piete pe care s-au facut, se face si se vor mai face multi bani...gen ClickBank...cu produse digitale, iar comisoanele pe care le-ati castiga ar fi de 20,50, 100 de dolari/vanzare.
    ...nu am avut nici cea mai mica intentie de a incinge spiritele si in cazul in care va uitati un pic nu eu am fost cel arogant in prima instanta...defectul meu ca raspund la nesimtire cu nesimtire...
    De atatia ani de cand sunt inscris pe acest forum am doar patru-cinci posturi...am preferat sa va urmaresc si atat...te bagi in cocina te mananca porcii - proverb...
    ...din punctul meu de vedere cu o asemenea atitudine aroganta, stati linistiti...online-ul in romania nu va evolua in veci...nici macar in 2020...
    ...am spus sume modice in online in raport cu cat se castiga in .com dar am precizat ca in romania aceste sume "modice" conteaza. Iar sumele mele modice trec lejer de 1500$/luna de mai bine de 3 luni.

Persoanele ca mine ajung in cele din urma sa-si ia ban deoarece nu rateaza niciodata sansa de a da peste bot celor ca si Catalin - Acesti catalini care nu fac altceva decat sa ii desconsidere si sa-i trateze de sus pe cei care isi aduc aportul real pe forumuri...sau macar incearca. Ei strica atmosfera, nu cei ca mine, care repet...doar am vrut sa ajut si deloc de a da peste nas cuiva de pe aici...

Sincer mi-asi dori sa ne privim in ochi si sa fim unul in fata altuia, e usor din fata calculatorului sa faci praf pe cineva!...dar asta e alta discutie...

Spor la facut Bani!

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    43

Implicit

Sincer mi-asi dori sa ne privim in ochi si sa fim unul in fata altuia, e usor din fata calculatorului sa faci praf pe cineva!...dar asta e alta discutie...

Spor la facut Bani!
    Din nou, eu ti-am zis ca mi se pare irelevanta experienta pentru topic si am incheiat discutia.
    Unde zici ca te-am facut praf?
    Eu vad ca tu continui cu atacuri, jigniri, acum si amenintari.
    Mai dai si pm in stanga si-n dreapta.

Tom
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Persoanele ca mine ajung in cele din urma sa-si ia ban deoarece nu rateaza niciodata sansa de a da peste bot celor ca si Catalin - Acesti catalini care nu fac altceva decat sa ii desconsidere si sa-i trateze de sus pe cei care isi aduc aportul real pe forumuri...sau macar incearca. Ei strica atmosfera, nu cei ca mine, care repet...doar am vrut sa ajut si deloc de a da peste nas cuiva de pe aici...
    Ok, pai atunci e nevoie de cateva explicatii, pentru ca altfel vorbim vorbe, iar eu nu inteleg nimic.

Cateva explicatii si detalii pentru intrebarile mele de mai jos, te rog. Multumesc

cei din .ro trebuie sa se indrepte spre .com : clickbank, amazon, cpa, etc... . E frustrant cand vezi ca la noi nu prea sunt produse digitale...acelea pot aduce bani frumosi atat celui care le vinde cat si afiliatului.

Diferenta o face suma si nu suma produsului ci suma pe care o primeste afiliatul, eu am inceput sa fac bani cu clickbank anul acesta, nu va ganditi la sume exorbitante, sume modice insa sumele acelea modice pe care le-am facut pe clickbank conteaza in Romania. De mentionat ca pentru a face sumele resapective nu a trebuit sa ma stresez prea mult - am vandut intre 7 si 15 produse/luna cu un comision bunicel.

Deci clickbank e super ok, am inteles recomandarea, dar de ce e ok mai exact? Care este diferenta intre clickbank si competitie (amazon sau cj, de ex)?

Am optat pentru marketingul afiliat in engleza deoarece in romania ca sa faci 100 de dolari trebuie sa vinzi vreo 100 de perechi de pantofi sau produse (in mare parte in .ro produsele sunt produse fizice) pe cand in sistemnele de afiliere din afara trebuie sa vinzi doar unu - doua produse si ai facut suma.

