Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 51

Subiect: Servicii Content Writing Profesional la preturi accesibile

Consumatorul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de ucozer Vezi Post
    Se acepta si plata prin Paypal ?
    Conditiile de plata se regasesc mai sus:

Conditii de plata:
    - plata se realizeaza pe baza de contract prin transfer bancar, 50% in avans, 50% la livrare (pentru clientii noi)
    Pentru colegii care au mai lucrat cu noi, plata se poate face la final.
    - oferim factura pentru serviciile prestate

Nu se accepta Paypal.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Pentru ca e si o datorie fata de ceilalti membri de pe Seopedia am sa-mi spun si eu off-ul aici (evident, dupa ce l-am informat pe Daniel si in privat).
    Aveam nevoie de articole de calitate pe nisa travel si l-am contactat daca imi poate scrie explicandu-i in mare cerintele. Totul a fost ok. Mi s-a spus un pret la care se oferea si factura (pe baza de contract), am zis ca nu sunt neaparat interesat de factura dar pana la urma ok, asa sa facem. N-am mai primit factura pentru ca probabil ploua afara. Bun.
    Inceputul. Am primit un articol de test care mi s-a parut ok asa ca am dat comanda in total de 10 articole explicandu-i ca nu am nevoie de articole care sa contina un anume numar de cuvinte ci sa fie de calitate si cu informatii corecte. Am mai primit 2 ulterior care cu mici exceptii au fost si ele ok, insa apoi au urmat un calup de 7 articole care m-au surprins. In primul rand unele aveau si 1500 de cuvinte dar nu spuneau nimic concret. Dar cea mai mare problema au fost frazele intregi copiate cuvant cu cuvant de pe wikipedia, de pe bloguri de turism gen blogul agentiei eximtur sau gorj turism +altele. Am ramas perplex un pic pentru ca stiam ca trebuie sa platesc si pana la 55 de lei pe un articol de genul acesta. Nu mai spun de articole in care imi sunt insiruite cu nemiluita obiective turistice doar ca sa dea bine la numarul de cuvinte ori de altele care nu au nici o legatura cu ceea ce am cerut eu. I-am spus sa-mi fie rescrise macar 3 articole. Un articol a fost rescris de 2 ori, odata a taiat cateva obiective turistice si la altul...well a scris cum Bankok (dap, exact asa) e cel mai vizitat oras din Europa alaturi de Kuala Lumpur si New York gen. Daniel a dat din umeri apoi si m-a intrebat de bani. I-am platit, i-am spus exact lucrurile astea si ca sunt total nemultumit. Mi-a urat succes si aia a fost. Deci aviz, nu stiu pe alte nise cum sta treaba, dar pe travel va sfatuiesc sa nu cumparati de la el nimic. Vei plati o suma exagerat de mare pe niste articole scrise in graba cu fraze intregi copiate si foarte probabil fara nici o informatie utila. Aveti si prt scr-uri doar ca sa va convingeti.
    con1.jpgcon2.pngconsumatorul1.jpgconsumatorul2.jpgconsumatorul3.png
    Daniel, stiu ca o sa te superi pe mine, dar ti-am scris si pe mail ca in Romania prea ne-am obisnuit sa facem lucrurile anapoda si apoi sa dam din umeri ca si cum asta e. Ei bine, nu e asa.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    35

Implicit

Dragos, nu ma supar, comunicarea este totul si mereu incerc sa aflu un feedback cat mai rapid de la clienti ca sa pot intelege ce isi doresc acestia.
    Ar trebui sa precizezi si urmatoarele fapte:

NU ti-am cerut niciun ban in avans, am lasat la latitudinea ta sa apreciezi mai intai articolele, lucru pe care putini prestatori de servicii il fac in ziua de azi.
    Am trimis articolele, pe masura ce au fost realizate si am primit feedbackul tau, citez:
    Salut,
    "Am citit articolele si am gasit doar doua mici greseli. O virgula pusa aiurea si o exprimare cam fortata. De asemenea am rugamintea ca cel care scrie sa se adreseze la persoana a 2-a si nu cu dvs. etc. In rest totul e cam cum mi-as dori sa fie toate"

Am continuat si am finalizat pachetul, dupa care, din cele 10 articole facute, ai gasit intr-unul singur cateva expresii care ai zis ca sunt copiate.
    Normal, am dat la refacut articolul cu pricina (cu penalizarea celui care l-a intocmit) si cu ceva extra verificari si ti l-am retrimis.

