Mie mi-a comunicat ca imi returneaza banii....
Mie mi-a comunicat ca imi returneaza banii....
Deschide nana usile ca vin pruncii cu dobile........
Urmareste acest topic (probabil s-a delogat de pe userul sau) desi se da bolnav si nu prea are acces la net. Spun asta pentru ca si-a pus pozele de pe fb, de care ziceam mai sus, sa nu mai fie publice
Mi-a promis si mie pe mail ca imi va face plata.
Sunt curios daca va trimite cuiva banii pe cale amiabila![]()
Trist este ca nu a primit nimeni niciun articol desi el tot sustine in discutiile de pe mail ca majoritatea articolelor au fost livrate...
Stai linistit ca poti face un om sa iti dea banii inapoi fara sa apelezi la tribunal sau politie![]()
Ultima modificare făcută de catalinux19; 28th August 2015 la 10:08.
Cumva "inculpatul" caruia i-ati trimis banii se numeste Popa Eduard?
N-ati fost cu bagare de seama cand v-am povestit patania mea cu el: Cum sa procedezi daca iei teapa![]()
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Mda, se pare ca vorbim de aceeasi persoana. Se pare ca nu a renuntat la vechile metehne. PetrE, ai legatura.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Buna ziua, am spun catre toti pe email ca bani vor fi inapoiati tuturor ce au nu primit articole!
Robert tu ai primit cateva articole, din ce imi amintesc, o sa ti se faca si tie retur la toata suma!
@AntonyTony - ti-am desmonstrat prin procuror ca eu nu am avut vina! Si de aceea in ciuda faptului ca tu mi-ai facut plagere eu ti-am inapoiat banutii si in plus de asta am si demonstrat ca nu sunt de vina si mi-au dat neinceperea urmaririi penale!!! Cand o sa revin la birou o sa caut acea hotarare si o sa fac un scan ptr a o face publica!
INCA ODATA: BANII VOR FI INAPOIATI CATRE TOTI!
Astept cu viu interes. Si nu, nu vreau sa imi faci cadou articolele livrate. Vreau doar diferenta ramasa. Bani care ii voi dona cuiva care are nevoie cu adevarat de ei. Pacat pentru tine ca nu ai invatat nimic din experienta anterioara cu Tony. Te-ai stresat prea mult pentru o teapa de cat ... 1000 de lei? 2000? Pentru banii astia te angajai dracu si erai linistit pe perna ta. Dar, na, munca e greu ....
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)