Mai conteaza daca esti pe prima pagina daca google iti baga 7 anunturi de adwords in fata ?
Pana acum am vazut 4-5, dar 7 niciodata
Sherb.JPG
Mai conteaza daca esti pe prima pagina daca google iti baga 7 anunturi de adwords in fata ?
Pana acum am vazut 4-5, dar 7 niciodata
Sherb.JPG
sunt multe nisa in care cred ca este mai ieftina o campanie adwords decat sa ridici un site in primele pozitii
Primele 3 vad ca nu au nicio legatura, deci slabe sanse sa dea cineva click. Primul poate, dar nu toata lumea cumpara din China si multi evita anunturile. In plus, cred ca anunturile sunt cat mai targhetate pe zone/orase, deci se merita daca au ceva cautari.
Cei din Travel și Real Estate, unde sunt anunțuri AdWords gârlă, pot confirma că primesc și ceva vizitatori organici. Deci cred că se merită.
Și oricum, primele 3 anunțuri par a fi rupte de realitate, s-ar putea să ai ceva în browser la fel cum zice și Dan mai sus.
Sigur e vorba de ceva malware, fiindca Google nu baga anunturi de pharmacy cum e al doilea ad ce-ti apare.
Sincer sa fiu si eu am primit anunturi care nu au nici o legatura cu , continutul pe care il caut eu dar mai mult de 3 anu am avut niciodata saincer sa fiu ...
Subscriu la ce spun Dan si reahsh.
Cel mai probabil e ceva cu browseru, malware, virusi..etc.
Politica google e sa nu afiseaza mai mult de 4 unitati top si 4 bottom. Inainte era intr 1-3 unitati.
Referitor la eforturile de optimizare, eu zic ca daca poti ajunge acolo in prima pagina, merita. Eu unul ma feresc(sar peste) reclame in cele mai multe cazuri, pentru ca de multe ori nu reprezinta ceea ce caut sau cautarea mea nu are caracter comercial, caz in care e evident ca reclamele nu sunt relevante.
Cat despre anunturile fara legatura, astea apar de obicei cand unii nu stiu sa seteze campania adwords sau nu prea ii intereseaza sa le seteze, de exemplu (cei mai multi)cei din programul Adwords Grants parca ii zice, care primesc 10k usd pe luna buget adwords moka, pentru scopurile funtatiei/unitatii protejate. Cei mai multi habar nu au si liciteaza pe orice![]()
Salut,
Da, imi cer scuze, aveam un virus.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)