Si eu astept un PM pentru plata![]()
Si eu astept un PM pentru plata![]()
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
In primul rand va spun si eu la multi ani pentru acest an. As dori sa imi cer scuze public de la userii SeoPedia cu care trebuia sa finalizez comenzi in ultimele 2 saptamani. Cu 2 zile inainte de trecerea in noul an un membru al familiei a ajuns la urgente si nu din cauza exceselor de craciun. Inca odata imi cer scuze, abia acu 2 zile am putut sa mai respir si promit ca lucrarile o sa fie puse la punct in cateva zile. Multumesc pentru intelegere.
Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)
Am cumparat 1 bucata, a fost foarte rapid, iar advertorialul foarte ok. Multumesc.
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
Confirm si eu colaborarea cu pushtius1, om de treaba, plata la timp.
De asemenea am mai colaborat cu geea, tiberiur, PhoenixMan, midanius, AntonioTony, afac3rist, felix, Pancu, Fium, anuntul si SeerKan, oameni pe care ii recomand, am primit plata la timp si m-au inteles daca am facut unele greseli din neatentie.
Astept ofertele voastre in continuare![]()
Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)
Astept si eu pret pentru 2 articole cu 2 link-uri. Mersi.
Salut Alex,
Ma intereseaza si pe mine. Iti trimit un PM
Cumpar 12 advertoriale / luna
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)