edy12006

- Treaba cu siteul - stiu ca nu ai zis-o cu rautate. Dar nici eu nu am zis nimic deplasat. Eu am verificat si era ok la mine. Daca la mine e ok, ce sa vad? Daca merge si e ok, inseamna ca e ok. Simplu.
- Ca nu ai vrut sa cumperi - Nu e absolut nicio problema, fiecare cumpara de unde vrea. Niciodata nu mi-am taiat venele pentru ca nu a vrut cineva sa cumpere de la mine. De-aia suntem liberi.
- Salut si spor la vanzari - Multumesc, la fel si tie.

Bogdan Calin

- Habar nu ai cat m-am abtinut sa nu te injur (pentru cum abordezi tu problema) -> Daca nu stii sa te exprimi, sa spui ceea ce vrei ... degeaba. Ce vrei, sa fac eu teste cu ce vrei tu sa am intrebi? Daca spuneai tot de la inceput nu era nevoie de acel sir de PM-uri. Dar daca te exprimi pe jumatate... de unde vrei sa inteleaga omul? Pe viitor, cu oricine ai vorbi, spune tot, nu lasa sa banuiasca celalalt cam despre ce ai vrea tu sa zici, care ar fi ideea. Ca pot fi multe directii, iar tu sa vrei de fapt altceva.
- E ultima oara cand vreau sa mai am contact cu tine -> Multumesc. Am timp pretios pe care vreau sa-l folosesc constructiv, decat sa stau sa fac analize pe text sa vad ce vrei tu de fapt sa zici, prin niste jumatati de intrebari, sa pun cap la cap PM-uri ca sa ajung la ceea ce gandeai tu.

Spor la trafic, conversii si tranzactii tuturor!