Postat în original de
Dragos Bunea
Daniel, iti raspund punctual:
1. Ti-am zis clar ca nu platesc in avans nimic. Iti pot da exemple cu cine m-am fript de aici de pe Seopedia si nu numai.
2. Ai prestat o munca pentru a fi platita. Nu o munca fara plata.
3. Cred ca merita sa dau si eu un citat din ce ti-am trimis pe mail ca sa nu spuna lumea ca eu nu am specificat ce m-a deranjat si ce imi doream de la articole: "Cum sa-ti planifici o vacanta DYI" - un articol care nu prezinta nimic concret, un articol ce pare scris din plictiseala. Nu se specifica nimic de unde poti cumpara bilete de avion ieftine, cu cat timp inainte, cum sa-ti rezervi cazare prin booking sau airbnb la pret mic, cum sa-ti faci un buget de calatorie, cum sa economisesti manancand street food ori cautand targuri sau piete unde poti lua gustari la preturi mici,
4. Eu stiu un lucru, daca oferi factura pretul e altul ca trebuie sa platesti niste taxe, fara factura pretul e mai mic ca nu mai platesti taxele respective. Ti-am spus ca nu e neaparat nevoie, dar daca asa vrei tu, asa sa facem. Pretul tau a fost ca pentru unul care cere factura asa ca iti trimit acum datele pe mail ca sa incheiem si cu treaba asta.