Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Caut website-uri cu autoritate pentru advertoriale

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Nu inteleg ce vrei sincer, vrei advertorial intr-o pagina cu autoritate mare (nu site) ceea ce nu este tocmai posibil, poate doresti un link intr-un articol existenta cu autoritate mare
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

N. Iulia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th February 2012
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    222
    Putere Rep
    29

Implicit

Tom - am specificat clar, daca ai o lista de website-uri, si ai dori sa ne pui la dispozitie publicarea unui advertorial cu 1-2 linkuri scris de noi, asteptam lista iar in caz ca suntem interesati revin cu un pm cu oferta, ce e asa greu ? la momentul respectiv vei stii si catre cineva va fi linkul etc, iar daca esti interesat colaboram. ( nu inteleg ce e asa greu )

lovelife - doresc sa public advertoriale contra cost scrise de noi pe websiteuri cu vechime si page rank bunicel.
    Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@Noje Iulia:
    Pe seopedia se practica anunturile de tipul:
    Cumpar advertorial pe nisa X, ofer maxim X$/ articol, detalii pe PM. Cu cat dai mai multe detalii si mai multe nise, cu atat bagi lumea in "ceata" si nasti discutii.
    De fapt toti stiu ce vrei, dar de asta e forum, "de discutii".
    Trust, but verify.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@ Iulia, pentru mine e foarte greu. Nu-ti pot trimite lista de site-uri, din X motive (o pot trimite pe a lui Dan pe sms).Pot face foarte simplu, propuneri de site-uri unde pot posta advertoriale, daca stiu nisa si cerintele.

EX: nisa: cabinet stomatologic
    Ma intereseaza advertorial pe site-uri din nise: generaliste, medicina, piese auto, caramizi, piscine, baloane zburatoare, restaurante (ideal chinezesti).....
    Cu: vechime > 2 ani, pr >3,..... trafic, pozitii in serp, ...... ce vrei tu.

In felul asta iti returnez o lista conform cerintelor tale, dar nu iti returnez, cele 7 site-uri ale mele pe nisa "stomatologie", decat daca nu concuram, altfel as fi tampit (oricum par tampit)!

Doar asa eu inteleg ce vrei exact, si putem discuta pe PM, mess (toto nu foloseste), telefon, mail (Dan nu foloseste), .... si chiar ne putem striga unul la altu: "TOM, pune-mi advertorial pe brasov.edu astazi, ca maine plec la peste", si eu raspund (tot strigand) " Gata SEFU, 1 minut, sa termin de splat covorul in Dambovita".

Dupa cum vezi, nu e chiar asa de greu, ne putem intelege, doar daca incerci sa raspunzi la intrebari, nu daca stai sa-mi urmaresti greselile gramaticale!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

N. Iulia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th February 2012
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    222
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Dupa cum vezi, nu e chiar asa de greu, ne putem intelege, doar daca incerci sa raspunzi la intrebari, nu daca stai sa-mi urmaresti greselile gramaticale!
    Stai linistit, sunt aici din alte motive. Cine face acest lucru probabil se plictiseste si doreste sa iasa in evidenta.

Ai PM!
    Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@Tom, daca imi pui mie un advertorial pe brasov.edu, promit ca iti spal eu covoarele in Dambovita, ba chiar le dau si cu un pic de dero si sapun
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    @Tom, daca imi pui mie un advertorial pe brasov.edu, promit ca iti spal eu covoarele in Dambovita, ba chiar le dau si cu un pic de dero si sapun
    Deal!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th June 2012, 12:48
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th April 2012, 09:14
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th April 2012, 10:45
  4. Vand link-uri scumpe pe site pentru femei cu autoritate mare
    De Maldinii în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 2nd April 2012, 17:01
  5. Caut persoana pentru optimizare website