Si eu sunt unul dintre cei care a colaborat cu raluca, o recomand cu toata increderea!
Si eu sunt unul dintre cei care a colaborat cu raluca, o recomand cu toata increderea!
@raluca, merci si eu. again.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Un pm cu site-ul, te rog.
@robyroy: merci si eu, vorba ta, "again"
@axa2000: ti-am scris PM
Oferta este in continuare valabila pana la 1 iulie, dupa care preturile se vor majora putin (pentru cei cu care deja am colaborat in cadrul acestui topic, preturile vor ramane la fel). Revin cu detalii pe 1 iulie, pana atunci astept PM-uri de la cei interesati![]()
Pentru ca au crescut numarul de articole de pe site, numarul vizitatorilor, vechimea site-ului si fanii pe Facebook, si in multe cazuri chiar si lungimea articolelor (numarul maxim de linkuri intr-un articol este in continuare 3), preturile se modifica astfel:
1.5 EUR/link in articol
12.5 EUR/advertorial
Pentru cei cu care am mai colaborat, preturile NU se modifica (se aplica cele vechi).
Am beneficiat de serviciile de linkuri in articole si totul a fost OK.
Recomand calduros!
Daca tot e black friday, atunci sa facem o oferta, zic!
Voi publica GRATUIT pe site-ul in discutie in acest topic 5 articole, scrise de voi, minim 300 cuvinte, maxim 2 linkuri "follow", teme decente, de interes feminin si neabordate inca in cadrul site-ului
Inscrieri aici, detalii pe PM.
Daca se poate sa ma inscriu si sa-ti livrez articolul in cursul saptamanii viitoare, vreau si eu un loc. Astept detaliile pe pm.
Mersi anticipat.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Da, se poate, nu trebuie scrise azi articolele, doar inscrierea sa fie facuta cat e valabila oferta, azi si in weekend (in limita celor 5 locuri), cu ocazia Black Friday
Articolul lui Tony a fost publicat, al doilea inscris e Laurentiu, mai raman 3 locuri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)