Cat ma costa sa ridic siteul?
Salut. Sper ca am nimerit bine categoria, daca nu, imi cer mii se scuze si rog un moderator sa mute thread-ul in categoria respectiva.
Detin un website de jocuri online pe care as vrea sa il dedic pietii englezesti , problema ar fi urmatoarea: deoarece nu am mai lucrat pe piata romaneasca as avea nevoie de niste linkuri pe siteuri mari, niste preturi informative si de ce nu , sa imi explice cineva putin mai amanuntuit in cazul jocurilor, pe piata din afara ce ar trebui sa fac pentru a avea succes.
Probabil cer cam mult, probabil am pus intrebari fara sens, doresc sa imi amintiti niste metode de promovare ce s-ar potrivi pentru websiteul meu si niste locuri unde sa platesc pentru promovare. (aici daca ati incercat voi si stiti vreun serviciu de calitate).
Bugetul ar fi cam de 1000 ron , bani din care as vrea sa promovez cat mai mult posibil websiteul.
In directoare web o sa inscriu personal siteul, cam in 4000 de directoare, deci astea nu le mai puneti la calcul, vreau sa stiu mai departe ce sa fac.
Multumesc anticipat! :rolleyes: