Postat în original de
Popa Mihai
Am comandat per total cateva sute de articole pana acum de la Daniel si pot sa mentionez ca am avut si eu mici nemultumiri, dar nu s-au remediat rapid si profesionist.
Au fost cateva articole cu greseli gramaticale si de exprimare, dar modul in care Daniel a manageriat situatia m-a facut sa continui colaborarea.
Multumesc Dragos pentru atentionare, voi verifica si eu mai atent articolele pe care le-am primit de la Daniel. De obicei se face verificarea a 2 sau 3 articole dintr-un calup de 10.
Oricum, per total eu recomand serviciile lui Daniel cat si a agentiei pe care o conduce. Pe langa articolele si modul lejer in care am decis sa colaborez cu Daniel, am primit sfaturi din partea lui si chiar m-a ajutat cu chesti pe care putea sa le ignore si sa-mi spuna, nu am timp sau...
Mie nu-mi place sa tin partea nimanui si nu ma prea intereseaza ce vorbesc unii despre altii in general. Imi place sa-mi fac singur opiniile. Pot sa spun ca si Dragos imi raspunde la intrebari si ma ajuta cu indicatii si sfaturi, chiar daca nu are nici o obligatie sa o faca si chiar vreau sa-ti multumesc pentru informatiile pe care impartasesti cu noi penru a ne ajuta sa ne dezvoltam si sa invatam noi abilitati si tehnici de promovare si dezvoltare a acestei frumoase ramure, respectiv marketing-ul afiliat.
Cred ca postarile din acest thread, dar si multe alte de acest gen de pe forum, ne poate ajuta pe toti si putem invata toti cate ceva.