Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Cat ma costa sa ridic siteul?

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit Cat ma costa sa ridic siteul?

Salut. Sper ca am nimerit bine categoria, daca nu, imi cer mii se scuze si rog un moderator sa mute thread-ul in categoria respectiva.

Detin un website de jocuri online pe care as vrea sa il dedic pietii englezesti , problema ar fi urmatoarea: deoarece nu am mai lucrat pe piata romaneasca as avea nevoie de niste linkuri pe siteuri mari, niste preturi informative si de ce nu , sa imi explice cineva putin mai amanuntuit in cazul jocurilor, pe piata din afara ce ar trebui sa fac pentru a avea succes.

Probabil cer cam mult, probabil am pus intrebari fara sens, doresc sa imi amintiti niste metode de promovare ce s-ar potrivi pentru websiteul meu si niste locuri unde sa platesc pentru promovare. (aici daca ati incercat voi si stiti vreun serviciu de calitate).

Bugetul ar fi cam de 1000 ron , bani din care as vrea sa promovez cat mai mult posibil websiteul.

In directoare web o sa inscriu personal siteul, cam in 4000 de directoare, deci astea nu le mai puneti la calcul, vreau sa stiu mai departe ce sa fac.

Multumesc anticipat!
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    572
    Putere Rep
    32

Implicit

Bugetul nu este prea mare pentru .com si jocuri online insa poti incerca.
    La jocurile online merge in continuare link exchange-ul dar as sugera sa nu-l faci in footer si preferabil 3 way. Din cate stiu transfera si vizitatori. O alta idee ar fi sa nu ai descrieri by default dintr-o baza de date ci descrieri unice la niste jocuri vazute de cineva in prealabil. Nu cred ca ar fi deranjante niste banner exchange-uri initial in locul reclamelor adsense ( daca aveai de gand ).
    Lucrurile astea le poti face cu bani putini, spre deloc.

Ar fi interesant sa ai cateva jocuri personalizate ( ale tale ) pe care altii sa le preia pe site-urilor si sa ai cumva link-ul in swf-ul ala ( am vazut ca unele sunt citite de google ). Asta ti-ar aduce putina originalitate si vizitatori gratis - permanent. Nu stiu insa preturile.

Cred ca initial ar trebui sa nu incepi cu KW foarte competitive de genul online games, play free games ci cu unele cu o concurenta mai mica. In descrierile jocurilor poti forta putin nota cu un mic keyword spam - 5-6%, ele in general nu sunt citite de vizitatori, deci nu deranjeaza.
    Cam atat stiu eu.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Eu iti recomand sa platesti un flash developer sa iti construiasca un joc, care apoi va ajunge pe toate restul de website-uri din lume.

Embedat bineinteles cu logo-ul website-ului tau. E priceless. No commercial is better than that.

Ca SEO, cu 1000 RON poti sa spui la revedere de acum.

Un joc insa ? Poate cu 2000 RON reusesti un tower defense de succes si spargi norma.

Armorgames.com, Newgrounds.com, Miniclip.com, Towerdefence.be, ia gandeste-te ce inseamna ca jocul tau sa fie acolo.

Desi toti suntem uber-tari pe SEO aici, si aruncam SEO in stanga si in dreapta, si directoare (deja cliseu) in stanga si in dreapta, nu inseamna ca cea mai buna metoda de promovare este intotdeauna SEO.

@Doar o idee. Eu asa as face.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Danielu Vezi Post
    Bugetul nu este prea mare pentru .com si jocuri online insa poti incerca.
    La jocurile online merge in continuare link exchange-ul dar as sugera sa nu-l faci in footer si preferabil 3 way. Din cate stiu transfera si vizitatori. O alta idee ar fi sa nu ai descrieri by default dintr-o baza de date ci descrieri unice la niste jocuri vazute de cineva in prealabil. Nu cred ca ar fi deranjante niste banner exchange-uri initial in locul reclamelor adsense ( daca aveai de gand ).
    Lucrurile astea le poti face cu bani putini, spre deloc.

Ar fi interesant sa ai cateva jocuri personalizate ( ale tale ) pe care altii sa le preia pe site-urilor si sa ai cumva link-ul in swf-ul ala ( am vazut ca unele sunt citite de google ). Asta ti-ar aduce putina originalitate si vizitatori gratis - permanent. Nu stiu insa preturile.

Cred ca initial ar trebui sa nu incepi cu KW foarte competitive de genul online games, play free games ci cu unele cu o concurenta mai mica. In descrierile jocurilor poti forta putin nota cu un mic keyword spam - 5-6%, ele in general nu sunt citite de vizitatori, deci nu deranjeaza.
    Cam atat stiu eu.
    Foarte bine zis, mersi pentru tot.
    Jocuri personlizate deocamdata nu cred ca imi pot permite insa toate jocurile sunt puse de mine de la zero, sunt gazduite pe serverul meu , lafel si imaginile si au descrierile facute de mine. (cel putin o parte din ele, la restul nu am terminat).
    Problema este ca am uitat de densitatea cuvintelor cheie in descrieri, m-a preocupat asa de mult sa fac descrierile logice incat am uitat de densitate.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Eu iti recomand sa platesti un flash developer sa iti construiasca un joc, care apoi va ajunge pe toate restul de website-uri din lume.

Embedat bineinteles cu logo-ul website-ului tau. E priceless. No commercial is better than that.

Ca SEO, cu 1000 RON poti sa spui la revedere de acum.

Un joc insa ? Poate cu 2000 RON reusesti un tower defense de succes si spargi norma.

Armorgames.com, Newgrounds.com, Miniclip.com, Towerdefence.be, ia gandeste-te ce inseamna ca jocul tau sa fie acolo.

Desi toti suntem uber-tari pe SEO aici, si aruncam SEO in stanga si in dreapta, si directoare (deja cliseu) in stanga si in dreapta, nu inseamna ca cea mai buna metoda de promovare este intotdeauna SEO.

@Doar o idee. Eu asa as face.
    M-am uitat pe niste siteuri de profil pentru tower defense si din cate am inteles eu, treaba sta in felul urmator:

Eu platesc pe cineva sa imi creeze un joc. Daca vei da click pe el te va duce catre websiteul meu automat. Eu pot sa pun in joc, sa zicem cand apare Loading , niste reclame adsense sau orice bannere vreau eu pentru afisari sau pentru clickuri, depinde ce doresc, nu?

Corecteaza-ma daca nu am inteles bine.
    Si chiar asa scump e un tower defence de succes? 2000 ron ? M-as baga la o combinatie de genul dar mul mai ieftin, sa sa vad cum merge treaba, ca daca ierd banii astia imi va lua iar cateva luni sa-i strang...

E greu

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Am mai descoperit un mic truc.
    In timp ce jucam un joc online pe un site strain, un joc in care trebuia sa trag cu tunul in niste avioane , observ ca tot dadeam clickuri din greseala pe bannerul adsense amplasat imediat deasupra . Uite cum face lumea bani din clickuri

Zait Victor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    24th February 2009
    Locaţie
    web
    Vârstă
    36
    Posturi
    50
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    M-am uitat pe niste siteuri de profil pentru tower defense si din cate am inteles eu, treaba sta in felul urmator:

Eu platesc pe cineva sa imi creeze un joc. Daca vei da click pe el te va duce catre websiteul meu automat. Eu pot sa pun in joc, sa zicem cand apare Loading , niste reclame adsense sau orice bannere vreau eu pentru afisari sau pentru clickuri, depinde ce doresc, nu?

Si chiar asa scump e un tower defence de succes? 2000 ron ? M-as baga la o combinatie de genul dar mul mai ieftin, sa sa vad cum merge treaba, ca daca ierd banii astia imi va lua iar cateva luni sa-i strang...

E greu
    daca vrei sa iesi mai ieftin, poti incerca sa folosesti site-uri gen GetACoder, RentACoder, RentAFreelancer ... etc. vezi ca mai sunt , dar nu iti asigur si calitatea produsului obtinut... ai de ales, vrei calitate sau vrei mai ieftin ?

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Ai inteles perfect. Ce e mai important este logo-ul website-ului tau, nu neaparat ad-ul din joc. Multe site-uri mari de jcuri nu-ti vor integra jocul tau daca are ad-urile tale in el.

Si chiar asa scump e un tower defence de succes? 2000 ron ?
    Am dat o suma zic eu ... potrivita. E posibil sa coste si 5000 euro daca vrei sa faci ceva gen "Gemcraft".

daca ierd banii astia imi va lua iar cateva luni sa-i strang...
    Si tu Moise ?
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Zait Victor Vezi Post
    daca vrei sa iesi mai ieftin, poti incerca sa folosesti site-uri gen GetACoder, RentACoder, RentAFreelancer ... etc. vezi ca mai sunt , dar nu iti asigur si calitatea produsului obtinut... ai de ales, vrei calitate sau vrei mai ieftin ?
    O sa studiez putin si vad cum sta treaba, mii de multumiri!

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Ai inteles perfect. Ce e mai important este logo-ul website-ului tau, nu neaparat ad-ul din joc. Multe site-uri mari de jcuri nu-ti vor integra jocul tau daca are ad-urile tale in el.

Am dat o suma zic eu ... potrivita. E posibil sa coste si 5000 euro daca vrei sa faci ceva gen "Gemcraft".

Si tu Moise ?
    Dap, am inteles. Mersi pentru idee, chiar nu stiam metoda asta. O sa studiez problema si daca ma hotarasc voi incerca si asa.

As mai avea o intrebare: nu ar merge deexemplu sa iau un joc si sa pun un coder sa modifice ceva in el? adica nu sa il ia de la zero?
    Poate nu e legal , poate nu e o varianta buna, nu stiu, intreb.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cat costa ?
    De CODEX în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th May 2009, 09:15
  2. Cat ma costa?
    De Nica Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th March 2009, 02:50
  3. Cam cat ar costa?
    De leTus în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 11th May 2008, 07:40
  4. Cat costa/ cat ati da pe el
    De Register în forumul Domenii
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 11th July 2007, 23:19
  5. Cat ma costa? :)
    De danielbuca în forumul Servicii web / Jobs