Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Vand advertoriale la 2.5 euro

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

stirist.com nici la mine nu se incarca
    Fara suparare, dar cand vrei trafic pe un site nu faci inca o pagina separata unde le dai instructiuni cum sa intre pe el:
    dati ctrl+f5, stergeti cache-ul, dati restart, scanati ...
    Eu zic sa mai dai tu un refresh ca la tine a ramas siteul salvat
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

neo
    neo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    296
    Putere Rep
    39

Implicit

Eu pot accesa stirist.com. Din ce am văzut pe wta, website-ul a avut trafic toată ziua.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Uite care e treaba, site-ul nu merge (cel putin la mine, nici la Eddy din cate spune), nu pricepi (nu vorbesc cu tine, neo)? Am apasat si eu CTRL+F5 si degeaba, cu niciun browser. Nu fi atat de suparat ca nu ai de ce, presupun ca eu ar trebui sa fiu deoarece am platit pentru ceva ce nu mai exista.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    406
    Putere Rep
    31

Implicit

Multumesc, neo. Nu stiu cine esti, dar daca siteul mai merge si la altcineva, inseamna ca e ok. Iar trafic a avut azi, monitorizat.

Pentru cei doi colegi care imi incarca threadul cu observatiile lor: daca siteul era picat o saptamana... hai ca mai era ceva. Dar pentru ca nu va merge voua ... Eu am sters cache-urile, am testat in 3 browsere si merge. Surpriza, la mine merge, la voi nu. Schimbati-va ISP-ul.

Ce-ar fi sa va vedeti de treburile voastre si sa lasati siteurile altora sa ruleze? Multumesc pentru intelegere. Noapte buna.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de iuddavali Vezi Post
    Multumesc, neo. Nu stiu cine esti, dar daca siteul mai merge si la altcineva, inseamna ca e ok. Iar trafic a avut azi, monitorizat.

Pentru cei doi colegi care imi incarca threadul cu observatiile lor: daca siteul era picat o saptamana... hai ca mai era ceva. Dar pentru ca nu va merge voua ... Eu am sters cache-urile, am testat in 3 browsere si merge. Surpriza, la mine merge, la voi nu. Schimbati-va ISP-ul.

Ce-ar fi sa va vedeti de treburile voastre si sa lasati siteurile altora sa ruleze? Multumesc pentru intelegere. Noapte buna.
    Daca nu am vrut sa cumpar advertorial pe un site al tau pe care aveai continut copiat, asta nu inseamna ca acum trebuie sa te comporti astfel. Eu ti-am zis in thread simplul fapt ca la mine siteul nu functiona de pe nici un browser, acum vad ca si-a revenit. Nu am zis-o ca o critica, ci ca un sfat sa vezi unde e problema. Eu nu am mai accesat pana acum siteul asta ca sa se salveze vreun cache si din acest motiv sa nu functioneze, deci cauza era una interna, tind sa cred.

Salut si spor la vanzari!
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Habar nu ai cat m-am abtinut sa nu te injur (pentru cum abordezi tu problema), urat, pe romaneste. E ultima oara cand vreau sa mai am contact cu tine. Somn usor.
    Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 24th April 2012 la 00:33.

neo
    neo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    296
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de iuddavali Vezi Post
    Pentru a se evita discuții de acest gen, recomand host-tracker.com. Funcționează perfect și verifică dacă un website este online din peste 35 de locații worldwide.

Și eu il utilizez, inclusiv cu plată, pentru monitorizarea mai multor servere. Link direct pentru stirist.com - HostTracker [Website Uptime Monitoring Service]

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    406
    Putere Rep
    31

Implicit

edy12006

- Treaba cu siteul - stiu ca nu ai zis-o cu rautate. Dar nici eu nu am zis nimic deplasat. Eu am verificat si era ok la mine. Daca la mine e ok, ce sa vad? Daca merge si e ok, inseamna ca e ok. Simplu.
    - Ca nu ai vrut sa cumperi - Nu e absolut nicio problema, fiecare cumpara de unde vrea. Niciodata nu mi-am taiat venele pentru ca nu a vrut cineva sa cumpere de la mine. De-aia suntem liberi.
    - Salut si spor la vanzari - Multumesc, la fel si tie.

Bogdan Calin

- Habar nu ai cat m-am abtinut sa nu te injur (pentru cum abordezi tu problema) -> Daca nu stii sa te exprimi, sa spui ceea ce vrei ... degeaba. Ce vrei, sa fac eu teste cu ce vrei tu sa am intrebi? Daca spuneai tot de la inceput nu era nevoie de acel sir de PM-uri. Dar daca te exprimi pe jumatate... de unde vrei sa inteleaga omul? Pe viitor, cu oricine ai vorbi, spune tot, nu lasa sa banuiasca celalalt cam despre ce ai vrea tu sa zici, care ar fi ideea. Ca pot fi multe directii, iar tu sa vrei de fapt altceva.
    - E ultima oara cand vreau sa mai am contact cu tine -> Multumesc. Am timp pretios pe care vreau sa-l folosesc constructiv, decat sa stau sa fac analize pe text sa vad ce vrei tu de fapt sa zici, prin niste jumatati de intrebari, sa pun cap la cap PM-uri ca sa ajung la ceea ce gandeai tu.

Spor la trafic, conversii si tranzactii tuturor!
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Acum ce-mi mai spui? Am platit pentru ceva care nu mai exista: stirist.com/joburi-pentru-bloggeri-pe-rowriters-com/

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand Advertoriale la 3 Euro Bucata...
    De Ionut Cosmin în forumul Continut web
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 19th January 2012, 22:14
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th October 2011, 00:54
  3. Ofer Advertoriale la 5 euro
    De Consumatorul în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th September 2011, 21:27
  4. Vand advertoriale pe 12 bloguri, de la 5 euro, diferite nise.
    De Serban Cristian în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th April 2011, 00:54
  5. Vand digg.ro (500 euro)
    De haotik în forumul Domenii
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 8th September 2008, 17:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii