Am o serie de articole din zona antreprenoriatului cat si a finantelor pe care as vrea sa le scot la vanzare prin intermediul seopedia.
Am mai multe subiecte si mai dezvolt si pe parcurs. Am sa pun aici doar o parte din ele, nu are rost sa le insir daca nu se vor gasi cumparatori pentru acestea.
1. Un mic tutorial care invata utilizatorul sa foloseasca Google Apps cat si sa-si adauge adresa de mail pe serverul lor(al celor de la google). De altfel, mai cuprinde si informatii cu privire la cateva setari si scurtaturi pentru o mai buna gestionare a contului gmail - familiarizeaza utilizatorul cu acesta.
Multi considera ca este pierdere de timp, insa majoritatea celor care au firme nu sunt foarte familiarizati cu aceste aspecte.
- 1000 cuvinte
2. Aspecte importante pe care orice viitor antreprenor ar trebui sa le cunoasca. Acopera "superficial" dubii de genul: este necesar sa fac aia, chiar imi trebui nu stiu ce .. etc.
Superficial pentru ca fiecare "dubiu" are 2-3 fraze. Imi este imposibil sa dezvolt la un nivel avansat astfel de nevoi in doar 3000 cuvinte, cel mai probabil acestea vor fi acoperite in articole separate.
- 3000 cuvinte
3. Un articol pentru cei ce detin companii / afaceri de consultanta. Se potriveste foarte bine pe toate nivelurile. Fie ca este vorba despre promovarea intregii companii ori doar in online.
- 1500 cuvinte
Pretul este de 1€ - 100 de cuvinte. Fara negocieri si fara reduceri.
O zi buna

Răspunde cu citat