Pagina 6 din 13 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 126

Subiect: Scriu articole - Romana, Engleza, Franceza, Germana

kelt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de kelt Vezi Post
    Cum ma asteptam, nu am am niciun ban in cont de la Eduard, desi mi-a trimis un mail ca ieri sigur se trimit banii. Fac si print la mail daca e necesar.
    Chiar nu cred ca omul mai are de gand sa returneze ceva (in cazul vostru), sau sa plateasca articolele trimise deja de mine.
    Bun, ma simt nevoita sa revin, intrucat am primit un mesaj halucinant de la Eduard (asta dupa ce se batea cu pumnul in piept ca mi-a trimis banii de vineri). Cica el nu mai are nimic sa-mi trimita pentru ca eu nu i-am trimis articolele, de vreme ce eu tot trimiteam si evita sa mai raspunda la e-mail-uri, iar cand mi-a raspuns cu chiu cu vai, a afirmat ca lui nu i-a mai mers serverul la e-mail si ca nu a primit tot. L-am intrebat ce anume n-a primit ca sa-i retrimit (crezand povestea lui plangacioasa) si brusc s-a imbolnavit. Acum, dupa ce vineri imi zicea cu voce spasita la telefon ca imi trimite banii, se schimba la 180 grade si afirma ca el nu mai are sa-mi trimita niciun ban intrucat eu nu i-am trimis articolele. In plus, pentru ca a observat ca l-am dat de rau pe seopedia, a ales sa nu mai raspunda la telefon. Deci, el pandeste incognito.
    Mentionez ca pot oricand dovedi ca am trimis si pot pune la dispozitia membrilor seopedia toate e-mail-urile cu el.

In plus, (zice el) cica saptamana viitoare returneaza banii sau articolelor celor dintre voi care ati picat in plasa, si apoi asteapta scuze de la voi, asa pentru mandria lui. Cica ar putea sa nu faca asta pentru ca oricum pleaca din tara, dar asa e el, baiat de treaba.

Pana acum doua zile am ales sa nu zic nimic, intrucat am sperat ca ma insel in privinta lui si n-am vrut sa fac taraboi aiurea, dar acum stiu ca nu mai are de gand imi trimita niciun ban.
    Ultima modificare făcută de kelt; 30th August 2015 la 04:45.
    Scriu articole în română și engleză.
    Graphic designer: logo, banner, etc.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.787
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Razvan Badu Vezi Post
    Cred ca este vorba de 1000-2000 de euro, la cati suntem....
    Cu siguranta si-a tras cel putin 1000 de euro! Acum si cu bann si fara, oamenii au ramas fara bani!

RedJohn
    Global 50
    cris
    I. Laurentiu
    RedHat
    catalinux19
    Robert + inca ..!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Cea mai simpla modalitate prin care acest tepar poate fi linistit este cea descrisa de Tony. Politia o sa fie "incantata" sa aiba vreo 10-15 dosare de rezolvat, brusc, pe numele aceluiasi individ.

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Ce e de facut :

- Trebuie facuta o plangere dupa modelul asta : Prealabila adresata organului de urmarire penala*-*Drept Online - Nimeni nu e mai presus de lege
    - Art 187/181 folosit in model trebuie inlocuit cu : Abuzul de incredere (art. 213 Cod penal) - asta daca nu aveti contract semnat
    - Plangerea penala se face catre Parchetul de langa judecatoria judetului in care are domiciliul cel care a tras teapa, de preferabil sa fie scrisa impreuna cu cineva care stie sa puna problema astfel incat sa recuperati toti banii si sa nu platiti nimic in cazul in care se ajunge la proces.
    - Atasati langa plangere toate dovezile de care dispuneti ... numele faptuitorului, iban-ul, copii dupa ordinele de plata sau foile de varsamant, discutii pe mess, pe email, link-urile topicurilor unde ati discutat sau se discuta despre el sau teapa, orice are legatura cu afacerea voastra si consideri ca ar constitui o dovada impotriva lui.
    - Trimiteti plangerea si dovezile la Parchet printr-o scrisoare recomandata cu confirmare de primire. Plangerea va ajunge la procuror, care o va trimite apoi la politia orasului de unde este vinovatul.
    - Apoi asteptati pana va cheama la declaratii ... va trebui sa mergeti de cel putin 2 ori la politie in orasul faptasului.
    - Din momentul inregistrarii plangerii, faptuitorul se va afla sub urmarire penala
    Petre, (aka Popa Eduard) cum a fost caviaru'? Dar sampania? Fara numar, fara numar?

