Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: [Caut] colaborator scriere articole pentru diferite siteuri si advertoriale

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit [Caut] colaborator scriere articole pentru diferite siteuri si advertoriale

Colaborator scriere advertoriale si articole pentru diferite siteuri.

Pentru fiecare site se vor cere 5-20 articole despre un anumit produs sau serviciu.
    De asemenea pentru anumite siteuri vor fi necesare cateva advertoriale ce vor fi inserate in alte siteuri.

Unele siteuri au tematici apropiate (produse complementare), iar cateva din ele au chiar aceeasi tema, diferind numarul de produse sau servicii.

Tematici: internet si produse it, constructii, diferite alte produse ce nu sunt incadrate in electronice/it samd.

Doresc si pot oferi o colaborare constanta pentru o persoana ce poate scrie acceptabil un minim de 10 de articole pe saptamana si care poate realiza in anumite perioade triplul acestei valori (sa zicem ca in anumite luni pot avea nevoie in o saptamana, doua din luna circa 20-30 de articole/advertoriale).

In general lucrez planificat, refuz sa iau/preiau proiecte/clienti de pe azi pe maine, ceea ce poate fi un avantaj pentru un viitor colaborator. Datorita acestui lucru cer la randul meu respectarea termenelor.

Astept ofertele voastre pe privat + cateva fraze care sa imi indice intentiile voastre in viitorul apropiat. Nu va fi niciun impediment daca cineva imi va spune ca realizeaza munca aceasta temporar, dar peste 2-3 luni planuieste sa se angajeze si deci nu stie daca ulterior va mai putea lucra constant.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

Am primit cateva mesaje, doar unul a continut o oferta clara de pret.

Am mai primit varianta in care plata se realizeaza la nr de cuvinte si astfel nu mai apare preocuparea de a comprima informatia in x cuvinte sau de a bate apa-n piua pana se umple articolul de x cuvinte. De ex. x=300.
    Mi se pare cea mai buna metoda
    Cu alte cuvinte daca la un articol de 300 cuvinte se stabileste un tarif de y lei atunci la o livrarea de 30.000 cuvinte se platesc 100*y lei, indiferent daca sunt 87 sau 112 articole.

Cererea este la cateva sute de articole ptr urmatoarele 3-4 luni.
    Sunt in tatonare cu 2 persoane care stapanesc bine nisa de amenajari (au avut tangenta cu domeniul) unde sunt peste 70% din siteuri, dar mai doresc sa mai lucrez cu cel putin inca o persoana ptr diversificare stil articole.

Astept un pret general, nisele pot fi destul de diverse. Bineinteles ca pot fi anumite nise/site-uri pot fi renegociate/refuzate, dar urasc faptul de a face acest lucru ptr fiecare nisa. N-am stofa de comerciant si imi displac discutiile pe Y!M.

Domenii in ordinea interesului si volumului de articole:
    1. casa, amenjari, constructii: mobila; instalatii; tamplarie termopan, lemn si aluminiu; aer conditionat, rulouri exterioare; jaluzele verticale si orizontale; alpinism utilitar; hale industriale. Si alte lucruri din constructii sau conexe.
    2. cursuri de frmare profesionala: descrieri de cursuri.
    3. internet/it
    4. diverse (cate un singur site din domeniu): albume foto, haine copii, servicii contabile, fotograf profesionist, imobiliare, catering samd.

In masura in care se pot face oferte concrete astept in continuare mesajele voastre.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 2nd June 2012, 19:47
  2. Caut colaborator pentru cateva siteuri
    De edy12006 în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2011, 18:09
  3. Caut colaborator, prelucrat articole (content editor)
    De Cika-Bum în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th February 2011, 06:05
  4. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 17th May 2009, 16:01
  5. Caut colaborator pentru SEO (www.vamist.com)...
    De stefan în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd July 2007, 14:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •