lovelife: pentru branding nu-i bun... incearca ceva gen pantofichic.ro - merge daca targetezi publicul feminin, eventual sa iei si pantofisic.ro - you never know![]()
@MAR pantofi este doar un exemplu, ma refeream asa in general, daca numele de domeniu este din dublarea cuvantului cheie este OK dpdv SEO.
De exemplu acum aproximativ 2 ani, un concurent de al meu, a cumparat o groaza de domenii la care eu ieseam la cautari in primele pozitii
masa-masaj kinetoterapie-kinetoterapie spondiloza-spondiloza si altele de genul asta, vreo 20 de domenii, si vad ca iese in prima pagina la multe din acele domenii, ce este drept nu ma depasit (chiar daca eu nu m-am mai preocupat de site-ul respectiv in ultimii 2 ani), si nici nu stiu cat se pricepe la SEO
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
lovelife,in cazul tau daca .ro e luat, as construi pe .net daca as tine la keyword sau as construi pe .ro daca as vrea sa fac un brand, cu ceva shic sau derivat. Daca nisa e dificila mergi pe .net cu keywordurile dorite in el. La mine magazinul cu .net este pe prima pozitie devansandu-mi chiar si magazinele cu .ro si cu keyword complet in nume. E drept e si cel mai vechi insa nu cu multe luni , fata de celelalte -- >app. 3 ani vechime toate
nu cumpara .net
daca vrei sa dezvolti un proiect serios, pe termen lung, cumpara domeniu .ro
nu stiu cum este pentru SEO dublarea cuvantului insa pentru branding nu-i ok, eu unul m-as gandi ca-i vorba de lipsa de inspiratie si ar afecta putin increderea
Ultima modificare făcută de Mar; 11th October 2010 la 21:18.
Pe domeniul respectiv am un site cu domeniu brandabil, dar fara cuvant cheie incorporart, o sa faolosesc in continuare acel domeniu ce a capatat si valoare de brand, dar ma mai interesa sa fac inca un site optimizat exclusiv pe acel cuvnat cheie, tanand cont ca cel din fata mea are singulul avantaj la acel cuvnat cheie doar numele domeniului
dublarea cuvantului cheie in domeniu poate avea efecte pozitive, dar din experienta mea de scurta durata.
mergi mai bine pe brand ca e mult mai sanatos pe termen lung
am luat un domeniu vechi de 9 ani cu dublarea cuvantului cheie in domeniu si astept sa vad efectele
am un site cu domeniu brand pe care am reusit sa il aduc zilele trecute in primele 2 pozitii la cuvantul respectiv (muncesc la asta de 1 an), unde concurenta este destul de mare.
Asta l-am uat pentru vechime in primul rand
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)