Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: [Scriu] Articole

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    110
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    110

Implicit [Scriu] Articole

Dupa cum bine stiti, eu vara nu dorm. Si cand nu dorm pentru ca nu am somn - stau pe Facebook. Statul pe Facebook nu e productiv, asa ca m-am gandit sa fac ceva util si sa adaug oferta mea la multitudinea de oferte deja existente.

Scriu pentru voi (pe bani, evident) articole. Nu sunt articole facute de profesionisti, nu sunt articole cu pretentii, sunt doar articole scrise de mine.

Jumatate din banii castigati vor merge catre o cauza nobila - un coleg care vrea sa mearga la mare si vrea sa aiba ceva banuti in plus in buzunar.

Colegul respectiv nu va primi banii pe degeaba, ci va cauta pentru fiecare articol un titlu atractiv, eventual cu peste 50 de cautari pe luna in GWT. Dupa ce termin articolul, el il va corecta si il va posta (daca este cazul).

Bun, sa trecem la oferta:

Articolul - peste 500 de cuvinte, orice nisa cu exceptia niselor "jocuri online" si "statususi de mess".

Pretul
    a) Primul articol - Contra unui review. Beneficiarul va trebui sa lase un review complet plus link catre articolul respectiv.
    b) Urmatoarele doua articole - 3 euro / bucata plus review
    c) Restul articolelor - pretul obisnuit pentru articole de peste 500 de cuvinte - 6 euro / bucata
    Plata - Paypal, transfer bancar, chiar si cash in anumite orase.

Postarea - doar la cererea beneficiarului si este inclusa in pret pentru site-urile de advertoriale gratuite. Voi face si o oferta celor interesati pentru postarea pe bloguri apropiate ca domeniu sau bloguri generaliste la care am acces - daca este cazul.

Termen - Primele trei articole vor fi gata pana luni dimineata, urmand ca pe celelalte sa le fac cu o frecventa de 2 / zi.

Garantii - singura garantie pe care o pot oferi este aceea ca articolul nu va fi folosit in alta parte. La cerere, il voi sterge din calculatorul meu - sau il voi pastra strict pentru backup.

Exemplu - un singur exemplu de articol de genul acesta, ca sa va faceti o idee - AICI. Urmand ca cei care beneficiaza de primele 3 articole sa lase un review si un link catre articolele primite.

Ii rog pe primii trei care doresc sa beneficieze de oferta sa dea reply pe acest topic in stilul "clasic" de pe Seopedia.

In cazul in care aveti intrebari suplimentare, nu ezitati sa le expuneti aici.
    Trust, but verify.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

Implicit

Io primul.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    82

Implicit

b) Urmatoarele doua articole - 3 euro / bucata plus review | me 1

prodan_13 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    23rd December 2006
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    42
    Posturi
    545
    Putere Rep
    37

Implicit

Dacă este împotriva regulamentului ca kidu sa beneficieze de ambele articole mai bag și eu la al doilea articol cu review. Dacă nu sunt primul cu pret normal, si îți dau și un review care știu că o să fie pozitiv de acum.

PS: Și te aștept la mare sa bem o bere ca la Londra am dat x.
    Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
    Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?

Dan
    Reputatie:
    110
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    110

Implicit

@prodan_13
    Kidu a zis "me 1" deci tu trebuia sa zici "me 2". Partea dinainte era cu copy/paste.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

Implicit

Desi nu sunt la prima colaborare cu Dan (eu stiind deja de foarte multa vreme calitatea articolelor sale) o sa incerc sa fac o recenzie cat se poate de obiectiva, recenzie care, sper eu sa fie utila viitorilor clienti.

O sa incerc sa o fac (recenzia) structurat, si sper, dat fiind ca e totusi ora 3.02 am, cat mai coerent. Astfel:

1. Calitate. Din punct de vedere al calitatii articolului, o sa ii acord 9 puncte din 10. Desi Dan a afirmat ca nu sunt articole cu pretentii, eu unul consider ca este muult peste ce am citit de-a lungul vremii. Un lucru pe care sincer pe mine m-a incantat este faptul ca a reusit sa mascheze perfect faptul ca este un articol publicitar.

