Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Ofer servicii de content writing

gamerap este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    UK
    Vârstă
    32
    Posturi
    384
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    nu avem de gand sa postez, dar azi mi a cersit in PM sa il recomand in topic apoi a devenit mojic.

ideea e ca dupa ce i am platit cateva milioane, am mai avut nevoie de un singur articol pentru un client, nu a mai avut chef sa munceasca pentru 8 ron, ca nu are timp azi, ca maine, ca a inceput scoala, dus a fost.

marea majoritate a textelor scrise de el sunt de genul:

Blugi The Don. Sunt blugi barbatesti de culoare neagra, cu carouri patrate, elastici, din bumbac.
    Blugi Navarro. Sunt blugi barbatesti cu talie joasa, de culoare albastru inchis, prespalati, doua buzunare la spate si doua in fata, se inchide cu nasturi.
    Blugi Levi's. Sunt blugi barbatesti, de culoare albastru inchis, talie joasa, se inchide cu nasturi, buzunare in fata si la spate.
    Blugi barbati Escape. Sunt blugi barbatesti de culoare albastru deschis, taiati, trei sferturi, prespalati si sunt foarte chic pentru orice barbat.
    Blugi Diesel. Sunt blugi barbatesti, clasici, din bumbac drepti, prespalati, de culoare albastru deschis.
    Blugi barbati Denim Stretch. Sunt blugi barbatesti, de culoare albastra, se inchide cu fermoar, din bumbac.
    Blugi barbati Denim. Sunt blugi barbatesti de culoare gri inchis, cu buzunare, si sunt foarte chic si practici, si ii poti purta la birou, ziua cu orice tinuta.
    In primul rand Cristian, n-am cersit recomandare la nimeni asa cum ai zis tu, am cerut feedback bun/rau de la userii cu, care am colaborat. N-am dat la oamnei in cap pentru a spune aici pareri bune despre mine. Daca nu doreai sa mai colaborezi cu mine nu trebuia sa ma cauti de 2/3 ori pe sapatamna. Si eu ca un "magar" ce sunt asa cum ma numesti tu pe PM, nu am creat alt topic si nu ti-am dat reputatie negativa pentru minciunile care le spuneai in legatura cu plata. Nu ma interesa daca imi trimiteai banii peste 10 zile important era sa nu minti si sa-i pui la banca dupa 2/3/4 zile.
    In fine tu ai o varsta si esti mai respecat pe forum fata de mine, asa ca nu stiu cat conteaza si daca isi au rostul randurile mele aici.

Ca sa clarificam si problema cu articolul tau ca sa nu inteleaga lumea gresit:
    Banii pe acel articol nu i-am luat. Daca compari data de la topic si data cand ai trimis mail-ul ai sa vezi ca topicul a fost scris inainte de a trimite tu mail-ul si luasem comenzi de la useri, iar dupa am inceput facultatea.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

1. oricine vede orele la care ai postat si recomandarile facute, vede legatura
    -Today 00:39 postezi tu cu cine ai colaborat
    -Today 00:41 vine prima recomandare
    -Today 00:47 a doua
    -Today 00:58 eu

2. m-ai facut bou, eu consider ca esti magar ptr modul de adresare.
    3. ce minciuni cu plata? Daca pe tine nu te duce mintea sa realizezi ca un transfer efectuat vineri poate sa intre luni in contul tau. Si spune mi doua lucruri, am vreo datorie la tine? Ai primit plata in vre un caz mai tarziu de 3-4 zile de cand mi ai dat articolele? Ai dorit doar transfer bancar (interbancar), asta dureaza uneori.
    4. ai luat o comanda si ai acceptat sa faci articolul, nu mi ai zis ca nu ai timp sau nu vrei. dupa comanda de articol din 29 sept mi ai cerut amanunte, cate cuvine sa aiba, etc, apoi te am cautat pe mail si mess, acum 4 zile, mi ai scris ca il faci a doua zi ca esti liber, daca nu mai stii ce vorbesti, verificati emailul te rog.

Da, exact asta spuneam si eu, dupa ce ai luat cateva milioane, nu ai mai avut chef de scris un singur articol, ai avut alti clienti mai grasi.
    Sa incheiem aici discutia, iti propun eu, nu suntem batuti in cap si nici fraieri.
    Mi am postat opinia si o subliniez: calitate f slaba la scris si neserios.

gamerap este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    UK
    Vârstă
    32
    Posturi
    384
    Putere Rep
    30

Implicit

2. Daca citeai PM-ul mai bine poate iti dadeai seama ca nu faceam referire la tine atunci cand am zis "bou" si poate nu te "aprindeai" asa rau.

3. Nu este vorba despre ziua de vineri. Este vorba despre ziua de luni cand mi-ai zis ca pui banii la banca, dupa n-ai mai raspuns pe messenger, e-mail si PM-uri.
    Nu ai nici o datorie la mine si nici n-am zis asta.

4. Acele milioane nu le-ai trimis "la gramada" sau inainte sa-ti termin articolele, unu la mana daca era calitatea foarte slaba si eram neserios de ce ai mai apelat la mine?
    In fine incheiem discutia, daca mai ai ceva de zis poti spune pe PM sau e-mail.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer servicii de content writing, traduceri, etc.
    De George Ginghina în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th September 2011, 23:04
  2. Ofer servicii content writing
    De edy12006 în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 3rd September 2011, 13:37
  3. Ofer servicii de Content Writing
    De George Ginghina în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 12th July 2011, 21:25
  4. Ofer servicii: content writing, review-uri, advert