Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 60

Subiect: Problema cu un user: teodor98

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de Floki Vezi Post
    Nimeni nu cumpara articole si linkuri pentru a se afla in treaba daca nu-i aduc castiguri seo si/ sau trafic. Ori articolele si linkurile tale nu au nici o valoare, decat poate pentru o oarecare diversificare.
    Nu cred ca l-a asigurat ca ii cresc siteurile, pentru SEO cumperi servicii SEO. Ca si cumparator analizezi siteurile si decizi daca sunt OK sau nu.

Din cate am observat exista si un delay destul de mare intre momentul in care articolele apar si efectul in SERP. Articolele fiind publicate acum mai putin de o luna, m-as astepta ca efectul sa apara intr-o saptamana-doua de acum incolo.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    282
    Putere Rep
    32

Implicit

Nici eu nu prea inteleg ce zice @ Floki. Singura dreptate in acest caz este a celui care ofera serviciile. Daca vrei le cumperi, daca nu, alegi altceva. Acum depinde si de ce oferi. Daca oferi trafic, furnizezi trafic. Daca oferi link, oferi link - utilitatea linkului o evalueaza cel care cumpara - cel care ofera link nu iti asigura si o crestere de x pozitii in google si nici ca nu o sa scazi in cautari dupa ce il cumperi.

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    31

Implicit

@Floki

Nu este relevant daca vand sau cumpar, ca idee sunt in ambele ipostaze.

Dar ceea ce spui tu nu sta in ,, picioare'' in acest domeniu...nu exista retur. Iar neplata se numeste altfel decat retur.
    Am un Blog

Floki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    15th March 2015
    Vârstă
    56
    Posturi
    301
    Putere Rep
    22

Implicit

Citat Postat în original de Fium Vezi Post
    ...nu exista retur. Iar neplata se numeste altfel decat retur...
    Te rog, articolul si legea!

Eu merg cu 50 prin localitate, astept la semafor si nu vand fara factura.

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    31

Implicit

Care e legatura cu factura ? Poate era cu factura, sau sa inteleg ca e santajabil daca e fara ? Si la un retur se plateste transportul...Nu poti sa pui pe cineva sa lucreze pentru tine, iar dupa te faci ca ploua. Decat daca esti rau intentionat din start.
    Am un Blog

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de Floki Vezi Post
    Trecand peste bancul cu rabinul, judecatorul sau regele (in functie de sursa), iti spun ca "ai dreptate", dar si "userul are dreptate", chiar daca nu se poate sa aveti amandoi dreptate.

Nimeni nu cumpara articole si linkuri pentru a se afla in treaba daca nu-i aduc castiguri seo si/ sau trafic. Ori articolele si linkurile tale nu au nici o valoare, decat poate pentru o oarecare diversificare. Cum in orice tranzactie exista posibilitatea unui retur, ai putea sa scoti linkurile si sa accepti situatia fara prea mult scandal. Iar pe viitor, pe langa imbunatatiri privind procesul tranzactional, ai putea lucra si la calitatea marfii.
    Mentioneaza tu un user de la care ai cumparat advertorial si i-ai spus ca-l platesti numai dupa ce vezi rezultatele.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

M-a "testat" si pe mine Teodor asta si se pare ca mai exista o persoana (de care stiu eu) pe forum careia ii datoreaza bani.

Ar trebui facut ceva cu pustiulica asta .. zic ..
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

andrei7even este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    9th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    98
    Putere Rep
    22

Implicit

Azi mi-a zis ca o sa plateasca saptamana asta.
    Astept pana vineri, dupa o sa scot link-urile.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Culmea e ca inteleg pozitia lui Floki dar nu stiu daca se aplica in cazul asta.
    Se refera clar la ceva supraevaluat:
    Daca imi vinzi ceva supraevaluat si m-am prins inainte de a te plati... poate nu mai sunt atat de doritor sa platesc. Si tinand cont ca un act comercial se incheie abia dupa ce se primeste "marfa" si se face plata, poate as fi tentat sa incerc o renegociere.

Pe forumul asta nu e loc pentru tepari si asta e foarte bine si corect. Dar nu orice neintelegere e teapa. Ca nici loc de agatat fraieri nu trebuie sa cream impresia ca e. Sau daca asta nu deranjeaza, macar sa le dam voie sa se retraga daca s-au prins.

Dupa cum am spus, nu stiu daca se aplica in cazul de fata, poate Floki stie el mai multe. Daca nu, e probabil prima data in aproape trei ani cand nu sunt de acord cu el.
    Nu sunt de acord cu amanarile repetate, minciuna, datul la fund, etc. Spui clar din prima care e problema si basta!
    Nu sunt de acord nici cu ideea de a contracta servicii pe bani pe care nu-i ai... Poate ma plateste cineva si ti-i dau...

shadowandrey este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    10th March 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    33
    Posturi
    103
    Putere Rep
    19

Implicit

Recent am cumparat advertoriale de la 3 useri de pe forum , am facut plata inainte la fiecare . Unul din ei a fost instant , urmatoarea zi am avut articolele ( articole calitative ) , al2-lea a intarziat putin dar in final a fost ok , al 3-lea nu prea mai raspunde de duminica , dar plata a fost facuta miercuri . Acum intreb si eu , facem plata inainte si apoi stam sa ne rugam de ei sa scrie articolele ? In cazul tau iti dau dreptate ca nu i s-a promis ca o articolul tau o sa ii faca seo wow , a stiut ( cred ) ce cumpara

Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema user banat
    De gamerap în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 23rd August 2011, 19:17
  2. User titles
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 18th August 2006, 18:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte