Inspirat de Tom, aveam ideea asta de ceva vreme in cap, asa ca o lansez acum. Avand in vedere ca multi dintre content writeri nu au un portofoliu convingator, sau nu au unde sa posteze advertoriale (PR, PA, PD, nise corespunzatoare), le ofer eu raspunsul la ambele probleme.
Postati te unul din cele 100 de site-uri detinute de mine, care nu sunt facute pentru adevertoriale (pana acum), o faceti in mod gratuit, dar daca gasiti cui sa vindeti un link la 300 cuvinte, incasati banul si dati un singur euro pentru facilitate (indiferent cu cat vindeti voi).
Regula de baza: un adevertorial la 5 articole (1 din 5).
Ofer site-uri cu PR 1, PR 2 si fara PR pentru aceasta treaba, in romana si engleza. Pe site-uri mai postez si eu din cand in cand, pentru trafic, nu postez link-uri decat in cazuri exceptionale, in general ca suport pentru site-urile mele.
Toate site-urile pe care se incepe o astfel de operatiune nu se vor sterge sau vinde. Momentan pun la dispozitie 10 domenii, dac ae cazul pot ridica la 20 sau 30, dar dupa ce vedem cum merge treaba. Domeniile sunt deja cumparate si populate.