Pagina 6 din 8 PrimulPrimul ... 45678 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 77

Subiect: Box: mindagainst vs ekofresh

BlackSEO este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    12
    Data înscrierii
    18th September 2018
    Posturi
    227
    Putere Rep
    12

Implicit

@mindagainst sunt 700 lei man... o sa pierzi si mai mult in viata decat atat. Si pe viitor gasesti o multime de persoane care incep munca fara nici 2 lei macar avans. Vrei sa ii dai o lectie... dar nu o sa invete nimic pt ca e la un nivel si acolo o sa ramana.
    .

mindagainst este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    25th April 2016
    Vârstă
    35
    Posturi
    89
    Putere Rep
    17

Implicit

@blackseo, ai dreptate ce spui, nu este vorba de bani, am si spus ca eu donez banii aia, nu ma intereseaza. Ceea ce ma intereseaza acum este ca el sa fie pedepsit pentru tupeul pe care il are, pentru ca dupa mine pot pica si altii in plasa lui, si uite asa baiatul asta traieste numai din tepe..Despre asta este vorba, el nu isi da seama ce a facut si zice ca ''lasa ca merge si asa, eu nu am facut nimic, eu imi fac dreptate singur'', trebuie sa afle ca nu el face dreptatea..

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    262
    Putere Rep
    24

Implicit

de ce nu este banat deja baiatu? stiu ca nu prea se ocupa nimeni de forum si etc etc, dar totusi. face mult rau un thread de genul pentru altii care citesc si ar vrea sa se implice in forumul asta.

Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    25th April 2016
    Vârstă
    35
    Posturi
    89
    Putere Rep
    17

Implicit

Trebuie lasat sa aduca dovezi in continuare pentru cat de toxic si de ticalos este.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Va fi banat dupa ce avem o concluzie a acestui thread. Poate unii vor invata ceva din asta.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

ekofresh este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    8th November 2015
    Locaţie
    Targu-Jiu, Gorj
    Vârstă
    28
    Posturi
    280
    Putere Rep
    18

Implicit

Banat pentru prostia lui Victorel. Nice.

N-am nicio vină, nu i-am dat nicio țeapă.
    Vreți să vă desenez că după ce a adăugat cerințe în plus față de ce am discutat, i-am cerut timp suplimentar pentru că a adăugat cerințe, ne-am înțeles, iar peste 2 zile îmi spune să îi returnez banii?

Bravo vouă!
    Sper să dați peste de ăștia ca Victorel.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Vad ca o tii cu aceeasi placa: "a schimbat cerintele". Corect, dar ai fost de acord cu asta.

Intrebarea e: ce ai prestat pentru banii aia?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    25th April 2016
    Vârstă
    35
    Posturi
    89
    Putere Rep
    17

Implicit

Si sa nu uitam ca initial acesta a spus ca returneaza banii si a dat si termen pentru asa ceva, insa dupa ceva timp acesta zice ca: "gata, nu se mai inapoiaza nimic, sunt dispus sa ma cert cu toata lumea pentru ca eu am dreptate, cei 700 ron imi dau seama ca imi apartin".
    Pasajele cu acordul: [13.01, 10:24] Eu: Am sa ti dau acces la wordpress si la site ul furnizorului, iti fac 1 produs demonstrativ
    [13.01, 10:24] Eu: Si ulterior vei intra si vezi daca poti, iti este greu
    .
    [13.01, 10:24] Eu: Si ulterior daca zici ca este ok si nu ti e greu, iti fac plata
    [13.01, 10:41] Tepar: Salut
    [13.01, 10:41] Tepar: Da, e ok

ekofresh este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    8th November 2015
    Locaţie
    Targu-Jiu, Gorj
    Vârstă
    28
    Posturi
    280
    Putere Rep
    18

Implicit

@Nichita, da, eu am fost de acord, doar i-am cerut niște timp în plus. A fost și el de acord.
    Am reușit să îi fac 200 și ceva de produse din 600.
    Nu eu am oprit colaborarea asta, el nu a fost de acord să mai continuam. Eu i-am spus să continuăm, a fost de acord în primă fază, apoi s-a răzgândit.
    Probabil pentru ca a luat legătura cu cineva și s-au înțeles la un preț mai convenabil.

Asta nu se înțelege. Eu nu am dat nicio țeapă. Eu am fost de acord sa continuam și după ce a adăugat celelalte cerințe, pe deasupra nu i-am mai solicitat niciun ban în plus, doar timp.

@Victorel, ce îmi arăți tu acolo e începutul conversației. Până să adaugi celelalte cerințe, din ce îmi aduc aminte.

Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    25th April 2016
    Vârstă
    35
    Posturi
    89
    Putere Rep
    17

Implicit

Ca n-ai caracter asta am vazut, unde am fost eu de acord in prima faza sa mai continuam? Arata public in conversatie acest lucru. Ca sa stii si tu, eu o data ce am considerat si am simtit ca este ceva in neregula, nu mai era loc de intors, nu aveam ce sa ma mai gandesc. Eu am fost constant, ti am solicitat banii si atat, era treaba mea ce voiam sa fac in continuare, tu doar trebuie sa returnezi banii, fara sa te intereseze pe tine ce fac eu. @nichita, daca esti de acord eu iti voi trimite toata conversatia in privat, pentru asta am nevoie de un mesaj din partea ta. Ai sa te convingi (cu toate ca ai facut-o deja), cu ce tip de persoana avem de-a face aici..

Pagina 6 din 8 PrimulPrimul ... 45678 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •