Salutare tuturor
Vand un site de referate, care are aproximativ 22 de mii unici pe zi. Vand continutul + db + script. Domeniul nu il dau pt. ca vreau sa fac altceva din el, de aceea vand si ce are pe host tot. O zi buna
Salutare tuturor
Vand un site de referate, care are aproximativ 22 de mii unici pe zi. Vand continutul + db + script. Domeniul nu il dau pt. ca vreau sa fac altceva din el, de aceea vand si ce are pe host tot. O zi buna
Trimite si mie un pm cu pretul te rog.
Hai noroc!
Pretul este : 800 ron. Accept si site-uri la schimb care au cat de cat trafic sau sunt facute de un programator bun.
cu domeniu nu il dai? pot oferi alt site la schimb, dar doar daca incluzi domeniul
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Salut!
Pai daca dai doar continutul nu stiu cat din cei 22 mii de vizitatori vor ramane.
Sigur nu vrei sa dai cu tot cu domeniu ? Asa as fi interesat si eu.
Deci repet dupa cum am zis: Site-ul nu va mai avea continutul care il are acum pe el, deoarece am alte planuri sa fac cu domeniul. De aceea vand si script + db + continut. Intelegeti ?
Pai daca ai 22 de mii unici pe zi, 800 Ron ar trebui sa faca site-ul lunar foarte lejer (200 Euro). De ce-ai strica un asemenea site cu banii pe care-i face intr-o luna?
Ultima modificare făcută de Cristi U; 27th May 2010 la 10:48.
sters
Ultima modificare făcută de alinalin0; 27th May 2010 la 01:37.
tu te exprimi ft prost, spune si tu ca vinzi script de referate, de pe un site care are 22 mii unici pe zi , nu ca vinzi site de referate cu 22 mii unici pe zi , ca induci lumea in eroare.
- apropo referatele pe ro nu se prea mai pot monetiza, google nu accepta si mai nou nici neogen nu mai accepta
+ ca vine vacanta si sunt in cadere, de aceea le vinde lumea
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)