Pantofii nu sunt produse fizice afara, dar in ro sunt? Care este comisionul de afiliat si de la ce retea ai primit 100 usd pt 1-2 produse (pantofi). Print screen please.

Ai vandut in ro 100 de perechi de pantofi si ai castigat doar 100 usd? Print screen please.

Ba mai nasol e ca in .ro esti si furat la comisioane, tin minte ca am avut acum vreo 2-3 ani aproape 600 de vanzari pentru credite la campania aceea de afiliere de la provident? cat credeti ca am primit? Impresionanta suma de 20 de dolari!

O companie (advertiser) nu defineste o intreaga piata de afiliere. Ai vandut sute de perechi de pantofi si te-ai oprit la credite?

Ceea ce vreau sa spun e ca in momentul in care in Romania comisionul pentru vanzarea unui produs va fi de 30-75 la suta din valoarea lui, atunci vom vedea miscare si dezvoltare in preocuparea romanului de a face bani din .ro...

Vreau si eu un exemplu de afiliere cu 30-75% comision, si ideal print screen cu vanzarile facute la aceste comisioane.

Aceste comisioane nu-si vor face aparitia prea curand, deoarece pentru a-si permite sa ti le dea, firma careia ii promovezi produsul trebuie sa fie direct producatorul ...ceea ce rar gasesti la ora actuala in magazinele sau in retelele de afiliere din romania.

Producatorul ofera 30-75% comision pentru afiliere? Link please.

Viitorul celor din .ro in urmatorii 3 ani cred ca e in .com atat ca afiliati cat si ca vendori.

Ok, asta e clar, nimic deosebit. Dar pana acum cum era?

Asa ca targetul pentru 01.01.2014 ar trebui sa fie:
    1. invatarea limbii engleze nivel avansat.
    2. cunostiinte de marketing
    3. acomodarea cu freelancer(dot)com si alte site-uri asemanatoare lui, pentru outsourcing - folositoare atat pentru seo cat si pentru continut (indienii,pakistanezii si cei din banglades sunt cei mai ieftini).

Cei mai ieftini pentru seo sau? Cateva costuri si servicii pentru un site de afiliere, prin care ies mai ieftin cu cei de mai sus. Multumesc

4. obisnuieste-te cu ideaa ca pentru a face bani online, cateoadata, trebuie sa investesti $, sau sa muncesti de trei ori mai mult in cazul in care nu doresti sa investesti $.

Pana astazi, la postul tau, eu faceam bani fara sa investesc, dar "cateodata" eram obligat. Acum acum trebuie sa investesc sau sa muncesc mai mult? Imi poti explica, te rog ce vrei sa spui mai exact. Cum era inainte gratuit sa faci bani pe net, si acum e nevoie de investitie?

5. BUILD YOUR FUCKING EMAIL LISTS - multi ii blameaza pe pe cei care au tot felul de site-uri de cum sa faci bani in care le dau pdf-uri gratis in schimbul adresei de email, sau site-uri de cum sa agati, cum sa faci o tona de muschi in 2 zile sau alte cele, insa pierd din vedere un detaliu: copiii aia isi construiesc lista de emailuri, iar cand piata o va permite si va fi dezvoltata iar romanul va cumpara orice de pe online, se inventeaza sau dau ei de un produs tare care se cere, copiii vor face bani...de ce? pentru ca au o lista targetata de emailuri si o vor monetiza. ASA CA: BUILD YOUR FUCKING EMAIL TARGETED LISTS!!!!!!

Aportul si ajutorul tau prin fraza cu FUCKING nu il comentez, fraza e jenanta.

PS 1: nu uitati ca cei mai multi bani ii fac cei care ii invata pe altii cum sa faca bani, luandu-le banii pacalindu-i ca-i invata sa fie milionari ca ei. Tare, mi-am notat.
    PS 2: are cineva idee cum pot incasa banii de la clickbank prin srl? Ce cod caen trebuie sa-mi activez?
    Ai inceput si ai terminat cu clickbank, ce sa inteleg de aici? Ca ai o experienta bogata cu ei, dar nu ai scos inca banii? Cei 100 usd la o pereche de pantofi prin clickbank sunt? Asta inseamna ca ai cateva mii, deci necesita un topic separat, cu explicatii detaliate..
    Am postat comentariile si intrebarile mele in postul tau, pentru ca eu vreau sa inteleg exact din sfaturile si ajutorul tau, ceea ce am (avem) de facut in urmatorii 3 ani. Sunt unele previziuni interesante, dar astept cateva date exacte.

