Colaborator scriere advertoriale si articole pentru diferite siteuri.
Pentru fiecare site se vor cere 5-20 articole despre un anumit produs sau serviciu.
De asemenea pentru anumite siteuri vor fi necesare cateva advertoriale ce vor fi inserate in alte siteuri.
Unele siteuri au tematici apropiate (produse complementare), iar cateva din ele au chiar aceeasi tema, diferind numarul de produse sau servicii.
Tematici: internet si produse it, constructii, diferite alte produse ce nu sunt incadrate in electronice/it samd.
Doresc si pot oferi o colaborare constanta pentru o persoana ce poate scrie acceptabil un minim de 10 de articole pe saptamana si care poate realiza in anumite perioade triplul acestei valori (sa zicem ca in anumite luni pot avea nevoie in o saptamana, doua din luna circa 20-30 de articole/advertoriale).
In general lucrez planificat, refuz sa iau/preiau proiecte/clienti de pe azi pe maine, ceea ce poate fi un avantaj pentru un viitor colaborator. Datorita acestui lucru cer la randul meu respectarea termenelor.
Astept ofertele voastre pe privat + cateva fraze care sa imi indice intentiile voastre in viitorul apropiat. Nu va fi niciun impediment daca cineva imi va spune ca realizeaza munca aceasta temporar, dar peste 2-3 luni planuieste sa se angajeze si deci nu stie daca ulterior va mai putea lucra constant.