2. Formatare. Din punct de vedere al formatarii ii acord 10 puncte din 10 (desi sunt convins ca Dan, perfectionist fiind, nu va fi deacord cu mine). La acest punct, eu unul sunt convins ca a facut tot ce se putea face pentru a-i asigura readerului o lectura placuta si mai ales usoara.

3. Ortografie Desi nu sunt un vanator de virgule, i-am facut "nebunului" pe plac si am luat la puricat textul. Personal nu am gasit nici o eroare. Astfel ca ii acord deasemenea 10 puncte din 10. Probabil multi dintre voi stiti ca Dan este cat se poate de tipicar, astfel ca puteti avea garantia ca articolele voastre nu vor fi livrate/ publicate, fara o verificare minutioasa prealabila.

4. Comunicare Si din acest punct de vedere Dan este de 10. Am fost tot timpul in contact cu el, ba chiar mi-a aratat un draft de articol, inainte sa il publice, pentru a-mi da cu parerea.

5. Timp de livrare Hmm, excelent si la acest capitol. Threadul a fost lansat la ora 23.06, iar articolul a fost publicat aproximativ la ora 03.00 (deci in mai putin de 4 ore, pentru un articol de 500+ de cuvinte). Tinand cont de ora tarzie, consider ca a fost mai mult decat rapid.

6. Pret. Aici ma voi raporta strict la pretul solicitat de Dan (articolul meu fiind unul gratuit). Colegul nostru nu este un writter ieftin, ba chiar, judecand dupa oferta de pe forum, am putea spune ca este chiar unul dintre cei scumpi. Facand totusi un raport sincer, calitate/pret, veti vedea insa ca articolele sale isi merita toti banii. In plus, faptul ca articolul, la cererea voastra poate fi publicat intr-unul din directoarele de articole, sau pe unul dintre blogurile la care Dan este editor, este un plus, care daca il traduceti in bani, veti vedea ca de fapt articolul este chiar mai ieftin decat 6 eur (in general pentru publicare in directoare, unii colegi taxeaza cu 1 euro).

Pe scurt, cam atat am avut de analizat. Cei ce dorect sa cireasca articolul, o pot face aici : Cat de bune sunt ofertele de pe internet? | Stilistele .
    Sper ca aceasta recenzie, pe care am facut-o cat se poate de sincer, sa va fie de folos, atat lui Dan, cat si voua potentialilor clienti.
    Ultima modificare făcută de Robert; 15th July 2012 la 04:43.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    23rd December 2006
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    42
    Posturi
    545
    Putere Rep
    37

Implicit

@Dan Mda se pare ca ora tarzie si-a facut efectul asupra mea.

Dan
    Reputatie:
    110
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    110

Implicit

Articolele pentru review au fost finalizate in timpul specificat, asa ca asteptam... review-urile.
    Din pacate nu am specificat si un termen limita pentru ele, asa ca vor aparea ele candva
    Trust, but verify.

Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

Implicit

@Dan, o intrebare: pentru pachete mai mari de articole, exista vreo oferta speciala?

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    23rd December 2006
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    42
    Posturi
    545
    Putere Rep
    37

Thumbs up

Nici eu nu sunt la prima colaboarere cu Dan si pot sa va spun ca de fiecare data Dan a facut exces de zel profesional, si a lucrat in plus fata de ceea ce stabilisem initial.

Articolul in cauza - Cum se intelegeau dacii cu romanii desi nu a fost "tocmai" pe topicul propus, ii acord nota maxima pentru originalitate, pentru efortul depus in "documentare" si de ce nu pentru faptul ca m-a facut sa zambesc.

Timpul de livrare a fost exact cel estimat de el, poate chiar mai devreme dar nu ne-am sincronizat online. La capitoul comunicare aceleasi laude: mi-a aratat draft-ul inainte de finalizare, mi-a oferit sfaturi pentru publicare pentru a beneficia de un link cat mai bun, deci nota 10 si aici.

In concluzie, il recomand pe Dan pentru serviciile sale de content writing, eu cu siguranta voi continua colaboarea cu el.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Scriu articole in romana si spaniola
    De Bogdan Calin în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 91
    Ultimul Post: 3rd February 2015, 20:32
  2. Scriu articole
    De midanius în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 27th January 2012, 15:56
  3. Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 12th January 2012, 02:44
  4. Scriu articole