Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Adaugare Produse Magazin Online

mindagainst este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    25th April 2016
    Vârstă
    35
    Posturi
    89
    Putere Rep
    17

Implicit Adaugare Produse Magazin Online

Buna ziua,

Se cauta 1 persoana freelancer, care a mai adaugat in trecut produse intr-un magazin online pe platforma Wordpress.
    Conditiile sunt urmatoarele: Se pot pune la dispozitie poze produs, categorii, ean-uri, etc ( cod de bare/identificare produs ). Pe partea de descrieri produse, nu pot furniza material. In principiu doresc sa adaug intre 1000-2000 de produse, care sa contina cca. 100-200 de cuvinte descriere/produs. Descrierile de produse se gasesc usor pe net, in Romania sau in afara si pot fi readaptate. De asemenea pot pune la dispozitie si tool-urile care permit importarea in masa a produselor in WordPress, cu conditia ca acestea sa mai fi fost folosite de catre persoana care face asta. Daca sunt doritori, am sa va rog sa imi comunicati pretul si termenul de executie in privat ( pretul/ produs adaugat, cantitatea de 1000 sau 2000 de produse ). Cu sau fara factura

Multumesc.

Balazs Adi este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd November 2010
    Locaţie
    Spania
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

lasa-mi detalii in privat te rog.

Citat Postat în original de mindagainst Vezi Post
    Buna ziua,

Se cauta 1 persoana freelancer, care a mai adaugat in trecut produse intr-un magazin online pe platforma Wordpress.
    Conditiile sunt urmatoarele: Se pot pune la dispozitie poze produs, categorii, ean-uri, etc ( cod de bare/identificare produs ). Pe partea de descrieri produse, nu pot furniza material. In principiu doresc sa adaug intre 1000-2000 de produse, care sa contina cca. 100-200 de cuvinte descriere/produs. Descrierile de produse se gasesc usor pe net, in Romania sau in afara si pot fi readaptate. De asemenea pot pune la dispozitie si tool-urile care permit importarea in masa a produselor in WordPress, cu conditia ca acestea sa mai fi fost folosite de catre persoana care face asta. Daca sunt doritori, am sa va rog sa imi comunicati pretul si termenul de executie in privat ( pretul/ produs adaugat, cantitatea de 1000 sau 2000 de produse ). Cu sau fara factura

Multumesc.

Balazs Adi este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd November 2010
    Locaţie
    Spania
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

O sa te rog sa nu dai feedback negativ de dragul de a da , doar am raspuns la cererea anuntului tau. Incerc sa íes din reputatia ce o am datorita faptului ca nu am mai fost online. Nu ma ajuta deloc negative feedback�� mersi

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Partener Magazin Online- Produse Bio
    De Pîrvan Marian în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th September 2019, 14:54
  2. Adaugare produse magazin online nou
    De focus18 în forumul Servicii web / Jobs
    Ultimul Post: 11th March 2015, 11:55
  3. Adaugare de produse in magazin online
    De doro în forumul Locuri de munca