Si eu sunt unul dintre cei care a colaborat cu raluca, o recomand cu toata increderea!
Versiune printabilă
Si eu sunt unul dintre cei care a colaborat cu raluca, o recomand cu toata increderea!
@raluca, merci si eu. again.
Un pm cu site-ul, te rog.
@robyroy: merci si eu, vorba ta, "again" ;)
@axa2000: ti-am scris PM
Oferta este in continuare valabila pana la 1 iulie, dupa care preturile se vor majora putin (pentru cei cu care deja am colaborat in cadrul acestui topic, preturile vor ramane la fel). Revin cu detalii pe 1 iulie, pana atunci astept PM-uri de la cei interesati ;)
Pentru ca au crescut numarul de articole de pe site, numarul vizitatorilor, vechimea site-ului si fanii pe Facebook, si in multe cazuri chiar si lungimea articolelor (numarul maxim de linkuri intr-un articol este in continuare 3), preturile se modifica astfel:
1.5 EUR/link in articol
12.5 EUR/advertorial
Pentru cei cu care am mai colaborat, preturile NU se modifica (se aplica cele vechi).
Am beneficiat de serviciile de linkuri in articole si totul a fost OK. :)
Recomand calduros!
Daca tot e black friday, atunci sa facem o oferta, zic! :D
Voi publica GRATUIT pe site-ul in discutie in acest topic 5 articole, scrise de voi, minim 300 cuvinte, maxim 2 linkuri "follow", teme decente, de interes feminin si neabordate inca in cadrul site-ului ;)
Inscrieri aici, detalii pe PM.
1. Tony
Daca se poate sa ma inscriu si sa-ti livrez articolul in cursul saptamanii viitoare, vreau si eu un loc. Astept detaliile pe pm.
Mersi anticipat.
Da, se poate, nu trebuie scrise azi articolele, doar inscrierea sa fie facuta cat e valabila oferta, azi si in weekend (in limita celor 5 locuri), cu ocazia Black Friday ;)
Articolul lui Tony a fost publicat, al doilea inscris e Laurentiu, mai raman 3 locuri.