Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 51

Subiect: Servicii Content Writing Profesional la preturi accesibile

Consumatorul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de SERGIUx Vezi Post
    Recomand
    Multumesc frumos pentru aprecieri: Popa Mihai, Alex Ochea, smbdstopme, AntonioTony, edy12006, SERGIUx

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

articol1-partea1.pngarticol1-partea2.pngarticol2-partea1.pngarticol2-partea2.pngarticol3-partea1.png
    Daniel ti-am trimis mail, dar pentru ca ai facut o intreaga tevatura aici ca sa te scoti am sa postez si aici. Un binevoitor a verificat toate articolele pe care le-am primit de la Daniel. 7 dintre ele au copiate fraze intregi si propozitii intregi de pe alte bloguri si site-uri. Practic cam 50% daca nu mai mult din continut e copiat cuvant cu cuvant. Am atasat ca sa vada toata lumea si va rog, verificati cu atentie articolele pe care le comandati. Sa-mi ceri 3,5 lei per 100 de cuvinte cand oferi asa ceva nu cred ca poate fi altceva decat o pacaleala. I-am cerut lui Daniel banii inapoi pe aceste 7 articole care se vor a fi de calitate. Pe langa asta i-am cerut sa-si ceara scuze aici pentru toata treaba asta. E omeneste in a gresi, dar depinde si cum rezolvi problema.
    Later edit: Observ ca nu pot uploada toate prt scr-urile. Daca e cineva nelamurit mai pot face o postare si sa le adaug si pe restul (sunt 13 in total).
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Voi verifica si eu mai atent tot ce am primit. Pana acum stau bine, nu am gasit nimic copiat. Chiar m-ati pus pe ganduri... vedem la final ce iese.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    36

Implicit

Dragos, am vorbit cu writerul care a facut articolele tale, ce apare la tine e vorba in general de reglementarile oficiale pe care nu ai cum sa le omiti sau sa nu le incluzi intr-un articol ca si informatie corecta, oricum, dupa ce verificam toate articolele iti vei primi banii inapoi fara probleme.
    Ultima modificare făcută de Consumatorul; 8th February 2017 la 10:51.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

articol3-partea2.pngarticol4-partea2.pngarticol5-partea2.pngarticol5-partea3.pngarticol6-partea2.png
    Tot nu vrei sa recunosti ca mi-ai trimis articole cu fraze copiata de pe bloguri. Hai sa nu o mai lungim, blogurile de unde au fost copiate frazele sunt cunoscute de toti din nisa travel de la mihaijurca.ro la travelgirls.ro, travelator, blog esky si eximtur, vinland.ro ori site-uri precum capital.ro. Cu mici exceptii in care sunt cateva reglementari cum spui tu restul sunt cuvintele celor care au scris respectivele articole. Era simplu. Writer-ul habar nu are cum sa rescrie macar un articol folosind cuvintele sale.
    Iesea totul curat si aia era.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    29

Implicit

Am comandat per total cateva sute de articole pana acum de la Daniel si pot sa mentionez ca am avut si eu mici nemultumiri, dar nu s-au remediat rapid si profesionist.

Au fost cateva articole cu greseli gramaticale si de exprimare, dar modul in care Daniel a manageriat situatia m-a facut sa continui colaborarea.

Multumesc Dragos pentru atentionare, voi verifica si eu mai atent articolele pe care le-am primit de la Daniel. De obicei se face verificarea a 2 sau 3 articole dintr-un calup de 10.

Oricum, per total eu recomand serviciile lui Daniel cat si a agentiei pe care o conduce. Pe langa articolele si modul lejer in care am decis sa colaborez cu Daniel, am primit sfaturi din partea lui si chiar m-a ajutat cu chesti pe care putea sa le ignore si sa-mi spuna, nu am timp sau...

