Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Sincer sa fiu eu scriu articole in romana si ca sa iasa ceva de calitate documentat imi ia pana si al 2-3 ore de articol
O alta observatie de a mea, nu stiu cat este de obiectiva, am observat ca acele articole care sunt scrise doar ca sa fie continut fara sa fiu atent la exprimare si altele de genul asta au inceput sa fie declasate de google, este doar o parere poate a mai observat si cineva asa ceva
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
am recomandat windows live writer mai multor prieteni si ti-l recomand si tie (printre altele are si corectorul gramatical din office):
Tine minte blogurile, loginuri, draftul.E compatibil cu o gramada de provideri (Wordpress, livejournal mslive) pentru ca foloseste xmlrpc. Poti sa-l folosesti pe propriul blog gazduit pe domeniul propriu.
gasesti aici o scurta prezentare si link de download: windowslivewriter.spaces.live.com/blog/cns!D85741BB5E0BE8AA!1650.entry
Ultima modificare făcută de ibaldazar; 13th June 2010 la 00:50.
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)