Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Guest Posting pe blogurile noastre

Afișare hibrid

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit Guest Posting pe blogurile noastre

Am decis sa folosesc cateva domenii care sunt platite pe viata (.ro) dar nu au continut deloc sau au continut slab.

O sa transform o parte dintre ele in bloguri, generaliste sau de nisa, unde vreau sa adaug continut.

Asa ca fac o oferta de Guest Posting pe diverse bloguri (noi) pentru userii seriosi sau cei care au talent la scris si pot atrage trafic.

Oferta NU este gratuita. Pe mine ma intereseaza continut, pe voi link-urile din articole.

Ofer pentru primul blog (WP) GENERALIST:

- domeniu PR 4
    - fost agregator de stiri (144.000 pagini indexate, or sa devina 404). PR-ul e de la mine, deci nu se pierde.
    - domeniu .ro (pe viata)

Cerinte, pentru fiecare articol cu 2 link-uri externe:

- limba romana (in cazul de fata)
    - 4 articole fara linkuri (seo) cu continut 500+ cuvinte, subiecte generaliste (scrieti despre ce vreti voi), cu sens si care se pot "citi".
    - articole unice

Reguli initiale:

- fara articole scrise "ca sa fie". Scrieti despre ce vreti, dar nu va bateti joc de site. Imi (ne) dorim si trafic pe viitor, nu doar un link (seo), so think about it.
    - articolele care NU sunt ok, se dau disable, si nu se calculeaza (le puteti posta in alta parte).
    - va puteti "aduce" link-uri catre pagini, dar daca se face spam, pagina respectiva dispare (disable).
    - la primul update de PR, in functie de PR, cerintele se schimba. O sa incerc sa le duc in pr 5-6, iar daca conditiile nu va convin, we part as friends.
    - orice alte reguli viitoare, se aplica pentru posturile viitoare si nu pentru cele vechi.

Imi doresc un tip de blog unde sa-mi pot posta articole (seo) fara probleme. Daca mai aduc si trafic, cu atat mai bine.

Eu nu am un blog, nu am talent de blogger, nu-mi propun sa devin unul , dar cand am ceva de scris, sa am si unde. Asa ca, o sa gasiti si prostiile mele printre posturi. Daca sunt ok sau nu, (cu siguranta NU) trebuie sa va obisnuiti cu ele. Nu scriu despre seo (exista seopedia ) sau alte nise cu care am tangente, pentru ca ori nu am talent, ori scriu pe blogurile site-urilor mele.

Este prima oferta de acest gen si in functie de cum o dezvoltam, o sa revin si cu alte domenii, atat pentru limba romana cat si pentru engleza.

Sugestii, pareri?
    Ultima modificare făcută de Tom; 5th September 2013 la 03:36.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Alvy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    466
    Putere Rep
    30

Implicit

Salut Tom,

Din cate am inteles, pentru a publica la tine un articol cu 2 link-uri pe aces site .ro, trebuie sa-ti dam la schimb 4 articole cu continut unic fara linkuri?
    E corect?
    Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Alvy Vezi Post
    Salut Tom,

Din cate am inteles, pentru a publica la tine un articol cu 2 link-uri pe aces site .ro, trebuie sa-ti dam la schimb 4 articole cu continut unic fara linkuri?
    E corect?
    Bingo! Cat sa nu para facut pentru advertoriale sau director de articole, sa para blog curat.

Castiga si Tom ca are site bine vazut google, castigi si tu ca ai linkurile pe un site PR4 ce nu pare facut pentru advertoriale.

win-win

P.S. Sunt purtatorul de cuvant al lui Tom cand nu e pe forum (da, nu sunt zvonuri, sunt momente cand chiar NU e pe forum)
    Retired

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Daca se incadreaza in vreo categorie de pe blog subiecte legate de sanatate, frumusete sau nutritie trimit si eu un set de articole saptamana viitoare. Da-mi un pm cu adresa blogului pana atunci.
    Off. Inca mai tragi sperante pentru pr update?

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Daca se incadreaza in vreo categorie de pe blog subiecte legate de sanatate, frumusete sau nutritie trimit si eu un set de articole saptamana viitoare. Da-mi un pm cu adresa blogului pana atunci.
    Off. Inca mai tragi sperante pentru pr update?
    Nu le trimiti, le publici direct. Nu am timp de "copy-paste", dar 5 min pe sapt am sa le verific

Despre PR update, i-am raspuns lui tudor aici.

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Tom, o idee asemanatoare am implementat eu pe seoads.org, doar ca eu cer un singur articol in plus, de numai 150 de cuvinte .. si stii cati adauga articole pe site? Foarte putini! Si jumate din care adauga incearca si aia sa ma "fraiereasca" cu articolul ala fara link-uri ..

Nu ma deranjeaza ca adauga atat de putini, ca am mai putin de munca, dar numarul lor e mic .. no imagineaza-ti cati iti vor da 4 articole la schimb .. numarul lor cred ca va tinde spre 0 ..

Daca vroiai 2 articole m-ar fi tentat si pe mine, dar la 4 e totusi prea mult, cred ca mai bine cereai bani si de banii aia cumparai tu articole si le adaugai pe site.
    Eu vreau sa fie foarte putin, doar nu vreau site-uri spamate. NU am site-uri cu > 5 link-uri externe, sau pline de advertoriale si nici nu-mi doresc.

Daca sunt 0, e ok, trebuie sa postez eu mai des Nu asta e relevant.

Am cerut 4 pentru un calcul simplu: 4 x 2.5 euro = 10 euro. Articole acceptabile. Fiind texte generaliste, poti spune 2 euro poate, sau chiar mai putin.

Articole bune, sa zicem 5 euro, dar nu e cazul fiind blog generalist. Dar si la 5 euro x 4 = 20 euro, pentru un pr 5-6 e super ok.

Incearca un calcul de "viitor". Un articol bine scris, cu trafic, pe un blog pr6, fara zeci de link-uri externe, fara junk, fara zeci de advertoriale, etc. A meritat 4 articole?

La pr6 o sa cer poate 10 articole, si atunci cu siguranta tinde spre 0 numarul celor care posteaza. Dar, in momentul respctiv, pot vinde advertoriale si cu o parte din bani sa cumpar continut. Pana atunci am considerat ca 4 articole (generaliste) este un numar fair fiind primul blog de "test".

@ cerga. Merci, sa treci pe la casierie.

@ zimbru. Corect.

@all. Se mai adauga o mentiune. Link-urile din articolul (seo) nu sunt de afiliere.
    Ultima modificare făcută de Tom; 5th September 2013 la 13:19.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

Implicit

Tom, o idee asemanatoare am implementat eu pe seoads.org, doar ca eu cer un singur articol in plus, de numai 150 de cuvinte .. si stii cati adauga articole pe site? Foarte putini! Si jumate din care adauga incearca si aia sa ma "fraiereasca" cu articolul ala fara link-uri ..

Nu ma deranjeaza ca adauga atat de putini, ca am mai putin de munca, dar numarul lor e mic .. no imagineaza-ti cati iti vor da 4 articole la schimb .. numarul lor cred ca va tinde spre 0 ..

Daca vroiai 2 articole m-ar fi tentat si pe mine, dar la 4 e totusi prea mult, cred ca mai bine cereai bani si de banii aia cumparai tu articole si le adaugai pe site.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Rationamentul este partial corect deoarece gandesti din perspectiva detinatorului de blog. O sa-ti expun un alt punct de vedere, cel al "clientului"
    Eu, de exemplu, evit din principiu ofertele de genul 1+1 sau usor accesibile pentru ca in final vor avea prea multi acces la ele si te vei trezi intr-un linkfarm (bad pentru client si bad pentru owner - continutul nu va aduce trafic)
    Ecuatia propusa de Tom are rolul de a mentine echilibrul natural si daca sunt respectate conditiile mentionate, implicit, blogul va capata stabilitate seo si trafic. Corectati-ma daca gresesc.

