Dupa cum bine stiti, eu vara nu dorm. Si cand nu dorm pentru ca nu am somn - stau pe Facebook. Statul pe Facebook nu e productiv, asa ca m-am gandit sa fac ceva util si sa adaug oferta mea la multitudinea de oferte deja existente.
Scriu pentru voi (pe bani, evident) articole. Nu sunt articole facute de profesionisti, nu sunt articole cu pretentii, sunt doar articole scrise de mine.
Jumatate din banii castigati vor merge catre o cauza nobila - un coleg care vrea sa mearga la mare si vrea sa aiba ceva banuti in plus in buzunar.
Colegul respectiv nu va primi banii pe degeaba, ci va cauta pentru fiecare articol un titlu atractiv, eventual cu peste 50 de cautari pe luna in GWT. Dupa ce termin articolul, el il va corecta si il va posta (daca este cazul).
Bun, sa trecem la oferta:
Articolul - peste 500 de cuvinte, orice nisa cu exceptia niselor "jocuri online" si "statususi de mess".
Pretul
a) Primul articol - Contra unui review. Beneficiarul va trebui sa lase un review complet plus link catre articolul respectiv.
b) Urmatoarele doua articole - 3 euro / bucata plus review
c) Restul articolelor - pretul obisnuit pentru articole de peste 500 de cuvinte - 6 euro / bucata
Plata - Paypal, transfer bancar, chiar si cash in anumite orase.
Postarea - doar la cererea beneficiarului si este inclusa in pret pentru site-urile de advertoriale gratuite. Voi face si o oferta celor interesati pentru postarea pe bloguri apropiate ca domeniu sau bloguri generaliste la care am acces - daca este cazul.
Termen - Primele trei articole vor fi gata pana luni dimineata, urmand ca pe celelalte sa le fac cu o frecventa de 2 / zi.
Garantii - singura garantie pe care o pot oferi este aceea ca articolul nu va fi folosit in alta parte. La cerere, il voi sterge din calculatorul meu - sau il voi pastra strict pentru backup.
Exemplu - un singur exemplu de articol de genul acesta, ca sa va faceti o idee - AICI. Urmand ca cei care beneficiaza de primele 3 articole sa lase un review si un link catre articolele primite.
Ii rog pe primii trei care doresc sa beneficieze de oferta sa dea reply pe acest topic in stilul "clasic" de pe Seopedia.
In cazul in care aveti intrebari suplimentare, nu ezitati sa le expuneti aici.

Răspunde cu citat