Mie nu-mi place sa tin partea nimanui si nu ma prea intereseaza ce vorbesc unii despre altii in general. Imi place sa-mi fac singur opiniile. Pot sa spun ca si Dragos imi raspunde la intrebari si ma ajuta cu indicatii si sfaturi, chiar daca nu are nici o obligatie sa o faca si chiar vreau sa-ti multumesc pentru informatiile pe care impartasesti cu noi penru a ne ajuta sa ne dezvoltam si sa invatam noi abilitati si tehnici de promovare si dezvoltare a acestei frumoase ramure, respectiv marketing-ul afiliat.

Cred ca postarile din acest thread, dar si multe alte de acest gen de pe forum, ne poate ajuta pe toti si putem invata toti cate ceva.

Pancu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    393
    Putere Rep
    30

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Pancu Vezi Post
    Cu acest tool, si cu altele facem si noi verificarile
    Imagini atașate Imagini atașate
    Ultima modificare făcută de Consumatorul; 8th February 2017 la 21:03.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Consumatorul Vezi Post
    Eu de obicei verific cu Plagiarism Checker a Free online plagiarism software to detect Duplicate content
    Rapid si destul de precis.
    Cu acest tool, si cu altele facem si noi verificarile, atasez un raport pentru articolele pe care Dragos spune ca sunt copiate:
    smallseotools-1486575025.pdf_001.jpgsmallseotools-1486575534.pdf_001.jpgsmallseotools-1486575025.pdf_002.jpgsmallseotools-1486575534.pdf_002.jpgsmallseotools-1486575025.pdf_003.jpgsmallseotools-1486575534.pdf_003.jpg

Partile care spune Dragos ca sunt preluate de pe alte bloguri sunt reglementari leagle, reglementari ale companiilor aeriene sau referiri la obiective turistice pe care nu ai cum sa le omiti intr-un articol a carui subiect sunt.

Anyway, am livrat mii de articole aici, cei care lucreaza in continuare cu mine ma cunosc si sper ca apreciaza cum trebuie.

I-am trimis parerea mea lui Dragos, acesta isi va primi fara doar si poate banii inapoi pentru articolele pe care le considera neconforme.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Popa Mihai Vezi Post
    Am comandat per total cateva sute de articole pana acum de la Daniel si pot sa mentionez ca am avut si eu mici nemultumiri, dar nu s-au remediat rapid si profesionist.

Au fost cateva articole cu greseli gramaticale si de exprimare, dar modul in care Daniel a manageriat situatia m-a facut sa continui colaborarea.

Multumesc Dragos pentru atentionare, voi verifica si eu mai atent articolele pe care le-am primit de la Daniel. De obicei se face verificarea a 2 sau 3 articole dintr-un calup de 10.

Oricum, per total eu recomand serviciile lui Daniel cat si a agentiei pe care o conduce. Pe langa articolele si modul lejer in care am decis sa colaborez cu Daniel, am primit sfaturi din partea lui si chiar m-a ajutat cu chesti pe care putea sa le ignore si sa-mi spuna, nu am timp sau...

Mie nu-mi place sa tin partea nimanui si nu ma prea intereseaza ce vorbesc unii despre altii in general. Imi place sa-mi fac singur opiniile. Pot sa spun ca si Dragos imi raspunde la intrebari si ma ajuta cu indicatii si sfaturi, chiar daca nu are nici o obligatie sa o faca si chiar vreau sa-ti multumesc pentru informatiile pe care impartasesti cu noi penru a ne ajuta sa ne dezvoltam si sa invatam noi abilitati si tehnici de promovare si dezvoltare a acestei frumoase ramure, respectiv marketing-ul afiliat.

Cred ca postarile din acest thread, dar si multe alte de acest gen de pe forum, ne poate ajuta pe toti si putem invata toti cate ceva.
    Ma scuzati, dar din graba m-am exprimat gresit... in loc de "dar nu s-au remediat rapid si profesionist." am vrut sa scriu "dar s-au remediat rapid si profesionist."

Seara faina!

Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer Servicii de Content Writing
    De Zoly în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 29th June 2014, 19:11
  2. Ofer servicii de content writing
    De pavelarcana în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 20th May 2013, 12:26
  3. Servicii content writing
    De Cartis Dragos în forumul Continut web
    Răspunsuri: 8