Pe langa asta am mai pus un writer sa iti mai faca 2 articole pe acelasi subiect, ca sa ai de unde alege.

Deci ti-am livrat 10 articole + alte 2 gratuite (ca sa alegi o varianta OK pentru tine)

Pana aici vorbim de niciun ban luat de la tine.

Adica pana aici ti-am prestat o munca fara plata, in ideea de a fi multumit tu, clientul.

Inteleg ca te-ai suparat ca a trebuit sa platesti!

Colaborez de peste 10 ani cu majoritatea membrilor de aici si cred ca s-a observat faptul ca sunt orientat catre client si intodeauna gasesc o solutie ca acesta sa fie multumit!

Chiar nu iti inteleg frustrarea, nu era mai bine sa imi spui exact ceea ce doresti de la articole, sa imi dai detalii mai exacte, asta vreau, asta nu vreau sa apara etc. Tu ai dat doar 10 titluri fara alte detalii, si acum te superi ca articolele nu corespund cerintelor tale.

In fine, cei care ma cunosc pot aprecia situatia in mod obiectiv.

PS: in legatura cu factura, nu mi-ai trimis datele firmei pe care sa o fac, ba, mai mult, citez:

"Nu am neaparat nevoie de factura, dar daca e mai bine asa si pentru voi se poate face doar ca trebuie semnat si un contract inainte (banuiesc ca aveti voi unul standard)."

Daca ai spus clar ca nu ai nevoie, eu ce sa inteleg? Sa fac o factura doar de dragul de a o face ca sa mai bagam niste bani in buzunarele lui Dragnea?
    Ultima modificare făcută de Consumatorul; 3rd February 2017 la 12:54.

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Daniel, iti raspund punctual:

1. Ti-am zis clar ca nu platesc in avans nimic. Iti pot da exemple cu cine m-am fript de aici de pe Seopedia si nu numai.
    2. Ai prestat o munca pentru a fi platita. Nu o munca fara plata.
    3. Cred ca merita sa dau si eu un citat din ce ti-am trimis pe mail ca sa nu spuna lumea ca eu nu am specificat ce m-a deranjat si ce imi doream de la articole: "Cum sa-ti planifici o vacanta DYI" - un articol care nu prezinta nimic concret, un articol ce pare scris din plictiseala. Nu se specifica nimic de unde poti cumpara bilete de avion ieftine, cu cat timp inainte, cum sa-ti rezervi cazare prin booking sau airbnb la pret mic, cum sa-ti faci un buget de calatorie, cum sa economisesti manancand street food ori cautand targuri sau piete unde poti lua gustari la preturi mici,
    4. Eu stiu un lucru, daca oferi factura pretul e altul ca trebuie sa platesti niste taxe, fara factura pretul e mai mic ca nu mai platesti taxele respective. Ti-am spus ca nu e neaparat nevoie, dar daca asa vrei tu, asa sa facem. Pretul tau a fost ca pentru unul care cere factura asa ca iti trimit acum datele pe mail ca sa incheiem si cu treaba asta.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    35

Implicit

Eu vad ca tot nu vrei sa confirmi faptul ca toate articolele semnalate au fost refacute + 2 gratuite, ca sa ai de unde alege.

Tu practic esti genul de om care se bucura cand gaseste o greseala, pentru a intra in polemici neconstructive.

Tu NU mi-ai cerut factura. Tuturor clientilor mei le emit factura. Punct.
    Cei cu care am contract (si sunt foarte multi aici) ii rog sa confirme faptul ca primesc factura si ca isi primesc materialele la timp.

Si am incheiat discutia.

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Daniel, iti raspund punctual:

1. Ti-am zis clar ca nu platesc in avans nimic. Iti pot da exemple cu cine m-am fript de aici de pe Seopedia si nu numai.
    2. Ai prestat o munca pentru a fi platita. Nu o munca fara plata.
    3. Cred ca merita sa dau si eu un citat din ce ti-am trimis pe mail ca sa nu spuna lumea ca eu nu am specificat ce m-a deranjat si ce imi doream de la articole: "Cum sa-ti planifici o vacanta DYI" - un articol care nu prezinta nimic concret, un articol ce pare scris din plictiseala. Nu se specifica nimic de unde poti cumpara bilete de avion ieftine, cu cat timp inainte, cum sa-ti rezervi cazare prin booking sau airbnb la pret mic, cum sa-ti faci un buget de calatorie, cum sa economisesti manancand street food ori cautand targuri sau piete unde poti lua gustari la preturi mici,
    4. Eu stiu un lucru, daca oferi factura pretul e altul ca trebuie sa platesti niste taxe, fara factura pretul e mai mic ca nu mai platesti taxele respective. Ti-am spus ca nu e neaparat nevoie, dar daca asa vrei tu, asa sa facem. Pretul tau a fost ca pentru unul care cere factura asa ca iti trimit acum datele pe mail ca sa incheiem si cu treaba asta.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.082
    Putere Rep
    62

Implicit

Ma bag si eu in seama, doar asa pentru ca subiectul e prospat si pentru mine.