Cheers
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.790
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Zimbru Vezi Post
    Corectati-ma daca gresesc.

Cheers
    Nu cred ca gresesti, scopul este calitatea si nu cantiattea. Eu zic ca ideea e buna, mai ales ca s-au gandit la ea mai multi. Care va prinde? Depinde de site si de noroc. De ce zic si de noroc? Pentru ca e prezent in toate, chiar si cand il faci cu mana ta!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

Implicit

Pe un PR 5 sau 6 as da probabil 4 articole calitative, dar acum depinde si de PA si DA .. uite de ex, zilele trecute am preferat sa public un articol pe un site cu PA peste 40 si PR0 in locul unui site cu PR2 si PA putin peste 30 ..

Iar unul din factorii care cresc PA este continutul fresh, iar ca sa ai mult continut fresh trebuie ori sa investesti sa-l bagi tu ori sa fii mai permisiv cu potentialii "donatori" de articole.

Daca era un site nisat, atunci poate puteai sa ceri 10 articole, dar altfel, pot cumpara cu 50 de euro advertorial pe site de stiri generale cu PR 5 sau 6, dar care iti si aduce in primele zile 500-1000 de vizualizari, poate si conversii ..

Colac peste pupaza, trebuie sa fii realist si cererea ta sa reuseasca sa acopere nevoile clientilor ca sa fie o situatie win-win
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@ tony. Cine decide PA? Google? Sau un script de "vanzare"? Eu unul imi fac analiza in felul meu, tu o poti face in felul tau. Decizia de cumparare iti apartine, doar ca nu toti decidem la fel ca tine.

Eu nu cer donatori de articole, ai inteles gresit. Eu cer postarea unor articole generaliste, in numar de 5, din care unul este monetizat. Eu scriu de ex, despre fractura mea la bazin, despre problemele cu diferite firme, despre subiecte care (cred ) ca au utilitate pe viitor pentru vizitatori. Nu m-am gandit niciodata sa monetizez articolele, cat sa postez undeva, astfel incat daca si altii au nevoie de informatii, sa le gaseasca. Nu donez acele articole, le scriu, pentru ca am chef sa le scriu. Iar daca tot le scriu, poate reusesc sa monetizez si blogul respectiv, atat timp cat PR-ul la mine nu este o problema.

Diferenta intre ce incerc eu sa fc si blogspot de ex, este ca ii ofer PR, links, mai mult content, etc. Un fel de squidoo, la nivel micro, dar ne-spamat

Da, o sa fac si site-uri nisate, dar dupa ce stabilesc regulile, pe baza acestui test. Pretul de 50 euro nu este nici mic, dar nici mare. Conteaza autoritatea (nu PA, o calculez singur) si numarul de link-uri externe din pagina respectiva. E posibil ca cei 50 euro sa ofere 5 euro sau 500 euro, totul depinde de analiza fiecaruia. Eu am platit si mai mult dar am primit nimic. Fiecare are strategia lui SEO.

Da, asta incerc, sa vin cu o oferta realista, dar si exclusivista. Nu vreau sa creez un mega spam site, imi doresc un site util (subiecte de "citit"), "linistit" si cu potential.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. No Link Schemes - No Large Scale Guest Posting - No Advertorials & “Optimized Anchor
    De sergiuliano în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 27th July 2013, 10:26
  2. Guest Posting pe SBR
    De Madison în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 14th September 2011, 18:30
  3. Cum sa faci un site in zilele noastre.
    De palex1988 în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 30th April 2011, 13:16
  4. Manual blog posting
    De biznis în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 13th May 2009, 20:09
  5. siteul campaniei noastre de informare
    De david_c în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th July 2007, 13:37

Etichete pentru acest subiect