Apreciez orice explicatie argmentata si ideal cu cateva poze si cifre, si mai ales linkuri catre retelele de afiliere cu 30-75% comision.

Multumesc, si sper ca aportul si ajutorul tau este apreciat.

cATALIN , cu tot respectul pe care nu ti-l port, de unde naiba vrei sa-ti zic informatie??? daca nu "de pe net" "de-afara". N-am inventat apa calda nici eu nici vre-unul de-aici de pe forum, bani din online se fac de prin 97-98, in acest topic vorbim de evolutie, nici eu nici vre-unul de aici nu e academician si magna cum laude in marketing Afiliat sau Bani online. Carti nu prea exista (cred ca de loc in Romania) iar romanii sunt egoisti si zgarciti in a-si imparte succesul si metodele succesului lor in online pe forumurile romanesti...nu ne ramane decat sa "citim pe net" informatie valoroasa si sa avem bun simt si sa transmitem mai departe ce am citit "pe net pe-afara"... Aici ne spunem experientele si parerille argumentat...cred ca e de ajuns...

Exact asta caut: argumentat. Mai ales ca vorbim de evolutie, si de sfaturi pentru urmatorii 3-4 ani.

OFF: Nu-i dau dreptate lui, dar tie ti-am dat un negativ. Pana sa lasi 2 reply-uri total inutile, omul a scris unul mult mai ok decat ale tale. Daca te simti fustrat ca el a incercat sa fie constructiv, spunei-o pe PM. Nu suntem obligati sa tot intram pe thread-uri pentru a vedea atentionarile voastre asupra anumitor utilizatori. Nu-l cunosc, nu te cunosc.. dar din al6lea simt imi pot da seama ca si cu acele comisioane modice are experienta mai mare ca a ta.
    Dragos, daca ai dispozitie si chef, se poate sa imi explici si mie, intrebarile de mai sus ? (cele cu maroniu si blod).

Sunt foarte multe sfaturi utile si sugestii de viitor, si ma intereseaza destul de mult subiectul.

Multumesc frumos.
    Ultima modificare făcută de Tom; 8th June 2013 la 02:55.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

George este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    București
    Vârstă
    45
    Posturi
    64
    Putere Rep
    27

Implicit

Cu online-ul am luat contact prin fundatia Soros , cred ca 94-95.. nu mai tin minte sigur. Stiu ca dupa aceea asa zisul internet de atunci s-a transformat in compania pcnet. Nu cred ca este cineva care face bani, o sa-si dezvaluie secretul sau metodele. Sunt sigur ca, ca si mine ne-am "fript" de prea multe ori, inclusiv cu asa zisii prieteni. Exista o singura regula, multa munca, multe ore in care stai in fata calculatorului si iti dai seama ca nu ai facut nimic, multe proiecte, multe proiecte abandonate.. etc. Eu consider online-ul ca un joc, in stilul Civilization (Colonization), cumperi, vinzi, upgradezi, cuceresti teritorii, esti cucerit
    Sfatul meu pentru cei care incep este sa fii bucuros cu fiecare cent pe care il castigi iar daca crezi ca o sa faci bani peste noapte te inseli, eventual doar daca ai foarte mult "bulan". O afacere in online "de la zero" se cladeste in ani de munca.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

oarecum offtopic: ma omoara cei care sunt "uimiti" de cum merge afilierea pe afara, fara sa faca vreo mica conexiune cu jalnicul ecommerce de pe planurile mioritice. Sa nu fie nici o legatura,nu? Cam in aceeasi idee este valabila si "inghesuiala" pe afiliere + diversele restrictii din .com versus nisele libere de pe .ro

ontopic: primii bani online au fost facuti la holdem si pariuri, facusem o balarie de card virtoun la bcr... in 2007 m-am aruncat cu capul inainte si am facut primul magazin online, primul comision din afiliere a venit in feb 2009, in martie 2011 am trecut la nivel pro, iar din aceasta primavara am renuntat de tot la magazine in favoarea afilierii.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Tom, hai sa nu fim aroganti. Please.