I-am dat lui Daniel 15 articole de test, majoritatea diferite, abordari diferite, subiecte diferite .. cu exceptia unuia (care va fi refacut), toate celelalte 14 au fost intocmai cum am cerut.
    Consider ca este un raport bun avand in considerare ca cerintele au fost diferite de la un articol la altul.

Toate au fost unice in cazul meu, probabil angajatul delegat cu articolele pe turism nu este cel mai responsabil, dar eu sunt multumit pana in prezent de serviciile prestate.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    35

Implicit

Iti multumesc pentru feedback, scopul meu principal este sa construiesc o relatie cu clientii pe termen lung.

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Ma bag si eu in seama, doar asa pentru ca subiectul e prospat si pentru mine.

I-am dat lui Daniel 15 articole de test, majoritatea diferite, abordari diferite, subiecte diferite .. cu exceptia unuia (care va fi refacut), toate celelalte 14 au fost intocmai cum am cerut.
    Consider ca este un raport bun avand in considerare ca cerintele au fost diferite de la un articol la altul.

Toate au fost unice in cazul meu, probabil angajatul delegat cu articolele pe turism nu este cel mai responsabil, dar eu sunt multumit pana in prezent de serviciile prestate.

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Ok, cum spui. Mi-ai dat articole gratis, imi dadeai si link-uri bonus pe site, iar acum imi trimiti pe mail ca defapt tu mi-ai facut o super oferta de pret si ar trebui sa tac din gura ca tu oricum nu lucrai pe banii astia. Si da, sunt un om care atunci cand cineva greseste pe banii mei ii atrag atentia. Eu cred ca am vorbit punctual si la subiect iar tu ai fost cel care te-ai revoltat desi am tot dreptul sa-ti spun ca ai gresit. Repet, poate pe alte nise ai writeri buni, dar pe travel eu zic ca nu.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    39

Implicit

Am colaborat cu Daniel luna trecuta pentru un set de aproximativ 100 de articole de 700-1500 cuvinte bucata. Am zis aproximativ 100, pentru ca au fost multe seturi micute si nu am stat sa numar cat a fost exact. La inceput treaba a fost mai dificila, pentru ca eu am vrut articolele scrise intr-o anumita maniera, si a durat putin pana cand cei 2 writeri pe care mi i-a pus la dispozitie au inteles exact ceea ce am vrut. Primele articole au fost de test, au fost refacute de n ori pana cand a iesit ce am vrut, apoi ai continuat sa scrie articole noi.

Am primit articolele si am efectuat plata la final, asa cum ne-am inteles, dupa ce le verific. Nu le-am verificat insa, din lipsa de timp, ci le-am trimis direct angajatului care mi le urca pe site. In momentul de fata inca lucreaza sa le urce, a verificat fiecare fraza sa vada daca e ceva copiat si pana acum a spus ca nu a fost nici o problema. Daca apare ceva pe parcurs, anunt. Singura problema pe care am sesizat-o la o parte dintre articole (probabil de la unul dintre autori si nu de la amandoi) a fost ca textele sunt cam fragmentate, adica are fragmente de 2-3 randuri, multe, desi eu am cerut paragrafe de 4-5 randuri.

Per total trebuie sa intelegeti ca este un serviciu ieftin, de cantitate. Preturile pentru content au crescut mult in ultimii ani de zile, voi decideci ce cautati, insa pentru cantitate, serviciul este foarte ok, iar eu il recomand si voi cumpara in continuare. Daca vreti calitate ireprosabila, gasiti alti writeri care percep 4-5 lei pe suta de cuvinte.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

SERGIUx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    11th October 2014
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    41
    Posturi
    156
    Putere Rep
    19

Implicit

Recomand

Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer Servicii de Content Writing
    De Zoly în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 29th June 2014, 19:11
  2. Ofer servicii de content writing
    De pavelarcana în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 20th May 2013, 12:26
  3. Servicii content writing
    De Cartis Dragos în forumul Continut web
    Răspunsuri: 8