Întrucât vroiam de ceva vreme să testez pe un site nou-nouț ultimele tendințe în materie de WP, optimizare viteză, seo, indexare instant, server load, etc. am creat pentru colegii de forum un site multi-autor pentru publicare de articole și comunicate de presă – infoblog.ro
Nu mai sunt așa sigur că numele domeniului e cel mai fericit, asta a fost inspirația de moment, evident că site-ul nu are metrici fiind unul nou, dar cu un conținut real și de calitate poate fi o opțiune în viitorul apropiat, plus că orice link în plus contează în ziua de azi.
Am plecat de la ideea de a nu scrie nicio linie de cod php sau js, doar mici bucăți de css, folosind doar tema și plugin-urile corespunzătoare unui astfel de proiect, majoritatea setărilor și configurărilor fiind făcute în customizer sau în editor / page builder.
Evident că layout-ul homepage-ului și a paginilor de articole / comunicate se va schimba în funcție de numărul de articole publicate și calitatea imaginilor încărcate de utilizatori.
Pentru a vă spori interesul am creat și o secțiune de servicii unde puteți adăuga diverse oferte/servicii cu tot cu prețuri
Regulile de publicare le știți, n-are rost să le mai repet; pentru înregistrarea unui cont vă rog să folosiți nume și adrese de e-mail reale pentru că sunt aprobate manual.
Pentru cei interesați las și un raport detaliat GTmetrix pentru homepage:
https://drive.google.com/file/d/1MiG...ew?usp=sharing
Eventuale probleme și/sau sugestii sunt binevenite aici sau folosind pagina de contact.
Mulțumesc