Rezultate 1 la 10 din 51

Subiect: Servicii Content Writing Profesional la preturi accesibile

Vizualizare arbore

Consumatorul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    39

Implicit

Dragos, nu ma supar, comunicarea este totul si mereu incerc sa aflu un feedback cat mai rapid de la clienti ca sa pot intelege ce isi doresc acestia.
    Ar trebui sa precizezi si urmatoarele fapte:

NU ti-am cerut niciun ban in avans, am lasat la latitudinea ta sa apreciezi mai intai articolele, lucru pe care putini prestatori de servicii il fac in ziua de azi.
    Am trimis articolele, pe masura ce au fost realizate si am primit feedbackul tau, citez:
    Salut,
    "Am citit articolele si am gasit doar doua mici greseli. O virgula pusa aiurea si o exprimare cam fortata. De asemenea am rugamintea ca cel care scrie sa se adreseze la persoana a 2-a si nu cu dvs. etc. In rest totul e cam cum mi-as dori sa fie toate"

Am continuat si am finalizat pachetul, dupa care, din cele 10 articole facute, ai gasit intr-unul singur cateva expresii care ai zis ca sunt copiate.
    Normal, am dat la refacut articolul cu pricina (cu penalizarea celui care l-a intocmit) si cu ceva extra verificari si ti l-am retrimis.

Pe langa asta am mai pus un writer sa iti mai faca 2 articole pe acelasi subiect, ca sa ai de unde alege.

Deci ti-am livrat 10 articole + alte 2 gratuite (ca sa alegi o varianta OK pentru tine)

Pana aici vorbim de niciun ban luat de la tine.

Adica pana aici ti-am prestat o munca fara plata, in ideea de a fi multumit tu, clientul.

Inteleg ca te-ai suparat ca a trebuit sa platesti!

Colaborez de peste 10 ani cu majoritatea membrilor de aici si cred ca s-a observat faptul ca sunt orientat catre client si intodeauna gasesc o solutie ca acesta sa fie multumit!

Chiar nu iti inteleg frustrarea, nu era mai bine sa imi spui exact ceea ce doresti de la articole, sa imi dai detalii mai exacte, asta vreau, asta nu vreau sa apara etc. Tu ai dat doar 10 titluri fara alte detalii, si acum te superi ca articolele nu corespund cerintelor tale.

In fine, cei care ma cunosc pot aprecia situatia in mod obiectiv.

PS: in legatura cu factura, nu mi-ai trimis datele firmei pe care sa o fac, ba, mai mult, citez:

"Nu am neaparat nevoie de factura, dar daca e mai bine asa si pentru voi se poate face doar ca trebuie semnat si un contract inainte (banuiesc ca aveti voi unul standard)."

Daca ai spus clar ca nu ai nevoie, eu ce sa inteleg? Sa fac o factura doar de dragul de a o face ca sa mai bagam niste bani in buzunarele lui Dragnea?
    Ultima modificare făcută de Consumatorul; 3rd February 2017 la 11:54.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer Servicii de Content Writing
    De Zoly în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 29th June 2014, 18:11
  2. Ofer servicii de content writing
    De pavelarcana în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 20th May 2013, 11:26
  3. Servicii content writing
    De Cartis Dragos în forumul Continut web
    Răspunsuri: 8