Sugestie: femeile au copii, copiii se joca, prin urmare ... Idee: 'ofera-ti cateva clipe de relaxare lasandu-ti pustiul la calculator, sa se joace bla bla bla'. Sper ca v-am fost de folos![]()
Sugestie: femeile au copii, copiii se joca, prin urmare ... Idee: 'ofera-ti cateva clipe de relaxare lasandu-ti pustiul la calculator, sa se joace bla bla bla'. Sper ca v-am fost de folos![]()
@relansat - idei bune as usual, multumesc
@edy - astept PM
Am colaborat cu Raluca si logodnitul ei (Puthre) in nerepetate randuri. Pot spune ca totul a decurs superb, si ii recomand calduros pentru orice colaborare.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
@edy - multumesc pentru feedback si inca o colaborare foarte ok
Oferta este valabila la aceleasi preturi pana pe 15 aprilie, dupa care este posibil sa creasca preturile. O sa revin cu detalii daca este cazul, intre timp am mai incheiat cateva colaborari si astept alti doritori, alte proiecte![]()
Si eu am colaborat cu Raluca si totul a decurs mai mult decat ok (eram dator cu acest feedback).
Mai mult de atat, o sa revin cat de curand cu o noua cerere.
Numai bine.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
@laurentiu - multumesc pentru feedbacksi te astept cu noi solicitari de articole si advertoriale
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am avut o curiozitate azi si am zis ca poate fi o informatie utila si pentru cei interesati de oferta prezentata in acest topic: am numarat articolele existente pe site si sunt 138 in total, in acest moment, si in prezent pe site apar aproape zilnic articole (uneori chiar mai multe intr-o zi)![]()
Trimite-mi si mie, te rog adresa siteului..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
multumesc pentru colaborarile de pana acum si feedback
oferta este inca valabila cu aceleasi "coordonate".
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)