Am colaborat cu Daniel luna trecuta pentru un set de aproximativ 100 de articole de 700-1500 cuvinte bucata. Am zis aproximativ 100, pentru ca au fost multe seturi micute si nu am stat sa numar cat a fost exact. La inceput treaba a fost mai dificila, pentru ca eu am vrut articolele scrise intr-o anumita maniera, si a durat putin pana cand cei 2 writeri pe care mi i-a pus la dispozitie au inteles exact ceea ce am vrut. Primele articole au fost de test, au fost refacute de n ori pana cand a iesit ce am vrut, apoi ai continuat sa scrie articole noi.
Am primit articolele si am efectuat plata la final, asa cum ne-am inteles, dupa ce le verific. Nu le-am verificat insa, din lipsa de timp, ci le-am trimis direct angajatului care mi le urca pe site. In momentul de fata inca lucreaza sa le urce, a verificat fiecare fraza sa vada daca e ceva copiat si pana acum a spus ca nu a fost nici o problema. Daca apare ceva pe parcurs, anunt. Singura problema pe care am sesizat-o la o parte dintre articole (probabil de la unul dintre autori si nu de la amandoi) a fost ca textele sunt cam fragmentate, adica are fragmente de 2-3 randuri, multe, desi eu am cerut paragrafe de 4-5 randuri.
Per total trebuie sa intelegeti ca este un serviciu ieftin, de cantitate. Preturile pentru content au crescut mult in ultimii ani de zile, voi decideci ce cautati, insa pentru cantitate, serviciul este foarte ok, iar eu il recomand si voi cumpara in continuare. Daca vreti calitate ireprosabila, gasiti alti writeri care percep 4-5 lei pe suta de cuvinte.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.