Era de asteptat...OLX introduce plata obligatorie la anunturile auto: http://www.zf.ro/zf-24/decizia-incep...-auto-14959098
Era de asteptat...OLX introduce plata obligatorie la anunturile auto: http://www.zf.ro/zf-24/decizia-incep...-auto-14959098
Ciudata miscata, posibil sa fie si o metoda de filtrare a calitati, erau si multe anunturi false.
Un lucru normal. Asta e viitorul site-urilor, cred. Pentru a supravietui trebuie sa incasezi. Eu am vandut si cumparat masini de pe olx si as fi platit pentru un anunt. Cei mai afectati vor fi samsarii cu multiple conturi.
Nimic.
Nu e ok.
Acum am aruncat un ochi pe auto.ro: zero oferte de masini cu cutie automata, dupa 2000, pe benzina sau gpl. Pe de alta parte... e loc pentru un portal nou gratuit pentru cei ce vand automate.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
la inceput le vor scadea vizibil nr de anunturi, exista riscul sa ajunga la fel ca okazii
Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....
Treaba a fost gandita din timp, totul a fost premeditat de catre cei de la OLX, insa noi nu prea stiam nimic, si-au facut reclama, etc, acum toti stim de ei ca fiind cei mai mari din Romania, mie imi placea insa mai mult tocmai.ro(pacat ca s-au unit)
Chestia e destul de simpla, oamenii care vor sa vanda ceva cu adevarat baga bani, si cred ca este mai bun sistemul asta, cred ca se va introduce pe tot site-ul la toate anunturile (nu numai la auto) in viitorul apropiat. Pretul nu este mare pentru anunturi, nu este mare pentru cel care are un interes bine intemeiat, insa este mare pentru cel care vrea sa faca scam.
Sincer mie nu imi place OLX, dar dupa acest update, multi tepari vor pleca dupa aceea platforma.
Intr-o lume in care foarte multi folosesc adblock sa stiti ca ar trebuii si site-urile normale ar trebuii sa bage ceva, o pagina de donatii, articole premium, sau ceva in gen pentru ca din adsense nu prea mai vin bani cu atat adblock.
Teparii rămân tepari în continuare. Chiar zilele trecute am văzut exemplu. Băgase cineva mașină cu un pret de 500 euro, sau pe acolo, o mașină care valora de 10 ori prețul. Și motivul a fost tocmai ca să evite sistemul de plată. A bagat-o ca și telefon și nu a mai fost obligat să plătească taxa.
Deci soluții de evitare sunt, atâta timp cât nu este verificata manual fiecare postare.
Pai normal ca baga plata pe sectiunea auto. Probabil a scazut mult numarul anunturilor platite pe autovit de cand a crescut olx, de aceea incearca acum sa revina la cifrele de dinainte.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Autovit publica anuntul automat si pe OLX, probabil vor face baza comuna cu acelasi tarif de publicare. Intr-un fel, mi se pare normal, era o problema/ceva anormal acolo, olx ofera rezultate mult mai bune si era gratis, cine mai avea nevoie de autovit?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)