Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Yahoo se sinucide incetul cu incetul

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit Yahoo se sinucide incetul cu incetul

Am primit acest mesaj de la yahoo
    In ultimii ani yahoo a luat tot felul de decizii proaste sinucigase prin care au pierdut multi clienti, le-a fost afectata imagina
    Au fost greseli atat de stupide incat singurul argument valid pentur mintea mea ar fi ca directorii companiei sunt platiti de catre concurenta
    Au fost candva cea mai mare compania de profil din lume dar s-au straduit sa lasa loc concurentei
    Au probleme mari de securitate, au fost avertizati din timp dar nu s-au ocupat din timp si apoi au aparut publice povestile din trecut.
    Au avut probleme cu emailul, bug-uri prin care multi clienti accesau cu greu emailul sau cateva luni un bug prin care dupa ce stergeai un mesaj nu se stergea si aparea din nou la un refresh, probleme simple ce au refuzat sa le rezolve.
    Au avut yahoo messenger care se bucura de popularitate dar tot l-au modernizat scotand facilitati si functii, iar cu ultima modificare l-au facut de nefolosit si peste 50% din useri care ramasesera fideli au migrat spre alte alternative

"Stimate utilizator Yahoo,

Dorim să vă informăm despre o problemă privind securitatea datelor care are legătură cu contul dvs. Yahoo Noi am întreprins pașii necesari pentru a vă securiza contul și lucrăm în strânsă colaborare cu organele de aplicare a legii.

Experții criminaliști terți cu care colaborăm au investigat crearea unor module cookie false care ar putea permite unui intrus să acceseze conturi ale utilizatorilor fără a folosi o parolă. Pe baza investigației în derulare, credem că este posibil ca un modul cookie falsificat să fi fost folosit în 2015 sau 2016 pentru accesarea contului dvs. Am corelat o parte a activității de falsificare a modulelor cookie cu același actor finanțat de stat care a fost responsabil pentru furtul de date divulgat la 22 septembrie 2016. Acelor utilizatori vizați de către actorul finanțat de stat li s-a trimis o notificare suplimentară, precum cea care se găsește aici: https://help.yahoo.com/kb/SLN26995.html.

Am invalidat modulele cookie falsificate și ne-am consolidat sistemele pentru a le securiza împotriva unor atacuri similare. Ne îmbunătățim în mod continuu mecanismele de siguranță și sistemele care detectează și previn accesul neautorizat la conturile utilizatorilor.

Vă încurajăm să urmați aceste recomandări de securitate:
    Revizuiți toate conturile dvs. pentru a detecta orice activitate suspicioasă.
    Fiți atent la orice comunicații nesolicitate prin care vi se solicită informații personale sau care vă direcționează către o pagină web pe care vi se solicită informații personale.
    Evitați să faceți clic pe linkuri sau să descărcați atașamente din e-mailuri suspicioase.
    De asemenea, vă sugerăm să folosiți cheia Account Key, un instrument de autentificare simplu, care elimină complet necesitatea folosirii unei parole pe Yahoo.

Pentru mai multe informații

Pentru mai multe informații despre această problemă și despre resursele noastre de securitate, vizitați pagina Yahoo cu întrebări frecvente legate de problemele de securitate ale conturilor, disponibilă la adresa https://yahoo.com/security-update.

Protejarea informațiilor personale este importantă pentru noi, iar noi depunem eforturi susținute pentru a ne consolida apărarea.

Cu sinceritate,

Bob Lord
    Chief Information Security Officer
    Yahoo"
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Au avut yahoo messenger care se bucura de popularitate dar tot l-au modernizat scotand facilitati si functii, iar cu ultima modificare l-au facut de nefolosit si peste 50% din useri care ramasesera fideli au migrat spre alte alternative
    Subscriu! Am avut chiar temeri ca de fapt este un virus si nu e mess-ul original! Pacat.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

BGD1337 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    10th September 2016
    Vârstă
    33
    Posturi
    79
    Putere Rep
    16

Implicit

Din cate am inteles, au batut deja palma cu cei de la Verizon.
    In legatura cu messenger, l-am folosit multi ani pana la update, dupa am trecut la skype.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de BGD1337 Vezi Post
    Din cate am inteles, au batut deja palma cu cei de la Verizon.
    In legatura cu messenger, l-am folosit multi ani pana la update, dupa am trecut la skype.
    Eu am inteles doar ca s-a redus suma oferita, dar nu sunt convins ca au batut deja palma
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

rehash este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    15
    Data înscrierii
    26th January 2017
    Locaţie
    Hamburg
    Posturi
    40
    Putere Rep
    15

Implicit

Yahoo e un dinozaur.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Yahoo vs. AOL :)
    De Netul în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 27th November 2007, 11:49
  2. Yahoo ?
    De tis în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 10th January 2007, 02:16
  3. Yahoo?!?!??
    De Krumel în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4