Citat Postat în original de iuddavali Vezi Post
Multumesc, neo. Nu stiu cine esti, dar daca siteul mai merge si la altcineva, inseamna ca e ok. Iar trafic a avut azi, monitorizat.

Pentru cei doi colegi care imi incarca threadul cu observatiile lor: daca siteul era picat o saptamana... hai ca mai era ceva. Dar pentru ca nu va merge voua ... Eu am sters cache-urile, am testat in 3 browsere si merge. Surpriza, la mine merge, la voi nu. Schimbati-va ISP-ul.

Ce-ar fi sa va vedeti de treburile voastre si sa lasati siteurile altora sa ruleze? Multumesc pentru intelegere. Noapte buna.
Daca nu am vrut sa cumpar advertorial pe un site al tau pe care aveai continut copiat, asta nu inseamna ca acum trebuie sa te comporti astfel. Eu ti-am zis in thread simplul fapt ca la mine siteul nu functiona de pe nici un browser, acum vad ca si-a revenit. Nu am zis-o ca o critica, ci ca un sfat sa vezi unde e problema. Eu nu am mai accesat pana acum siteul asta ca sa se salveze vreun cache si din acest motiv sa nu functioneze, deci cauza era una interna, tind sa cred.

Salut si spor la vanzari!