PS. Postarea va avea numele modificat in "Popa Eduard tepar" daca nu returnezi banii.

Intrebare retorica: Cat de dobitoc sa fii incat sa risti sa ai facut dosar penal, pentru o teapa de genul asta?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de kelt Vezi Post
    a afirmat ca lui nu i-a mai mers serverul la e-mail si ca nu a primit tot.
    Daca nu merge serverul de mail, sunt 2 variante:
    1. primesti bounce (serverul tau de mail te informeaza ca nu are unde sa trimita mesajele)
    2. primeste mailurile cand ii merge serverul (in cazul in care serverul tau e setat sa incerce de mai multe ori)

More on the subject:
    If, for some reason, the SMTP server X cannot connect with the SMTP server Y, then the message goes into a queue. The SMTP server on most machines uses a program called sendmail to do the actual sending, so this queue is called the sendmail queue. Sendmail will periodically try to resend the messages in its queue. For example, it might retry every 15 minutes. After four hours, it will usually send you a piece of mail that tells you there is some sort of problem. After five days, most sendmail configurations give up and return the mail to you undelivered.
    Deci asta nu "n-am primit emailul" e povesti nemuritoare.

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Asta merita o mama de bataie, si filmat cand isi cere scuze. Sa fie invatatura de minte pentru toti teparii.
    Si lovit numai in baiCOI, sa nu mai poata sa conceapa astfel de specimene ca el.
    Acum ceva timp locuia pe str Valcelului nr 18 din Baicoi. Cel mai probabil acolo locuiesc si parintii lui, in caz ca cineva il cauta si nu da de el.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Asta merita o mama de bataie, si filmat cand isi cere scuze. Sa fie invatatura de minte pentru toti teparii.
    Si lovit numai in baiCOI, sa nu mai poata sa conceapa astfel de specimene ca el.
    Acum ceva timp locuia pe str Valcelului nr 18 din Baicoi. Cel mai probabil acolo locuiesc si parintii lui, in caz ca cineva il cauta si nu da de el.
    Neeah. Ar fi mai interesant o avalansa de plangeri penale la adresa lui. De cati bani probabil are de returnat, bataia o ia bonus de la tac-su
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

Nu vreau să ajung avocatul diavolului, dar un astfel de "experiment" nu putea fi posibil fără suportul aproape necondiționat pe care l-au acordat păgubiții.
    La prima căutare am găsit oferte de conturi escrow de la BCR, ce era așa greu să inițiati o tranzacție de genul acesta ?
    (asta ca să nu mai vorbim de contract între persoane juridice.)

my 2c
    .:|:.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Gupi, in general inselaciunile se petrec cu largul concurs al victimelor. Asta nu inlatura insa raspunderea penala a faptuitorului pentru faptele sale

Ce ma intriga este insa altceva: stia clar ca e doar o chestiune de timp pana ce toata mizeria va iesi la iveala. Si totusi el a incasat banii atat in nume personal cat si pe factura (caci da, sunt colegi carora le-a emis factura). Cat de inconstient (sau disperat) sa fii?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

[QUOTE=gupi;318463(asta ca să nu mai vorbim de contract între persoane juridice.)[/QUOTE]

Daca desfasori activitatea asta pe PJ, crezi ca mai poti oferi preturile astea? Acolo se adauga taxe, impozite...Iar daca ai de gand sa dai o teapa, te mai incurci cu PJ? Chiar si asa, ma intreb cati dintre cei care ofera servicii de CW ofera factura. Eu am colaborat cu peste 50 de persoane (de aici sau aiurea) si doar doi au oferit aceasta posibilitate.

Un pic de off-topic. Unul dintre cei inselati este un user care mi-a dat si mie o teapa cu niste articole copy-paste. Nu pot sa nu remarc cat de a dracului este karma asta uneori.

Ulterior am vazut ce a scris Robert. Firma este reala sau fictiva?

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    Firma este reala sau fictiva?
    No ideea, nu am verificat. Sper, pentru binele lui, sa fie reala. Altfel .... se impute rau treaba pentru el.

Pagina 6 din 13 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Scriu articole în română și engleză
    De kelt în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 35
    Ultimul Post: 18th October 2023, 18:46
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd May 2011, 13:54
  3. scriu articole in romana, engleza
    De grey10 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 11th December 2010, 00:25
  4. scriu articole in limba romana, engleza