Nu inteleg ce vrei sincer, vrei advertorial intr-o pagina cu autoritate mare (nu site) ceea ce nu este tocmai posibil, poate doresti un link intr-un articol existenta cu autoritate mare
Versiune printabilă
Nu inteleg ce vrei sincer, vrei advertorial intr-o pagina cu autoritate mare (nu site) ceea ce nu este tocmai posibil, poate doresti un link intr-un articol existenta cu autoritate mare
Tom - am specificat clar, daca ai o lista de website-uri, si ai dori sa ne pui la dispozitie publicarea unui advertorial cu 1-2 linkuri scris de noi, asteptam lista iar in caz ca suntem interesati revin cu un pm cu oferta, ce e asa greu ? la momentul respectiv vei stii si catre cineva va fi linkul etc, iar daca esti interesat colaboram. ( nu inteleg ce e asa greu )
lovelife - doresc sa public advertoriale contra cost scrise de noi pe websiteuri cu vechime si page rank bunicel.
@Noje Iulia:
Pe seopedia se practica anunturile de tipul:
Cumpar advertorial pe nisa X, ofer maxim X$/ articol, detalii pe PM. Cu cat dai mai multe detalii si mai multe nise, cu atat bagi lumea in "ceata" si nasti discutii.
De fapt toti stiu ce vrei, dar de asta e forum, "de discutii".
@ Iulia, pentru mine e foarte greu. Nu-ti pot trimite lista de site-uri, din X motive (o pot trimite pe a lui Dan pe sms).Pot face foarte simplu, propuneri de site-uri unde pot posta advertoriale, daca stiu nisa si cerintele.
EX: nisa: cabinet stomatologic
Ma intereseaza advertorial pe site-uri din nise: generaliste, medicina, piese auto, caramizi, piscine, baloane zburatoare, restaurante (ideal chinezesti).....
Cu: vechime > 2 ani, pr >3,..... trafic, pozitii in serp, ...... ce vrei tu.
In felul asta iti returnez o lista conform cerintelor tale, dar nu iti returnez, cele 7 site-uri ale mele pe nisa "stomatologie", decat daca nu concuram, altfel as fi tampit (oricum par tampit)!
Doar asa eu inteleg ce vrei exact, si putem discuta pe PM, mess (toto nu foloseste), telefon, mail (Dan nu foloseste), .... si chiar ne putem striga unul la altu: "TOM, pune-mi advertorial pe brasov.edu astazi, ca maine plec la peste", si eu raspund (tot strigand) " Gata SEFU, 1 minut, sa termin de splat covorul in Dambovita".
Dupa cum vezi, nu e chiar asa de greu, ne putem intelege, doar daca incerci sa raspunzi la intrebari, nu daca stai sa-mi urmaresti greselile gramaticale!
@Tom, daca imi pui mie un advertorial pe brasov.edu, promit ca iti spal eu covoarele in Dambovita, ba chiar le dau si cu un pic de dero si sapun :)