cei din .ro trebuie sa se indrepte spre .com : clickbank, amazon, cpa, etc... . E frustrant cand vezi ca la noi nu prea sunt produse digitale...acelea pot aduce bani frumosi atat celui care le vinde cat si afiliatului.
Diferenta o face suma si nu suma produsului ci suma pe care o primeste afiliatul, eu am inceput sa fac bani cu clickbank anul acesta, nu va ganditi la sume exorbitante, sume modice insa sumele acelea modice pe care le-am facut pe clickbank conteaza in Romania. De mentionat ca pentru a face sumele resapective nu a trebuit sa ma stresez prea mult - am vandut intre 7 si 15 produse/luna cu un comision bunicel.
Deci clickbank e super ok, am inteles recomandarea, dar de ce e ok mai exact? Care este diferenta intre clickbank si competitie (amazon sau cj, de ex)?
Am optat pentru marketingul afiliat in engleza deoarece in romania ca sa faci 100 de dolari trebuie sa vinzi vreo 100 de perechi de pantofi sau produse (in mare parte in .ro produsele sunt produse fizice) pe cand in sistemnele de afiliere din afara trebuie sa vinzi doar unu - doua produse si ai facut suma.
Pantofii nu sunt produse fizice afara, dar in ro sunt? Care este comisionul de afiliat si de la ce retea ai primit 100 usd pt 1-2 produse (pantofi). Print screen please.
Ai vandut in ro 100 de perechi de pantofi si ai castigat doar 100 usd? Print screen please.
Ba mai nasol e ca in .ro esti si furat la comisioane, tin minte ca am avut acum vreo 2-3 ani aproape 600 de vanzari pentru credite la campania aceea de afiliere de la provident? cat credeti ca am primit? Impresionanta suma de 20 de dolari!
O companie (advertiser) nu defineste o intreaga piata de afiliere. Ai vandut sute de perechi de pantofi si te-ai oprit la credite?
Ceea ce vreau sa spun e ca in momentul in care in Romania comisionul pentru vanzarea unui produs va fi de 30-75 la suta din valoarea lui, atunci vom vedea miscare si dezvoltare in preocuparea romanului de a face bani din .ro...
Vreau si eu un exemplu de afiliere cu 30-75% comision, si ideal print screen cu vanzarile facute la aceste comisioane.
Aceste comisioane nu-si vor face aparitia prea curand, deoarece pentru a-si permite sa ti le dea, firma careia ii promovezi produsul trebuie sa fie direct producatorul ...ceea ce rar gasesti la ora actuala in magazinele sau in retelele de afiliere din romania.
Producatorul ofera 30-75% comision pentru afiliere? Link please.
Viitorul celor din .ro in urmatorii 3 ani cred ca e in .com

atat ca afiliati cat si ca vendori.
Ok, asta e clar, nimic deosebit. Dar pana acum cum era?
Asa ca targetul pentru 01.01.2014 ar trebui sa fie:
1. invatarea limbii engleze nivel avansat.
2. cunostiinte de marketing
3. acomodarea cu freelancer(dot)com si alte site-uri asemanatoare lui, pentru outsourcing - folositoare atat pentru
seo cat si pentru continut (indienii,pakistanezii si cei din banglades sunt cei mai ieftini).
Cei mai ieftini pentru seo sau? Cateva costuri si servicii pentru un site de afiliere, prin care ies mai ieftin cu cei de mai sus. Multumesc
4. obisnuieste-te cu ideaa ca pentru a face bani online, cateoadata, trebuie sa investesti $, sau sa muncesti de trei ori mai mult in cazul in care nu doresti sa investesti $.
Pana astazi, la postul tau, eu faceam bani fara sa investesc, dar "cateodata" eram obligat. Acum acum trebuie sa investesc sau sa muncesc mai mult? Imi poti explica, te rog ce vrei sa spui mai exact. Cum era inainte gratuit sa faci bani pe net, si acum e nevoie de investitie?
5. BUILD YOUR FUCKING EMAIL LISTS - multi ii blameaza pe pe cei care au tot felul de site-uri de cum sa faci bani in care le dau pdf-uri gratis in schimbul adresei de email, sau site-uri de cum sa agati, cum sa faci o tona de muschi in 2 zile sau alte cele, insa pierd din vedere un detaliu: copiii aia isi construiesc lista de emailuri, iar cand piata o va permite si va fi dezvoltata iar romanul va cumpara orice de pe online, se inventeaza sau dau ei de un produs tare care se cere, copiii vor face bani...de ce? pentru ca au o lista targetata de emailuri si o vor monetiza. ASA CA: BUILD YOUR FUCKING EMAIL TARGETED LISTS!!!!!!
Aportul si ajutorul tau prin fraza cu FUCKING nu il comentez, fraza e jenanta.
PS 1: nu uitati ca cei mai multi bani ii fac cei care ii invata pe altii cum sa faca bani, luandu-le banii pacalindu-i ca-i invata sa fie milionari ca ei.
Tare, mi-am notat.
PS 2: are cineva idee cum pot incasa banii de la clickbank prin srl? Ce cod caen trebuie sa-mi activez?
Ai inceput si ai terminat cu clickbank, ce sa inteleg de aici? Ca ai o experienta bogata cu ei, dar nu ai scos inca banii? Cei 100 usd la o pereche de pantofi prin clickbank sunt? Asta inseamna ca ai cateva mii, deci necesita un topic separat, cu explicatii detaliate..