De ce mi-as bate capul? Insa referitor...

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Auzi Dragos. Cu ce te ajuta 5 pagini de prostii? E de apreciat cand scrii prostii? Eu NU cred.

Care e diferenta intre a spune sec:

Si a scrie 5 pagini?

Tot o tampenie este! Pe deasupra ne mai crezi si prosti, daca consideri ca asta lipseste din online.

30% valoare comision pt cine? Afiliat? Deci adaos de ? 300%? Asa se dezvolta online?

Cand nisa de it are adaos de 5%, in care pe langa sales, te incarci si cu retur si service, noi vb de 75?
    Nu ma ajuta 5 pagini de prostii (si repet, am zis din start ca nu sunt de acord cu el), dar nu ma ajuta nici Cerga cu absolut nimic. Nici prin reply-urile care le-o dat, nici prin urechelile lui. Si decat sa vad reply-uri in genul asta, prefer in ultima instanta sa vad postari ca ale lui adetm - cu bune cu rele. (Un raspuns tot cu maroniu si cu bold)
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Tom
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Tom, hai sa nu fim aroganti. Please.

De ce mi-as bate capul? Insa referitor...

Nu ma ajuta 5 pagini de prostii (si repet, am zis din start ca nu sunt de acord cu el), dar nu ma ajuta nici Cerga cu absolut nimic. Nici prin reply-urile care le-o dat, nici prin urechelile lui. Si decat sa vad reply-uri in genul asta, prefer in ultima instanta sa vad postari ca ale lui adetm - cu bune cu rele. (Un raspuns tot cu maroniu si cu bold)
    Sa inteleg ca daca intreb, sunt arogant? Daca te rog pe tine sa explici, pentru ca tu apreciezi stilul asta de sfaturi, sunt arogant?

Sau ca sa fim si noi "baieti", trebuie sa zicem, lasa ma, e bine ca adauga contint fresh, ce treaba am eu cu forumul asta?

Forumul este apreciat pt continut, si nu pentru prostii. Cand balanta inclina catre prostii, atunci e o pata mare pentru toti. E foarte probabil ca un post sa fie corect, de aceea e nevoie de argumente, si in unele cazuri si niste dovezi.

Daca nimeni nu zice nimic, o sa umplem forumul de posturi de genul: ce prosti sunteti voi, ca nu faceti X, iar X nu exista!

Nu exista "cu rele'. Pentru "cu rele" unii pierd bani si timp.

Topicul oricum e un pic fortat, cand net-ul = google, cel putin pentru un inca 3-4 ani (2017), nu isi permite nimeni sa dea sfaturi. Iar daca o faci, trebuie sa argumentezi, cu niste cifre, analize si nu cu ce ai citit tu "pe-afara". Dpmdv este un post foarte slab, inutil, si creat pentru reclama ascunsa.

Suntem in 2013, unde sfaturile se ofera argumentate, cu date si analize. Doar ca sunt foarte multi care inca merg la vrajitoare sa le ghiceasca viitorul, isi citesc horoscopul, si cred ca tot ce zboara se mananca!

@ Kidu & George. Tipicul asta este despre PREVIZIUNI pentru urmatorii 3-4 ani, nu despre cum ati facut primii bani in online. Pt asta a facut Dan aseara un topic Cum ai facut primii bani online?
    Ultima modificare făcută de Tom; 8th June 2013 la 14:28.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

meaculpa: am citit ambele si postat in unul

Pagina 4 din 7 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Conferință online - Bani Online
    De wurgut în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 6th July 2011, 23:35
  2. Ce te impiedica sa castigi bani mai multi (online)?
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 42
    Ultimul Post: 7th December 2010, 18:47
  3. Script site bani online
    De steff în forumul Continut web
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th March 2008, 12:17
  4. #1 - Cum sa fac bani?
    De vladimir în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th July 2006, 00:02
  5. Cum Se Arunca Bani Pe Publicitate Online
    De myamar în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th January 2006, 12:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •