Guest Posting pe blogurile noastre
Am decis sa folosesc cateva domenii care sunt platite pe viata (.ro) dar nu au continut deloc sau au continut slab.
O sa transform o parte dintre ele in bloguri, generaliste sau de nisa, unde vreau sa adaug continut.
Asa ca fac o oferta de Guest Posting pe diverse bloguri (noi) pentru userii seriosi sau cei care au talent la scris si pot atrage trafic.
Oferta NU este gratuita. Pe mine ma intereseaza continut, pe voi link-urile din articole.
Ofer pentru primul blog (WP) GENERALIST:
- domeniu PR 4
- fost agregator de stiri (144.000 pagini indexate, or sa devina 404). PR-ul e de la mine, deci nu se pierde.
- domeniu .ro (pe viata)
Cerinte, pentru fiecare articol cu 2 link-uri externe:
- limba romana (in cazul de fata)
- 4 articole fara linkuri (seo) cu continut 500+ cuvinte, subiecte generaliste (scrieti despre ce vreti voi), cu sens si care se pot "citi".
- articole unice
Reguli initiale:
- fara articole scrise "ca sa fie". Scrieti despre ce vreti, dar nu va bateti joc de site. Imi (ne) dorim si trafic pe viitor, nu doar un link (seo), so think about it.
- articolele care NU sunt ok, se dau disable, si nu se calculeaza (le puteti posta in alta parte).
- va puteti "aduce" link-uri catre pagini, dar daca se face spam, pagina respectiva dispare (disable).
- la primul update de PR, in functie de PR, cerintele se schimba. O sa incerc sa le duc in pr 5-6, iar daca conditiile nu va convin, we part as friends.
- orice alte reguli viitoare, se aplica pentru posturile viitoare si nu pentru cele vechi.
Imi doresc un tip de blog unde sa-mi pot posta articole (seo) fara probleme. Daca mai aduc si trafic, cu atat mai bine.
Eu nu am un blog, nu am talent de blogger, nu-mi propun sa devin unul
, dar cand am ceva de scris, sa am si unde
. Asa ca, o sa gasiti si prostiile mele printre posturi. Daca sunt ok sau nu, (cu siguranta NU) trebuie sa va obisnuiti cu ele. Nu scriu despre seo (exista seopedia
) sau alte nise cu care am tangente, pentru ca ori nu am talent, ori scriu pe blogurile site-urilor mele.
Este prima oferta de acest gen si in functie de cum o dezvoltam, o sa revin si cu alte domenii, atat pentru limba romana cat si pentru engleza.
Sugestii, pareri?
Ultima modificare făcută de Tom; 5th September 2013 la 03:36.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.