Ofer servicii de content writing in limba romana pe aproape orice nisa.
Pret pentru 250 cuvinte - 4 lei.
Pret pentru 350 cuvinte - 6 lei.
Plata se poate face prin transfer bancar.
Astept PM.
Ofer servicii de content writing in limba romana pe aproape orice nisa.
Pret pentru 250 cuvinte - 4 lei.
Pret pentru 350 cuvinte - 6 lei.
Plata se poate face prin transfer bancar.
Astept PM.
Ai PM
Ai si de la mine un PM
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Ai raspunsul meu
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Am colaborat cu:
Alvy
Kidu
tymbark
Zimbru
kaddy
Confirm colaborarea cu @gamerap . Toul a decurs bine si-l recomand !
Confirm si eu colaborarea cu gamerap. In mai putin de o zi mi-a trimis cele 10 articole. Recomand!
Signatura lipsa
nu avem de gand sa postez, dar azi mi a cersit in PM sa il recomand in topic apoi a devenit mojic. De fapt, daca urmariti ultimele 4 posturi ca si ore de postare, se vede ca au fost facute la cererea lui.
ideea e ca dupa ce i am platit cateva milioane, am mai avut nevoie de un singur articol pentru un client, nu a mai avut chef sa munceasca pentru 8 ron, ca nu are timp azi, ca maine, ca a inceput scoala, dus a fost.
marea majoritate a textelor scrise de el sunt de genul:
Blugi The Don. Sunt blugi barbatesti de culoare neagra, cu carouri patrate, elastici, din bumbac.
Blugi Navarro. Sunt blugi barbatesti cu talie joasa, de culoare albastru inchis, prespalati, doua buzunare la spate si doua in fata, se inchide cu nasturi.
Blugi Levi's. Sunt blugi barbatesti, de culoare albastru inchis, talie joasa, se inchide cu nasturi, buzunare in fata si la spate.
Blugi barbati Escape. Sunt blugi barbatesti de culoare albastru deschis, taiati, trei sferturi, prespalati si sunt foarte chic pentru orice barbat.
Blugi Diesel. Sunt blugi barbatesti, clasici, din bumbac drepti, prespalati, de culoare albastru deschis.
Blugi barbati Denim Stretch. Sunt blugi barbatesti, de culoare albastra, se inchide cu fermoar, din bumbac.
Blugi barbati Denim. Sunt blugi barbatesti de culoare gri inchis, cu buzunare, si sunt foarte chic si practici, si ii poti purta la birou, ziua cu orice tinuta.
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 8th October 2011 la 01:09.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)